|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...ma še sama sebi sem smešna....
8.7.2005 13:56:11   
janapan
.....pred nekaj časa sem na forumu ,,zdoktorirala od psihe in da vpliva na možnost zanositve....no zdej pa že tri dni študiram ali je ta filing čuden, ki ga imam mogoče zato ker sem noseča.....kar nekaj....res sem še sama sebi čuda in smešna.....
V glavnem blo je pa tako...z :love: sva bla za vikend na morju, jaz sem par dni pred tem glih končala z :hudicek: in sva veselo :sloncek: ampak po tem sem jaz mal zakrvavela...no in sem se zasekirala, klicala mojo g, šla na pregled in ona je rekla da je vse bp...in ok. Hec pa je ker se že od sobote ko se je to zgodilo brez da bi karkol računala in mislila na to,ker bebice zaenkrat ne planiramo imam en tak občutek in bolj ko razmišljam o tem občutku, ki pa je podoben občutku kot da sem se na sveže zaljubla....mal me boli trebuh, mi je toplo,sem taka kot fjakasta nič se mi ne da ( no to je verjetno vreme...ampak traja pa že skor en teden)....in jaz sem začela razmišljat, da je pa mogoče to to....kolk sem neumna....ma ja tud s takimi rečmi se da obremenjevat

al sem al nisem je pa občutek tak blažen...bogve zakaj je tako....
čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.7.2005 18:55:13   
aljča
to mi deli:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ta občutek je fuuuuuullll dober punca kar tako naprej.Jaz ti vseeno držim pestke da si le vseeno v sedmih:angel:9nebesa:nosecka:.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2005 1:20:48   
petra.horzi
ma jz ne vem kaj je s temi občutki
men sploh še ni lih kej ful :hudicek: zamujala (dva dni), pa mal pred tem (en mesec) sm nehala jemat KT (naj ne bi zanosila še vsaj dva tri mesce,ker sm jih jemala tri leta),
pa sm kr mela en tak občutek ki ga ne znam opisat in sm rekla :love: da naj gre kupit test
se je pokazu + in sva pol skupi tri ure jokala (pa ne od žalosti)
tko da me občutek ni prevaral

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?