Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zadnji dnevi nosečnosti in hude slabosti 12.3.2010 12:24:30
|
|
|
|
vanilla
|
Jap, pri meni je blo do pikice isto.... Pa se tut ni nič na porod kazalo.. Enostavno moraš preživet. Otrok ti pač pritiska že na vse stene, vse te tišči... Počasi se pač pripravlja. Pa četut imaš zdej občutek, da še nič ni, se lahk že čez pet minut vse obrne. Jaz sm tut bla še en teden do roka in smo tut še bli na kosilu, preživeli lepo popoldne.... Zvečer pa kr naenkrat popadki iz čistega mira.... Sej bo, zdrži še malo! Jej lahko hrano, pomalem pa večkrat na dan.
|
|
|
|
RE: Zadnji dnevi nosečnosti in hude slabosti 12.3.2010 12:24:55
|
|
|
|
blaža
|
Jaz obe nosečnosti nisem smela mleka ter mlečnih izdelkov, delalo mi je pa tudi slabo zaradi raznoraznih konzervansov, bog ne daj da sem jedla kaj z vegeto,...No sej ne da bi jedla kaj takega kar je melo neke grozne konzervanse, ma sem vedno prebrala kaj kupim ravno zaradi tega, ker mi je blo pol slabo. Mleka in mlečnih izdelkov nisem smela obe nosečnosti, kar sem sama ugotovila. Prva nosečnost sem šla dol -11 kg zaradi slabosti, infuzija,... Druga nosečnost sem šla dol -12 kg zaradi slabosti in bruhanja do petega meseca obe.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?