|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mene pa zanima..
11.3.2010 19:45:42   
luan
koliko imate sivih las, če sploh kaj?
Jaz bom stara 33 let in sem že totalno siva.Sivet sem začela pri 15 letih, tako da se barvam že od takrat.Mamo pa žal dedno zgodnjo osivelost.
Je pa moj gospod šele zdaj ugotoviluser posted image , da sem totalno siva, ker se nisem barvala že tri mesece.Sem predkratkim rodila in kar nekak ne najdem tiste urce časa za barvanje, pa imam barvo doma že dva mesecauser posted image .
Tako, da tudi moja taščica pri meni ne zagovarja več natur barvouser posted image .Je rekla, da ni vedela da je tako hudouser posted image .
Pa zanima me katera barva res fino prekrije sive lase, včasih kako dobim pa ni nič z njo.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mene pa zanima..
11.3.2010 19:46:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: luan

Nič (pri 31-ih letih).

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2010 19:47:44   
luan
Blagor se tebiuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2010 19:50:41   
tejči28
Moja sestra je stara 36 in ima precej temnih las,se ji bolj vidi,ker je temnolaska in se barva,jaz jih imam tudi nekaj,ker pa sem svetla se tak ne vidi,stara sem pa 30. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2010 19:53:05   
Taddy78
Mogoče bi se našel kak, jih sama še nisem opazila (letnica vidna v mojem nick-u). Je pa moj 3.leta mlajši in prav sexy sivi ob straneh user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da sta moja mama in tudi njena, bili že čist sivi pri 30.letih, sem zgleda le potegnila nekaj dobrega po fotru.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2010 20:11:25   
luan
Ja jaz sem pa ravno po očetu dobila ta gen.Tudi on je bil zgodaj popolnoma siv.Ma saj se moram pobarvat sem že sama sebi zoprnauser posted image .Sem upala, da se bom danes, pa sva s tamalim spala vse popoldne.Mali pa se je šele zdajle zbudil, tako da pitaj boga kdaj bo šel zdaj spat.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2010 20:13:14   
x_srečka_x
Nič user posted image
Je pa mami pri 50 čisto siva, brat pri 27 pa tudi že sivi ob straneh.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 20:36:21   
mojcaziga

Jaz bom stara 33 let in sem že totalno siva.Sivet sem začela pri 15 letih, tako da se barvam že od takrat.Mamo pa žal dedno zgodnjo osivelost.
Je pa moj gospod šele zdaj ugotoviluser posted image , da sem totalno siva, ker se nisem barvala že tri mesece.Sem predkratkim rodila in kar nekak ne najdem tiste urce časa za barvanje, pa imam barvo doma že dva mesecauser posted image .
Tako, da tudi moja taščica pri meni ne zagovarja več natur barvouser posted image .Je rekla, da ni vedela da je tako hudouser posted image .
Pa zanima me katera barva res fino prekrije sive lase, včasih kako dobim pa ni nič z njo.
LP

Še ena taka user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni je ati bil zgodaj siv, mama pa ima zdaj pri 55 letih komaj kaj sivih las. No, sama sem stara 32 let, nisem čisto siva, ker pa sem temnolaska, se mi ful poznajo. jih je kar nekaj, tako da......

Uporabljam Subrina Pure, te z olivnim oljem al kaj je in odtenek Moca. prekrije vse, zaenkrat user posted image

mi je frizerka enkrat predlagala, naj se pobarvam na svetlo, ker se bo manj videlo in mi j eres dala rjavo podlago in par šarenih pramenov povrh. Sivih se res ni videlo, ampak izgledala obupno. Definitivno nisem za svetlolasko user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 20:40:28   
Taddy78
pismo, potem pa mogoče, da zaradi tega nobenega ne opazim. Imam namreč naravno bolj svetle lase, pa še blond pramena...uuu...bog ne daj, da se pobarvam na temno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2010 20:40:30   
Čebel@
-jaz pri 25 nobenga sivega lasu(moja starša pri 40-tih bila oba že čisto siva)
-moj mož pri 31 ima že siv obroč okoli glave

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2010 21:21:27   
veselka
v nosečnosti sem začela sivet (28)... no, al sem pa takrat šele opazila, ker sem se začela na temno barvat user posted image na vsake toliko je kakšen siv... pa me ne moti (zaenkrat) user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2010 21:24:00   
muha1
Jaz jih imam skoraj 40, pa še nisem našla sivi las user posted image . Se mi zdi še prekmalu!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2010 21:40:38   
constanca

no, in se ena taka, ki  nima ravno srece.

Za svetlolasko nisem, sivolaska pa totalna. In tudi ze tam od 17 leta.

Stara bom 32 let in je vse slabse, zdaj v nosecnosti pa se sploh, mi niti ne prime nic kaj dosti.

Katero znamko barv oz. prelivov pa uporabljate ostale "srecnice"?

Ravno prejle sem spet gruntala kateri dan bom vrgla barvo gor, ker ne bi rada imela fotk s prvim otrockom in cist sivimi lasmi user posted image user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2010 21:49:43   
analucija
baje casting barve brez amoniaka zelo dobro prekrivajo sive lase.imajo jih v dm

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2010 21:53:13   
twetka
Js bom stara 23 pa sem že začela sivet, enako kot moja mama tudi ona je pri takih letih že začela dobivat sive lase, zdej je pa pri 44 že čist siva in po moje bom js isto. Drugače se barvam na črno ampak ko mam izrastek se že malo vidi.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2010 22:00:03   
claud
1. ti ne priporočam tistih barv k sam vsebino tube stisneš v flaško...

2. kupi barvo v tubi (mei osebno so u redu KUENE od tega kar se da kupiti v drogerijah) in 6 ali 9% hidrogen....

3. če imaš več kot 50% sivih las bodo prekrile vse naravne barve....torej tiste v barvni lestvici od 1-10...barvne karte so tam kjer so barve in poglej katera ti najbolj ustreza oz.se ujema s tvojimi..če si svetlolasa bodo prekrile tudi barve ki vsebujejo zlat ton.... ko gledaš oznake barv maš po številkah...npr:5,3...ta trojka za vejico je zlat ton....

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2010 7:40:45   
fusia
Jaz sem začela tudi zelo zgodaj siveti, kmalu po dvajsetem letu. Seveda se barvam zdaj že veliko let. Moja mama je bila isto zelo zgodaj siva. Moj mož npr. je nekaj let starejši od mene in nima nobenega sivega lasu, prav tako ima njegova mama komaj kak siv las kje, ker je že precej v letih izgleda kot da se barva, pa ima čisto naravne user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2010 8:15:36   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Zakaj pa ne priporočaš teh barvuser posted image ?Ker jaz pa se ravno z njimi barvam kadar se sama domauser posted image .

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2010 8:37:09   
Boni3
Nobenega sivčka pri 36-ih.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2010 8:41:01   
Anonimen
nobenega sivega(31)
moja mami nobenega sivega(56)
pokojni dedek je umrl pri 80-ih s črno čupo.user posted image resno!

po fotrovi strani pa je sivina....

(odgovor članu Boni3)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2010 13:33:32   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Zakaj pa ne priporočaš teh barvuser posted image ?Ker jaz pa se ravno z njimi barvam kadar se sama domauser posted image .

Nikoli ne ves kaj dobis tam not....
In ne mora priti a vseh laseh enaka barva kot je na skatlici....
No, ce ti je v redu, ce si zadovoljna pa super...user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?