|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blato dojenega dojenčka-pomoč!
11.3.2010 14:01:35   
ROŽICI
mam dojenčka starega 4mesece.se samo dojima.včeraj ni bil pokakan kar se je prvič zgodilo saj je bil vedno vsak dan po 3xpokakan.
no danes pa je kakal res veliko(čisto polno plenico) blato je bilo senft barvenot pa so bile take nitke kr temnega blata -rjavo.
me res skrbi če je to normalno, da nebi bila kakšna stara kri.jutri sicer imava kontrolo prosim pa vseeno za pomoč!user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: blato dojenega dojenčka-pomoč!
11.3.2010 14:04:02   
tassika
Mislim, da je normalno, nama se je tudi spremenilo in nima več grudic, samo tako bolj gosto tekoče in sem danes na pregledu vprašala in je rekla, da lepo pridobiva na teži in da je vse ok, tako da mislim, da je tudi pri vama. Jaz sem rekla, da najbrž poje več tekočega mleka oz da vso maščobo porabi za rast, vn gre pa ostalouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2010 14:34:06   
Jessy
Vse je vredu, nič ne skrbi!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2010 14:36:22   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Vse je vredu, nič ne skrbi!

vse ok.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2010 16:21:40   
ROŽICI
HVALA VAM RES!user posted image sem bla že čisto obupana!hvalaaaaaaaaa!!!

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2010 22:50:28   
tulpek
Jutri omeni na pregledu. Lahko ni nič, kakšna okužba črevesja ali alergija. V nobenem primeru nič hujšega, tak da obupana ne bit. Pri nas je bila alergija na kravje mleko in jajca. 

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?