|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V skrbeh...
11.3.2010 11:18:53   
dudi2006
Živjo punce...včeraj se mi je moj mali triletnik vrgel močno na trebuh (noseča sem 17 t)... ležala sem na levem boku in me je dobil totalno nepripravljeno. Drgače zelo pazi ampak tokrat ga je živahnost premagala...in zdaj se sekiram da ni kaj otročku škodovalo (in kot zakleto ne čutim nič premikov otročka od tistega dne:(). Mal sm preveč panična ker smo po Timonu 2 izgubili...če ima katera kakšne izkušnje s kakšno podobnim primerom bi bila vesela, če pove svoje mnenje glede tega, kakšen udarec je lahko škodljiv in kateri ne...saj vem da so otročki zelo zavarovani v naših trebuščkih toda vseeno...pozdravčki

3+1=;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V skrbeh...
11.3.2010 11:21:51   
hektorina
Jaz sem PREPRIČANA, da je vse o.k. Tvoj drugi otroček se je verjetno samo malo ustrašil večjega bratcauser posted image

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2010 11:29:46   
pomlad08
sigurno je vse ok. res, dojenček je totalno zavarovan za takale zunanje udarce (mene je npr. v prvi nosečnosti butnil avto v trebuh, na parkirišču), ker plava v plodovnici in ga je praktično nemogoče od zunaj poškodovat.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2010 11:30:40   
mamika25
Tudi jaz mislim, da je s tvojim otročkom vse v redu. Otroka varuje trebušna stena in vse okoli njega,... včasih preberem, da je kakšna nosečka padla po stopnicah, ali po ledu, pa da se je grozno udarila v trebuh, pa je bilo potem vse okej. Jaz sem se v nosečnosti udarila ob oster rob, tako da sem imela celo malo "plav" trebuh od odarca, pa je bilo hb vse v redu. Da pa otročka ne čutiš, pa je po moje od tega, ker še nisi veliko noseča. Jaz ga pri 17. tednih (tudi v 2.user posted image ) sploh še nisem čutila. Mislim in držim pesti da je vse v redu.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2010 13:06:47   
Taddy78
V 20. tednu sem padla na trebuh in je tudi bilo vse vredu (no, 2.meseca sem hodila na terapije zaradi problemov z ramenom, ker mi ga je malo obrnilo, ko sem se hotela zaščitit z rokami)...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2010 13:29:11   
kristinaj
ni panike... naša dva sta razlike 18m. in je tavelika non stop mi skakala po trebuhu in ni bilo nič....

plod je še majhen, okoli ogromno plodovnice, kar se je lahko zgodilo je to, da je malce poplaval..:=))

če te pa skrbi pa g pokliči

srečno

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2010 13:43:38   
janapan
Ne sekiraj se , otročiček v tebi je ful zavarovan.....ni mu imelo kaj bit.......

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 14:34:32   
naja78
živ.ali imaš na trebuščku modrice,...??takrat bi mogooooooooooče lahko kaj bilo,drugače pa če ga čutiš ok,ni nič.sama sem padla v visoki nos.-prvi po stopnicah,takrat ima otrok manj prostora in je bolj dovzeten za udarce,pa ni bilo nič.oz se sploh nisem šla kazat,ker sem ga dobro čutila.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 17:25:05   
AnciM
Otročiček je res tako zavarovan, da ni panike. Za 17t pa je tudi čisto normalno, da otročička par dni ne čutiš. Saj je še tako majhen okoli njega pa tako velik "bazen"...

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Letos boste podrili darila za:
Spark

No pa da vas vidim!

Miklavža (21%)

Božička (38%)

Dedka Mraza (11%)

Novo leto (4%)

Nič od tega (5%)

Za vse (20%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!