|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaščitna ograjica za stopnice
11.3.2010 8:41:29   
Julija08
Zanima me, kje naj kupim zaščitno ograjico za stopnice. Gledala sem že malo po netu, pa imajo veliko takih, katerih se ne da odpret. Jaz bi pa rabila tako, da jo odrasli lahko normalno odprejo v bistvu taka vrata. Ne vem kaj je sploh fora ograje, ki se ne odpira???user posted image user posted image user posted image  A jo potem prestopiš al kaj? V BC imajo ene kar precej drage pa še na sliki ful čudno izgledajo.

Ima katera kakšno idejo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaščitna ograjica za stopnice
11.3.2010 8:45:51   
baguSka
Mi2 sva jih 1x kar sama doma nardila.. iz lesa. Ampak v tem primeru moras vsaj 3 luknje zvrtat.user posted image

Sem pa vidla - ne dolg nazaj, da so jih mel full poceni.. v Lidlu al pa v Hoferju.user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2010 8:46:26   
baguSka
Pa zdi se mi, da so jih tud v Leclercu mel, ampak nisem vec ziher...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2010 8:48:06   
baguSka
No tkole nekak so zgledala una najina, le da sem jih jaz strihnla na temno rjavo:

http://img.bolha.com/images/image/31136/31576/ZASCITNA-VRATA-ZA-OTROKE-_4b6a8e50708ff.jpg

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2010 8:57:03   
Julija08
vau, ful je lepa. Bom pa fotru rekla, da jo naredi, sej zgleda ful simpl. Samo dobro jo je treba poublat, da ni trsk pa preštrihat. Saj drugače niso tolk drage, ampak se mi pa zdi brez veze dat 100€, če se lahko to res mimogrede naredi. Pa vajina je res lepa.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2010 9:09:22   
ajataja
mi imamo tud kar taka lesena v isti barvi kot so stopnice in mi lepš zgleda kot tiste plastično kovinske,ki so kar fajn drage.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2010 9:11:46   
EMILY 3
v pikapolonici jo imajo za 62 e.mi jo imamo in smo zadovoljni.majo za odprtine do 94cm.moraš pa zvrtati na vsaki strani 2 luknje.ma vrata pa vse.aja pa še neckermann jo ima mislim da stane okrog 50 e.nisem ti ravno ziher za ceno

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 9:44:37   
kajajaka
mi imamo precej zakomplicirano stopnišče in smo jo dali mizarju izdelati, ker je čudnih dimenzij - zložljiva kot harmonika, da greš lahko mimo (4 s panti prepogljivi deli). Na eni strani za v steno pritrdit, na drugi strani samo zatič, da se ob stopniščno ograjo zapre.
dimenzija 50 (višina) x 120 cm (4 deli po 35 cm širine)... skratka komplicirana zadeva...
pa smo zanjo plačali 50€ - tako, da se mi zdijo te BC in Pikapolonica cene krepko pretirane!
Povprašaj kakšnega mizarja v bližini ali pa jo sami sestavite, če ni zakomplicirana. les kupiš pa lahko v OBIju ali Bauhausu - ti ga še narežejo na kose kot želiš in samo sestavite doma...

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 9:52:49   
Hope2
Kupili v angliji (prek neta), prišle pol ceneje, pa v roku 3 dneh so bile pri nas. Otrok jih ne more odpret, odrasli jih pa odprejo tako da jih na sredini dvignejo in nato odprejo. Super zadevauser posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2010 11:19:17   
Metuljček Cekinček
Tudi v Ikei jih imajo http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50113599

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2010 13:11:28   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kupili v angliji (prek neta), prišle pol ceneje, pa v roku 3 dneh so bile pri nas. Otrok jih ne more odpret, odrasli jih pa odprejo tako da jih na sredini dvignejo in nato odprejo. Super zadevauser posted image

link? hvala :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2010 15:25:58   
norge
www.recinko.si

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2010 17:03:59   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

link? hvala :)

če bi vedela, bi ga že prej zalimalauser posted image . Bom malo po starih mailih pogledala, če je še kaj v arhivu, ko smo naročali

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2010 20:18:46   
tinaaja
http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gates

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2010 22:37:27   
rija
mi smo imeli en beli rolo, ki se ga ni niti prav videlo ko smo ga zaprli...samo ne vem, kako se rečeuser posted image

evo, točno tole

http://www.lascal.se/web/kiddyguard_de.aspx

meni one lesene gitre niso všeč.user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 11.3.2010 22:42:32 >

...vox populi...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2010 8:29:53   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mi smo imeli en beli rolo, ki se ga ni niti prav videlo ko smo ga zaprli...samo ne vem, kako se rečeuser posted image

evo, točno tole

Top pa pr nas ne bi dolgo vzdržalo, ker se naš vesi gor in za na štenge si niti ne bi upala dat. Za vrata ni problema. Lepota gor ali dol, meni ne zgleda varno za stopnice.

Taka imamo, samo so čist bela http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gate-white-71-108-cm-wood.html

Ne najdem linka kje smo naročili. Ma na ebayu malo poguglaj kje so najcenejša. Če ne pošiljajo v slovenijo, ap mi vedno kontaktiramo trgovino in rečemo, da bomo krili vse stroške in potem so nam še vedno poslali brezproblema

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 8:32:24 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2010 12:09:28   
tinaaja
Ej Hope, jaz ne stekam, kako se montirajo ta vrata in pol odpirajo? Help.. Na navodilih mi nic ni jasno user posted image  Imamo pa glih odprtino 107cm, tko da bi glih sla not. na babmbino world sem jaz ze narocala, tko da so preverjeni.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2010 12:30:06   
Hope2
Na steni zvrtate luknje in vrata z ene strani prišraufate gor. Dobiš nihajna vratauser posted image . Na drugi starni stopnišča pa moraš tudi zavrtati v steno ali ograjo. Tam pa našraufaš čepke. Nato nihajna vrata dvigneš v luft ene 3-5cm (to kar na tsiti slikici na linku vidiš modro na vratih je gibljivo ko nek vzmetni mehanizem, zato jih tudi lahko dvigneš) in spustiš v čepke. Ti čepki poptem držijo vrata, da jih otrok ne more odpret. Odpreš jih lahko le tako da spet dvigneš vrata.

A je razumljivo napisano, bolj ne znam, razen da te povabim na kofe in pokažemuser posted image

Aj aš eto. zgoraj in spodaj na vratih imaš en kup luknjic, takda lahko ta vrata prilagajaš, jih širiš oz ožiš, glede na to kako široko stopnišče imate

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 12:32:41 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2010 14:05:18   
tinaaja
JA, zdaj mi je mal bolj jasno user posted image  A to pomen, da kava odpade user posted image user posted image user posted image  Thx

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2010 0:56:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

evo, točno tole

Tole ograjo imajo v Sončku ...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?