Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 8:45:51
|
|
|
|
baguSka
|
Mi2 sva jih 1x kar sama doma nardila.. iz lesa. Ampak v tem primeru moras vsaj 3 luknje zvrtat. Sem pa vidla - ne dolg nazaj, da so jih mel full poceni.. v Lidlu al pa v Hoferju.
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 8:46:26
|
|
|
|
baguSka
|
Pa zdi se mi, da so jih tud v Leclercu mel, ampak nisem vec ziher...
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 8:57:03
|
|
|
|
Julija08
|
vau, ful je lepa. Bom pa fotru rekla, da jo naredi, sej zgleda ful simpl. Samo dobro jo je treba poublat, da ni trsk pa preštrihat. Saj drugače niso tolk drage, ampak se mi pa zdi brez veze dat 100€, če se lahko to res mimogrede naredi. Pa vajina je res lepa.
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 9:09:22
|
|
|
|
ajataja
|
mi imamo tud kar taka lesena v isti barvi kot so stopnice in mi lepš zgleda kot tiste plastično kovinske,ki so kar fajn drage.
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 9:11:46
|
|
|
|
EMILY 3
|
v pikapolonici jo imajo za 62 e.mi jo imamo in smo zadovoljni.majo za odprtine do 94cm.moraš pa zvrtati na vsaki strani 2 luknje.ma vrata pa vse.aja pa še neckermann jo ima mislim da stane okrog 50 e.nisem ti ravno ziher za ceno
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 9:44:37
|
|
|
|
kajajaka
|
mi imamo precej zakomplicirano stopnišče in smo jo dali mizarju izdelati, ker je čudnih dimenzij - zložljiva kot harmonika, da greš lahko mimo (4 s panti prepogljivi deli). Na eni strani za v steno pritrdit, na drugi strani samo zatič, da se ob stopniščno ograjo zapre. dimenzija 50 (višina) x 120 cm (4 deli po 35 cm širine)... skratka komplicirana zadeva... pa smo zanjo plačali 50€ - tako, da se mi zdijo te BC in Pikapolonica cene krepko pretirane! Povprašaj kakšnega mizarja v bližini ali pa jo sami sestavite, če ni zakomplicirana. les kupiš pa lahko v OBIju ali Bauhausu - ti ga še narežejo na kose kot želiš in samo sestavite doma...
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 9:52:49
|
|
|
|
Hope2
|
Kupili v angliji (prek neta), prišle pol ceneje, pa v roku 3 dneh so bile pri nas. Otrok jih ne more odpret, odrasli jih pa odprejo tako da jih na sredini dvignejo in nato odprejo. Super zadeva
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 13:11:28
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupili v angliji (prek neta), prišle pol ceneje, pa v roku 3 dneh so bile pri nas. Otrok jih ne more odpret, odrasli jih pa odprejo tako da jih na sredini dvignejo in nato odprejo. Super zadeva link? hvala :)
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 15:25:58
|
|
|
|
norge
|
www.recinko.si
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 17:03:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupili v angliji (prek neta), prišle pol ceneje, pa v roku 3 dneh so bile pri nas. Otrok jih ne more odpret, odrasli jih pa odprejo tako da jih na sredini dvignejo in nato odprejo. Super zadeva link? hvala :) če bi vedela, bi ga že prej zalimala . Bom malo po starih mailih pogledala, če je še kaj v arhivu, ko smo naročali
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 20:18:46
|
|
|
|
tinaaja
|
http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gates
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 11.3.2010 22:37:27
|
|
|
|
rija
|
mi smo imeli en beli rolo, ki se ga ni niti prav videlo ko smo ga zaprli...samo ne vem, kako se reče evo, točno tole http://www.lascal.se/web/kiddyguard_de.aspx meni one lesene gitre niso všeč.
< Sporočilo je popravil rija -- 11.3.2010 22:42:32 >
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 12.3.2010 8:29:53
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mi smo imeli en beli rolo, ki se ga ni niti prav videlo ko smo ga zaprli...samo ne vem, kako se reče evo, točno tole http://www.lascal.se/web/kiddyguard_de.aspx meni one lesene gitre niso všeč. Top pa pr nas ne bi dolgo vzdržalo, ker se naš vesi gor in za na štenge si niti ne bi upala dat. Za vrata ni problema. Lepota gor ali dol, meni ne zgleda varno za stopnice. Taka imamo, samo so čist bela http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gate-white-71-108-cm-wood.html Ne najdem linka kje smo naročili. Ma na ebayu malo poguglaj kje so najcenejša. Če ne pošiljajo v slovenijo, ap mi vedno kontaktiramo trgovino in rečemo, da bomo krili vse stroške in potem so nam še vedno poslali brezproblema
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 8:32:24 >
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 12.3.2010 12:09:28
|
|
|
|
tinaaja
|
Ej Hope, jaz ne stekam, kako se montirajo ta vrata in pol odpirajo? Help.. Na navodilih mi nic ni jasno Imamo pa glih odprtino 107cm, tko da bi glih sla not. na babmbino world sem jaz ze narocala, tko da so preverjeni.
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 12.3.2010 12:30:06
|
|
|
|
Hope2
|
Na steni zvrtate luknje in vrata z ene strani prišraufate gor. Dobiš nihajna vrata . Na drugi starni stopnišča pa moraš tudi zavrtati v steno ali ograjo. Tam pa našraufaš čepke. Nato nihajna vrata dvigneš v luft ene 3-5cm (to kar na tsiti slikici na linku vidiš modro na vratih je gibljivo ko nek vzmetni mehanizem, zato jih tudi lahko dvigneš) in spustiš v čepke. Ti čepki poptem držijo vrata, da jih otrok ne more odpret. Odpreš jih lahko le tako da spet dvigneš vrata. A je razumljivo napisano, bolj ne znam, razen da te povabim na kofe in pokažem Aj aš eto. zgoraj in spodaj na vratih imaš en kup luknjic, takda lahko ta vrata prilagajaš, jih širiš oz ožiš, glede na to kako široko stopnišče imate
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 12:32:41 >
|
|
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 12.3.2010 14:05:18
|
|
|
|
tinaaja
|
JA, zdaj mi je mal bolj jasno A to pomen, da kava odpade Thx
|
|
RE: Zaščitna ograjica za stopnice 13.3.2010 0:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mi smo imeli en beli rolo, ki se ga ni niti prav videlo ko smo ga zaprli...samo ne vem, kako se reče evo, točno tole http://www.lascal.se/web/kiddyguard_de.aspx meni one lesene gitre niso všeč. Tole ograjo imajo v Sončku ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?