|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tattoo
10.3.2010 22:17:44   
avgust09
no evo...jaz že nekaj časa zbiram pogum da bi se tetovirala. Imam že zbran motiv in tudi prostorček na telesu kam bi ga dala, edina stvar k me mal skrbi je kam it in pa seveda bolečineuser posted image

Eni parvijo da boli k 100user posted image eni pa da ni take panike. Imam pa kolegico k je rekla da bi raje šla še 1x rodit kot si nov tattoo dala....

kaj pravite tiste kio ga imate a  je bolelo

aja  še to.... a vam je kdaj žal da ga imate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tattoo
11.3.2010 6:14:36   
CUKRČEK
Brez veze spraševat folk o bolečinah, kern ti bo itak vsak drugače povedal. To je tako kot porod...vsaka ga drugače čuti. JAz , npr, bi šla komot zdeče spet rodit, ker mi je bila to mala malica. Spet ena druga ti bo pa rekla, da nikoli več, ker je bilo to tako blazno trpljenje.

Če si torej želiš tatoo, čimmanj sprašuj in si ga pojdi naredit.

JAz ga tud še nima, ga bom pa nekoč zagotovo imela. user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2010 7:41:33   
ksenjak
Kot je že rakla CUKERČEK - ene boli bolj, druge manj, mene recimo ni bolelo čisto nič.

lp

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2010 7:54:47   
luan
Mene tudi ni nič bolelo, sem pa res imela lokalni anestetikuser posted image .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2010 8:20:11   
Ženkica
Ravno v petek sem si dala naredit svoj drugi tattoo; bolel je kot sto user posted image , zelo zelo. Je pa res, da je tattoo velik. Pri prvem, ki je 5x manjši ni bilo nobene panike. Je pa tko; če si ga zares želiš pač plačaš in (po)trpiš. user posted image Hvala bogu da je tako, sicer bi ga res imel že vsak drugi. 

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2010 8:22:10   
baguSka
Jst sm ga tud placala, pa nism trpela... sm denar kr tam pustila in sla. Brez tauja sevede... user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 8:38:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 8:40:40   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jst sm ga tud placala, pa nism trpela... sm denar kr tam pustila in sla. Brez tauja sevede... user posted image

uh to je pa škoda a ni, a ti je bilo kdaj žal?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 9:06:40   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Ravno v petek sem si dala naredit svoj drugi tattoo; bolel je kot sto user posted image , zelo zelo. Je pa res, da je tattoo velik. Pri prvem, ki je 5x manjši ni bilo nobene panike. Je pa tko; če si ga zares želiš pač plačaš in (po)trpiš. user posted image Hvala bogu da je tako, sicer bi ga res imel že vsak drugi. 

u fajn za izkušnje..dj mi povj plis ali se moraš kj merkat kakšnih infekcij al kj tacga..ne vem,da se kaj ne okuži recmo.ali maš kj pokrito?
pa kdaj je najbolš da si daš...poleti.pozimi? neki sm brala o tem..tnx.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 9:19:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2010 10:56:09   
Ženkica
Mazat si je treba z Bepanthen Plus; prvi teden na cca 2-3 urce, tok, da je vedno malce mastno. Ponoči si ni potrebno mazat.
Doma hodim naokol samo v modrcu, tako, da je tattoo vedno na zraku in se hitreje in lepše celi, v službi pa obvezno 100% bombažna majica. Cca 14 dni se je  treba ful čuvat, nič se izpostavljat soncu in javnim kopališčem ter morju, zato je fino, da se tetoviramo pozimi. Tudi pretirano šprotanje zaradi potenja je odsvetovano.

Je pa svež tattoo rana oz. kot neka hrasta, ki se mora zacelit. Bepanhten Plus dezinficira in celi; lahko bi rekli, da je tattoo površinska rana. Kakšno ekstra pokrivanje in previjanje je odsvetovano.

Drgač pa mene ful srbi in sem kar obupana na vsake tok časa, ker se ne smem praskat. user posted image

Pokrit s folijo je samo prve dve oz. tri urce, ko je dokončan, potem pa nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 11:11:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2010 11:14:48   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

uh to je pa škoda a ni, a ti je bilo kdaj žal?

kaj pa vem... ni mi zal denarja... se manj tatuja... bolj mi je zal da nimam jajc!user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2010 11:17:41   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

mene pa po letu dni tatu še vedno grozno srbi.... menjala sem mila, mažem ga ne z ničemer.... moj me zafrkava da  se pač moram večkrat dnevno tuširat....

ženkica -jaz sem si ga  pokrila s folijo saj se je drugače solzil na majico in bi bilo mokro/gnojno

Ojej, torej to pa ni preveč fino user posted image

Tvoje telo je očitno slabo sprejelo tale dodatek pod kožo (tinto), drugače si jaz ne znam razlagat. Moj prvi tattoo je na gležnju in je bil tipi topi zaceljen, nobenih problemov.
Tudi s ta novim, ki je na hrbtu kot kaže ne bo problema. Se lepo celi. 

No, jaz si ga ne bi pokrivala na tvojem mestu, ker se tako ne more sušit/celit. Ne pride zrak zraven. Pa kaj če imaš mokro majico, boš že oprala. Vem da je malce nerodno zaradi službe; mogoče si čez obleci kakšno jopico , tako bolj lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 12:08:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2010 12:37:11   
čebelica01
jaz imam tudi tattoo pa še enega si grem dat naslednji mesec in imam tudi piercing . tattoo imam na rami, zdaj bom dala pa na spodnji zadnji del noge , čez celo mišico

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2010 13:22:27   
kaya2007
jaz bi tudi imela tatoo, pa me ovira le to, da ne najdem nobenega mongolca-rada bi ga namreč imela v mongolski pisavi user posted image

drugače pa z bolečino nimam izkušenj, dala sem si sicer permanentni make up na ustnice...prijetno ni bilo, je bilo pa vzdržno.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2010 14:13:07   
čebelica01
tole bo pa moj tattoo na nogi , samo da bo namesto okostnjaka igral

user posted image

tale

user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2010 7:25:10   
clara23
Tudi jaz mam tattoo. Dala sem si ga delat pred 6 leti, me pa ni bolelo nič. Malo je peklo, to je bilo pa touser posted image . Je bil pa pred mano en ogromen, nabit biker, ki je med tetoviranjem tako tulil in jokal, da sem že jaz mislila, da bom skupaj padlauser posted image user posted image user posted image . Glede tetoviranja in rojevanja bi pa jaz samo rekla..raje si grem celo telo potetovirat, kot še 1x rodituser posted image user posted image .
Aja, imam ga pa na takem mestu, da ga ne vidim in tako se ga niti ne naveličam. včasih, ko v kakšni trgovini sprobavam kakšno majčko in v ogledalu zagledam svoj tatoo si rečem:"OOO, poglej, poglej, saj res.. tattoo imamuser posted image "

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2010 8:18:34   
Julija08
Jaz ga imam tudi na lopatici, pa me ni prav dosti bolelo. Sem pričakovala da bo ful in sem bla prov presenečena, ker skoraj nisem čutila.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?