|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pleničke za v vodo
10.3.2010 20:58:42   
PC Baby
Dopust se bliža - juhuuuuuhu - in že ful se veslim in razmišljam kako bo naš malček prvič na morju user posted image
Zato me zanima kako je s to zadevo, oz. kaj je fora teh pleničk za v vodo? Jih priporočate in zakaj?

Jst sem namreč mislila imet maleg ves čas nagca pa me zanima kaj je fora? Da se ne pokaka v morje in s tem moti druge kopalce? (he, he...) Ne, resno sprašujem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pleničke za v vodo
10.3.2010 21:16:02   
K_a_t_i
si pomislila na bazen?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2010 21:23:06   
PC Baby
Aaaaa.... ne.
Ker imam v glavi samo morje, morje, morje. No, hvala. Se mi je zdelo da ni haska na morju user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 21:24:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2010 22:21:02   
PC Baby
Kamor gremo mi so same peščene plaže in sem razmišljala, da bi mu kupla ene navadne kopalkice (takrat bo star 14 mesecev), če se bo lih igral sede v mivki, drugače sem ga pa mislila imet nagega. A mislite iz vaših izkušenj, da bo to izvedljivo, ali imate drugačne izkušnje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2010 23:12:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Dopust se bliža - juhuuuuuhu - in že ful se veslim in razmišljam kako bo naš malček prvič na morju user posted image
Zato me zanima kako je s to zadevo, oz. kaj je fora teh pleničk za v vodo? Jih priporočate in zakaj?

Jst sem namreč mislila imet maleg ves čas nagca pa me zanima kaj je fora? Da se ne pokaka v morje in s tem moti druge kopalce? (he, he...) Ne, resno sprašujem?

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2010 23:23:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Kamor gremo mi so same peščene plaže in sem razmišljala, da bi mu kupla ene navadne kopalkice (takrat bo star 14 mesecev), če se bo lih igral sede v mivki, drugače sem ga pa mislila imet nagega. A mislite iz vaših izkušenj, da bo to izvedljivo, ali imate drugačne izkušnje?

Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da je izvedljivo met na morju 14m nagca, ker je naš imel na morju mesec manj. No, v bistvu naš ni bil dobesedno nag, ker ni hotel v vodouser posted image . Po kampu, pred šotorom, je bil pa, prav zaradi prahu in kamenčkov, v bombažnih spodnjicah, brez plenice. Imeli smo prenosno kahlo, drekce uloviš brez problema, če se pa polula, pa...ne vem, če bi koga motilo-spereš z vodo.  Tut kopalke je imel, dvoje user posted image ! Ampak so sintetične, pa se ni dobro počutil. Torej je počitnice preživel v gatah, kot tudi sicer vse svoje "dolgo življenje"user posted image od 8m ker prakticiramo  čez dan (zdaj že tudi ponoči, 21m)  brezpleničarsko metodo.
Jaz bi tut za mivko dala kopalke, oziroma gatke-si ne predstavljam, da je fajn nag sedet na mivki user posted image . Jasno, da mu boš kupila kopalke, za šminko, če ne druzgauser posted image !

< Sporočilo je popravil polma -- 10.3.2010 23:30:03 >

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 7:31:46   
ksenjak
Mi smo kopalne pleničke uporabljali samo v bazenih, na morju nikoli.

lp

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 12:59:38   
Ribi Bibi
Polma, daj malo razloži tole brezpleničarsko metodo prosim. Kako pa vam je to uspelo pri tako majhnem otroku?

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2010 13:33:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Polma, daj malo razloži tole brezpleničarsko metodo prosim. Kako pa vam je to uspelo pri tako majhnem otroku?

Na tej temi se pogovarjamo o tem:

http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm

Pa ne me prosim zdaj povprek napadat, pa smetit tele teme s komentarji na EC-brezpleničarstvo.... Upam, Ribi Bibi, da tole ni bila provokacija-sori, ne jemlji ničesar osebno, ampak se mi ne da zagovarjat za svoje odločitve na temi, ki ni temu namenjena. (In, če sem čist iskrena, se nikjer ne bom zagovarjala, zakaj moj otrok raste gor na tak način.)

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2010 14:15:23   
Ribi Bibi
Polma, ni bila provokacija. Čist iskreno me zanima. Si bom prebrala na linku. Čeprav glede na to, da ima mala danes 1. rojstni dan user posted image smo najbrž že mal pozni user posted image .

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?