|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila za na poroko
10.3.2010 13:14:22   
uršula83
Noseča 30 tednov grem na poroko. Zanima me, če katera ve, kje bi dobila kaj primernega, u mislih imam kake fine hlače in tuniko. Meseca maja.
Tudi sicer pa me zanima predvsem za prosti čas, kje ste kupile kakšne hlače ali tuniko, majčko? Morda ima katera link kake spletne trgovine s katero je bila zadovoljna. Iz prejšnje nosečnosti sicer imam dvoje hlač in h&m-a, ampak so zimske, kar pa pomladi/poleti ne bo prišlo v poštev.
Hvala za namige!

čakamo že drugi zakladek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška oblačila za na poroko
10.3.2010 13:16:47   
živa
Imam enako težavo, le da je poroka konec marca, ko bom jaz že v zadnjem mesecu nosečnosti.

Če ima katera kako elegantno idejo, prosim za nasvet - naj omenim le to, da sem ogrooomna, ker sem tretjič noseča.

Pa ne bi zapravila kaj dosti denarja za obleko, ki jo potem ne bom več nosila ...

Lp,

živa

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2010 13:28:39   
Oren
Popek v Ljubljani ima lepe stvari, pa še prodajajo prek spleta.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2010 14:50:17   
živa
Čisto predrage za en mesec uporabe. Sploh zadnji mesec, ko si doma.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2010 15:04:14   
divans1
Ja, popek je res fullll drag....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2010 17:19:17   
rogljicek
jaz sploh nisem hotela kupovat nobenih nosecniskih oblacil, zato sem sla kar na oddelek za normalne zenske user posted image in nasla res lustne oblekce, ki mi bojo sluzile se po porodu in tudi kasneje. Imajo ziher kaj fajnega v Benettonu, Espriju, Stefanelu. Ne vem kako elegantna hoces bit, vendar vedno lahko najdes kake oblekice, ki se razsirijo pod pasom v omenjenih trgovinah. Zraven dodas kaksne fajn skornje al balerinke maja in kak zanimiv sal in si ready to go.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2010 21:07:10   
Jančika_
Jaz sem šla lani poleti na poroko, ravno tako nekje okoli 30. tedna. Oblekla sem črno obleko, ki sem jo kupila v H&M za 9€ na razprodaji, čez sem dala črn pas za trebuh, tisti širok, da nisem bila kot šotoruser posted image , popestrila sem pa to črnino z nakitom. Aja, pa prej sem vprašala nevesto, če jo moti črnina. Je ni motilo, pa tudi edina nisem bila v črnem.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2010 11:34:47   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, pa prej sem vprašala nevesto, če jo moti črnina. Je ni motilo, pa tudi edina nisem bila v črnem.

A moraš nevesto to vprašat ali kaj user posted image

Saj črnina  je klasika vedno in povsod.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2010 11:40:34   
pety78
Saj črnina je klasika vedno in povsod.

Ne glih na porokah.

Je pa značilna za pogrebe, ja. user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2010 11:44:39   
benika
Malce poglej po netu npr. kakšen Next.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2010 9:58:27   
Martinčka
uf to je tudi moj problem.. s tem da jaz imam podelitev diplome in poroko verjetno v istem vikendu in bi rada kaj bolj elegantnega... full mi je všeč tista obleka od Angeline Jolie (zelena) ki jo je imela ko je nosila svoje dvojčkeuser posted image ...

verjetno bo prišla bolj šivilija v poštev ker meni tunike nikakor ne pašejo ker če mam hlače gor me otrok skos brca ker mu nekaj ne paše.. je rad komotuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2010 10:04:14   
slovenka
Poglejte v La Vie. Jaz sem v akciji znižano iz 60eur na nekih 24 eur kupila črno oblekco s pasom. Doma imam en lep zlat šal iz svile in kakšne sandale, pa bi bilo za poroko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2010 10:46:53   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Saj črnina je klasika vedno in povsod.

Ne glih na porokah.

Je pa značilna za pogrebe, ja. user posted image

Tudi na porokah je zdaj že klasika črnina, včasih bog ne daj črno obleči na poroko, zdaj je to že malo bolj svobodno, hvalaboguuser posted image . Tudi jaz sem imela kot nosečka črno obleko na poroki. Edino ta mi je bila prav in je bila še dovolj elegantnauser posted image . Mi je bilo škoda dernarja za nosečniško večerno obleko, da bi jo 1x obleklauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 10:48:59 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2010 22:50:05   
šrimpf
promod ima take kroje, da jih zlahka nosijo tudi nosečnice, cene pa tudi niso divje

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2010 8:11:07   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf

promod ima take kroje, da jih zlahka nosijo tudi nosečnice, cene pa tudi niso divje

Jp. Jaz sem si tam kupila par luštnih oblekic, ki sem jih nosila celo nosečnost. Ostalo pa v H&M in je šlo. Od nosečniških cunj sem si kupila samo kavbojke in spodnji del trenirke (oboje H&M).

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?