Gina
|
Ne vem, bubabaja, če ni vsaj pol decev takšnih. Kaj naj ti rečem. Ali se sprijazni s tem, ali pa spremeni svojo taktiko. tale ne užge pri njem. On te ignorira, ti pa piz... Ampak v končni fazi sta na istem, kot da ti ne bi nič rekla. Torej nekaj naredi. Jaz npr. mojemu njegove stvari vse po vrsti zmečem v omaro z oblekami - od mobijev do vseh milijonov listkov, šraufov, cd-jev... kadar ga že x krat prosim, pa reče vedno bom bom, pospravi pa ne. Pa se sploh ne jezi, ker ve, zakaj. Smeti mu naštimam v predsobo, direkt pred vrata, da se zjutraj spotakne ob njih, ampak nesem jih pa jaz ne, ker še tega pa ne mislim počet. Pa jih nese, sicer zjutraj, ampak jih. V glavnem, nehaj se razburjat, pa razlagat, pa prosit. To ne zaleže pri moških, razen za zelo kratek čas. Pa razumi, da so moški v resnici tako zelo utrujeni od svoje službe, kot me od vsega ostalega + službe. Res je to. Tako so narejeni. Ampak so pa za določene druge reči talentirani. Zato moraš tiste izkoristit. Če hočeš, da več dela, ga pa malo "prisili" z dejanji, samo moraš vedeti, da ti mora biti potem vseeno, če ne bo narejeno takoj. Moški ne znajo takoj, to jih ubija, kadar to od njih zahtevaš. Ampak naredijo pa, če uporabiš pravo taktiko. Je pa res, da obstaja druga vrsta moških še. Ti vedno pospravijo za sabo, tudi marsikaj naredijo pri hiši, ampak ženski neprestano težijo za vsako malenkost. So pedantni pri sebi, pa kritizerski do drugih, tudi do žene. Kaj imaš zdaj rajši?
|