anika87
|
Zdravo punce! Evo še nas v vaš klub 5.7. smo se začeli uvajat v vrtec in 3. dan je začel smrkat, naslednji dan več ni bil za v vrtec, smo šli k zdravniku. Najprej naj bi imel vneta ušeska, vendar po 3 dneh antibiotika in driski prekinemo, ker se drugemu pediatru ni zdelo, da bi mel vnete uhece, zato je potem dala njegova odvzem krvi in ugotovi infekcijsko mononukleozo. Včeraj 8. dan je vročina padla na okoli 37 brez sirupa, do sedaj je bla vsak dan do 38 v ritki, 2 dni že ne pije dalerona. Imel je tudi vnete okice, sedaj so že skoraj dobro, nos je tudi že za silo, utrujen je ful, pa kašljat je začel zadnja 2 dni. Aja, pa izpuščaje ma tudi. V ponedeljek bo dala še jetrne teste, upam, da bo vse ok in da bo kmalu dobro. Aja, jetrno dieto mamo tudi, kako dolgo ste jo imeli, če ste jo imeli? Glede vranice pa me P ni nič opozorila, povedala je, da se lahko prizadene vranica in jetra, ni pa nič kaj konkretno povedala o kakšnih gibalnih omejitvah, da se ne bi kaj zgodilo... sedaj ko pa berem te vaše prispevke, me je pa kar groza... ker naš, vmes ko ni ful utrujen, je kar živahen, nasplošno je pa kar utrujen, kar drugače sploh ni značilno za njega. Se pravi, kolk sem si zapomnila od prebranega, kar dolgo niste dale vaših malčkov potem v vrtec... Jaz sem začela v ponedeljek z bolniško, ko bi morala 1. dan it delat po porodniški , tudi že odhoda v službo sem se veselila, zdaj smo pa bubani doma . Pa ste imele tako dolgo bolniško, dokler so bli malčki doma, al kam ste jih dale? Če bo zdravnica rekla, da je že za v vrtec, najbrž ne bom dobila več bolniške, a ne? Joj groza, več ko preberem, bolj sem zgrožena nad to boleznijo, ki se mi je sprva zdela nič kaj posebnega... Hvala za izkušnje! LP
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|