|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen je cilus......
7.7.2005 18:42:00   
saša24
po laparoskopijI' sedaj imam zelo neredne :hudicek:, se pravi skoraj jih nimam... problemi z ovulacijami. zato me zanima, vse ki imate podobne težave in ste bile na laporskopiji, da mi malce poveste kakšen je ciklus po operaciji.

namreč res me zanima, če se mi bo po operaciji to porihtalo...

vnaprej hvala punce in lep preostanek dneva vam želim

sasa24
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakšen je cilus......
7.7.2005 19:39:54   
anajmad
jst sem takoj po laparo dobila menzes.Bil je malo bolj močan.Druga:hudicek:mi je zamujala 10 dni,tretja pa je pršla cel teden prezgodaj.Četrte pa ne čakam in upam,da je vsaj letos ne bom več dočakala.Prej sem imela kot urca točne:hudicek:na 28 dni.Sedaj imam pa občutek,da se mi je malo vse skupaj sfrkalo.Z laparo ti bodo pogledali,če imaš kej narobe in popravili.
en lp:morje:D.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakšen je cilus......
7.7.2005 19:44:33   
Kalina
oh, jst sm po laparo krvavela se ene 15 dni, pol pa kaksne 3 mesce nc menstre, pol pa sm mogla pit dabroston neki casa, pol pa kokr je prslo, no kaksn let me je mal zafrkaval vse skup :zmeden:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakšen je cilus......
7.7.2005 19:50:25   
emaa
prvi ciklus je prišla en dan prej, drugi z 10 dnevno zamudo, tretjega pa nečakam.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakšen je cilus......
7.7.2005 22:10:07   
Anitka
Prva je prišla točno, druga prav tako, tretjo pa kar čakam naslednji torek. Pete pa več ne bo ;)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakšen je cilus......
8.7.2005 7:04:46   
naja78
mogoče ti bodo z laparo napikali jajčnike in bodo pol bolj funkcionalni.
valda veš,da ni nujno,da če imaš redne O,tudi redne :hudicek:.:):zmeden2:lahko maš redne M, pa nimaš O.
probaj jih malo opomniti.pomoje ti po laparo predpišejo kake hormončke in če je ostalo vse porihtano prehodno in potem lahko samo zopet upaš da bo!:bravo::zmeden:
VIDIŠ PUNCE SO PAR MESECEV PO LAPARO PA:ups:,pa spet pride ta :hudicek:.jaz si tud poupat ne mislim kaj bo pol.:miska::miska::miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kakšen je cilus......
8.7.2005 9:48:32   
Mijavček
:hudicek:Pomjem je odvisno kaj so ti na laparo delal, a so kej jajčnike obdelovali... meni jih niso ni in sem imela dve M redno na 30 dni, tretje pa ne bo naslednji vikend :bravo:

LP M.:muca:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kakšen je cilus......
8.7.2005 9:49:01   
Mijavček
:ups: hudiček se je vrinil na napačno mesto..:ups:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?