Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pribitek na VII. stopnjo 8.3.2010 22:02:07
|
|
|
|
jakaracman
|
V zdravstvu ne bi.
|
|
|
|
RE: pribitek na VII. stopnjo 8.3.2010 22:23:35
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki Mene pa zanima, če se katera kaj spozna, oz. ima izkušnje s tem, v šolstvu. Npr. da bi šla delat v tajništvo v šoli, kjer zahtevajo VI. stopnjo izobrazbe, jst imam pa VII. Ali bi na tako situacijo dobila kaj večjo plačo oz. pribitek na višjo stopnjo?? Hvala Nimam pojma, po moje bi mogla nekaj dobit za izobrazbo..ali pa tudi ne...sicer pa brez vez v tajništvo šole ne boš prišla..pri nas se jih je ene 100 prijavilo, pa še to pol leta prej, preden je šla gospa iz tajništva v penzijo..izgleda, da je to lepa služba
|
|
|
|
RE: pribitek na VII. stopnjo 8.3.2010 22:29:13
|
|
|
|
nananaja
|
ni nujno, da ti višja izobrazba od zahtevane kaj pomaga pri višini plače. če je plača določena po delovnem mestu, potem najbrž ne. pozanimaj se, kako je s pogodbami v javnem sektorju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 22:33:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pribitek na VII. stopnjo 9.3.2010 8:55:37
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki Mene pa zanima, če se katera kaj spozna, oz. ima izkušnje s tem, v šolstvu. Npr. da bi šla delat v tajništvo v šoli, kjer zahtevajo VI. stopnjo izobrazbe, jst imam pa VII. Ali bi na tako situacijo dobila kaj večjo plačo oz. pribitek na višjo stopnjo?? Hvala Ne.
|
|
|
|
RE: pribitek na VII. stopnjo 9.3.2010 11:58:48
|
|
|
|
pinkiponki
|
Hvala za vse odgovore!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?