|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ja, hudiča no!
7.3.2010 8:52:09   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
- preglej podarimo.si
- preglej bolho,
- razprodaje,
- akcije/staro-novo...

Jaz ti raje svetujem sodne in policijske dražbe. Neverjetno, kaj vse sem sama že našla na njih. In to za takšne zneske, da crkneš od smeha. Žal sem zadnje čase prelena, da bi se hodila sredi dopoldneva pregovarjat za 5€.

Kje pa lahko vidiš, kaj imajo na dražbah? A pa lahvko vsak navaden smrtnik gre tja in kupuje?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.3.2010 8:59:17   
Anonimen
abc, ponavadi na sodiscu na oglasni deski

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.3.2010 10:52:33   
muška
http://med.over.net/forum5/read.php?63,6072497

tukaj nekaj podarjajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.3.2010 10:53:48   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
A pa lahvko vsak navaden smrtnik gre tja in kupuje?

Yep.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.3.2010 11:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

http://med.over.net/forum5/read.php?63,6072497

tukaj nekaj podarjajo

ne najdem kontaktauser posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.3.2010 12:29:44   
picola1
Najlažje boš našla stvari zase na podarim.si., kjer imajo vse živo. Aja, na bolhi je tut nekaj pod rubriko podarim, nekaj malega tut na Salomonu, sam tam skos nekej šteka. Jst bi se na tvojem mestu osredotočila na tole, šele potem na ostale spletne strani.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.3.2010 15:38:32   
valči
miška,daj mi napiši,kaj je mož rekel na vse to?Nič ga nisi omenjala,le sebe,se mi zdi.Ti je kaj pomagal,ali je samo prišel na razdejanje bajteuser posted image user posted image
Saj vem,da ti ni smešno,ampak smešno te je brat,res.
Pa pohvale obenem,ker si pridna,sploh pa zato,ker se trudiš nehat kadit,.Bravo in kapo dol,res.Mora ti uspeti,držim pesti zateuser posted image
Aja,glede omare,podarim.si,kot ti je Pikola 1 rekla.Boš našla.Slej,kot prej.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.3.2010 16:13:43   
Anonimen
ah....moz je navajen na te poje podvige. to ni bla moja prva taka akcija. sploh ne komentira vecuser posted image

sicer, pa tud, ce ne dobim omare. se bo res šare znebila, kot je rekla Rijauser posted image

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.3.2010 20:37:57   
Pia73

IZVIRNO SPOROČILO: Pia73
Kerensa, v naših koncih takim ljudem kot si ti rečemo, da človek ob takih prijateljih ne rabi sovražnikov

Takšnih, ki povedo, kar mislijo? Je*iga, taka sem. user posted image

Od tebe sem več pričakovala, čeprav vem ,da od tebe ni nič za pričakovati. Itak mi je to kristalno jasno, čeprav sem optimist in vedno upam ,da se bo ljudem na bolje obrnilo,...user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.3.2010 20:48:34   
Rožica I

Kerensa, v naših koncih takim ljudem kot si ti rečemo, da človek ob takih prijateljih ne rabi sovražnikov

Od tebe sem več pričakovala, čeprav vem ,da od tebe ni nič za pričakovati. Itak mi je to kristalno jasno, čeprav sem optimist in vedno upam ,da se bo ljudem na bolje obrnilo,...user posted image

Mater no, kak komentar user posted image ?! A ti si pa sama angleška kraljica ali kako user posted image ..
Kako je že s tistim, da so nam drugi ogledalo user posted image ???

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.3.2010 20:50:08 >

ROŽICA

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.3.2010 20:50:50   
Pia73

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Mater no, kak komentar user posted image ?! A ti si pa sama angleška kraljica ali kako user posted image ..

Ja, a še ne veš?

full ne morem verjeti, da se nekdo, ki je kao tvoj prijatelj odloči za nekaj takega, kot je prenehanje kajenja pa ga nekdo skoraj v vsakem postu "tunka" In živimo v demokraciji, če še nisi opazila. In pišemo na javnem forumu,....

Ja, ja,...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.3.2010 21:05:06   
TomTaylor
Pia, a misliš, da se miška ne bi znala zase postavit, če bi ocenila, da je to potrebno? Res ti ni treba ognja kurit user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.3.2010 21:16:44   
Pia73

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Pia, a misliš, da se miška ne bi znala zase postavit, če bi ocenila, da je to potrebno? Res ti ni treba ognja kurit user posted image

Kaj pa vem TT, sploh nisem o tem razmišljala. Ker itak sem takoj videla, da se MM noče zameriti Kerensi,..ampak to mi je res mimo in sem pač povedala, kot sem že napisala zato, ker smo na javnem forumu,...saj vem ,da je brez veze,...

Ja, ja,...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.3.2010 21:26:10   
Kerensa*
Od tebe sem več pričakovala

Več od tega, da povem, kar mislim? Glede na to, da trdiš, da...
sem optimist

... mislim, da si prevelika optimistka. user posted image
čeprav vem ,da od tebe ni nič za pričakovati

Ne vem, zakaj bi ti kaj pričakovala od mene - saj se ne poznava. user posted image
full ne morem verjeti, da se nekdo, ki je kao tvoj prijatelj odloči za nekaj takega, kot je prenehanje kajenja pa ga nekdo skoraj v vsakem postu "tunka"

Čisto nikamor je (Miške) ne tunkam, ampak kljub temu pa imam, ko in če je vprašanje postavljeno...
na javnem forumu

... pravico napisati svoje mnenje. Jasno sem napisala (ne vem več, v kateri temi, ker jih je bilo veliko), da bi bilo pametno (če ne zaradi financ, pa zagotovo zaradi njenega zdravja), da neha kaditi, vendar da pač jaz osebno ne verjamem, da ji bo uspelo (kar pa sklepam po tem, kakršno sem spoznala osebno - še danes me zelo spominja name pred slabimi 5-imi leti). Če ji pa bo, pa definitivno "svaka čast" - in nikjer nisem trdila, da se zagotovo ne motim. user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.3.2010 21:27:57   
Kerensa*
Ker itak sem takoj videla, da se MM noče zameriti Kerensi

Glede na to, da sta moje in Miškino življenje povezani samo na temi "mRRhe" in nikjer drugje, močno dvomim, da bi Miška razmišljala o tem, kako se mi naj ne zameri. Druga drugi nisva ne mama, ne Bog, ne banka. Drži pa, da sva virtualni prijateljici (vsaj mislim, da sva, no). user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.3.2010 7:03:30   
Anonimen
no, evo!
to sem mela v mislih!
1, 2, 3.....7  zadnjih  postov!

ma jst bi morala bit Maruča!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?