ZARA
|
- Bolan, Ibro, jesi l' čuo da je Mujina Fata umrla od radijacije? - Kako, bolan, od radijacije? - Ubio je Mujo radijatorom. Zašto Mujo ima seksi pogled? Zato što je glup kô ****. Dođe Mujo kod doktora i požali se: Doktore, kašljem, kišem, jedva dišem. Pita ga doktor: Da li vam je neko u familiji imao TBC? - Nije, ali je amidža Suljo imao BMW. Pita Mujo Fatu: - Fato, jesam li ti prvi? - Može biti, nešto si mi poznat. Došla Fata Muji u bolnicu i kaže: - Da čuješ, Mujo, šta mi se sad desilo: ušla ja u taksi i kad sam stigla do bolnice, vidim da sam zaboravila novčanik. Taksista mi reče: ili oralni seks ili da mu otpevam neku pesmu. - Pita Mujo: Pa koju si mu otpevala? A Fata će: E, moj Mujo, zar ti misliš da je meni do pesme dok si ti u bolnici?! Veli doktor Muji: - Morate dati uzorak krvi, stolice, urina i sperme. Mujo će: - Evo ti, bolan, gaća, tu ti je sve! Pita Haso Muju: - Mujo, znaš li ti ko je Mocart? - Ne. Ko ti je taj - upita Mujo. - To ti je onaj što piše melodije za naše Nokije. Pita Fata Muju: - Mujo, šta je to situacija? - Recimo, ti kažeš da ideš na nedelju dana kod majke, a vratiš se za tri dana i zatekneš mene sa drugom ženskom u krevetu - to ti je situacija. - To je, znači, isto kao kad bi ti rekao da ideš na pecanje na ceo dan, a vratiš se kroz nekoliko sati i zatekneš mene i Hasu u krevetu? - Ne, Fato, nemoj da mešaš situaciju sa batinama.