|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   denar
7.7.2005 12:40:52   
bobika
Mogoče sem res malo sebična in gledam preveč na finance. Ampak tak pač je vsak tolarček pride prav.
Zanima me, kakšna denarna nadomestila dobim, v primeru, da mi podaljšajo status študentke in sem mati samohranilka? Kaj pa ko mi poteče status?
V primeru, da pa mi statusa ne podaljšajo, kaj dobim takrat? Od kolegice, ki je bila na borzi sem slišala, da vse skupaj dobi okoli 80000sit. Pa me res zanima koliko približno dobiš denarja v obeh primerih?
Štipendije pa nisem nikoli imela.
Kr bo nam prišel prav vsak tolarček, se verjetno ne boma mogla poročiti, čeprav bi se rada. V tem primero pa ne dobim nobenega nadomestila, kajne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   denar
7.7.2005 12:43:59   
kimi
Če boš partnerja uveljavlala v otroški dodatek da ga ne bodo tožili za preživnino to socialen pomoči ne bo pripadalo nič, če se bosta s partnerjem odoločila za sporazum o preživnini potem lahko vsak mesec dobiš 30.000sit od socialne. Jaz sem redna dijakinja in sem fanta uveljavila v otroški dobim pa samo 21.000sit otroškega nič socialne pomoči čeprav sva oba nezaposlena in eno leto štarsevski dodatek 40000sit in nič drugega. Za študentke ne vem če je kaj drugače jaz sem redna dijakinja in sem dobila le to

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 13:03:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   denar
7.7.2005 13:46:32   
uma
Jaz sem izredna študentka, vendar nisem zapsolena niti nisem prijavljena na zavodu za zaposlovanje.
Po mojih "poizvedovanjih" kaj in kako, ko bom rodila sem izvedal, da bom lahko uveljavljala pravico do starševskega dodatka (ki ga dobi vsaka nezaposlena mati). Ta znese 40.000,00sit. Potem bom uveljavljala pravico do otroškega dodatka, kjer bom navedal svojega partnerja saj sedaj o preživnini odloča sodišče in ne več CSD, tako da imaš potem same komplikacije. In pa še po drugi plati te udari.
Jaz tudi nisme imela štipendije. Sem se pa šla pozanimat kako je s tem ko rodiš. Takrat avtomatdko spadaš pod "svoje gospodinjstvo" četudi si še prijavljen pri starših. Pa tvoj partner, če skupaj živita vsaj eno leto (saje se zahtevajo zneski za eno leto nazaj), seveda tudi potrdilo o šolanju, pa ocene...
Za kaj več pa že ne vem.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

:rozica:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   denar
7.7.2005 17:07:15   
bobek05
Sem absolventka, sedaj srečna mamica 21 dni staremu Aneju.. Za novo šolsko leto si bom podaljšala absolventa, dala pa sem že notri vlogo za starševski dodatek ter otroški dodatek.. Starševskega bom dobila 40.000, otroškega pa ne vem (nekje med 10 in 15 tisoč), ker je moj mož zaposlen (četudi niti še leto ni ne), je pa dovolj časa, da verjetno od socialne pomoči ne bo nič.. :grrr: ..

Dobila sva tudi denar za novorojenca (ker nisva vzela paketa) - 57.000, pa naša občina bo dala 50.000 pomoči ob rojstvu otroka (je pa to odvisno od občine - ene sploh nič ne dajo, tako da se je treba pozanimat)...

Nekatere lahko zaprosijo tudi za republiško štipendijo (jaz je ne morem, ker sem imela do sedaj kadrovsko od ministrstva za šolstvo).. Pa poročena sva tako da ni bonitet, ki bi mi pripadale kot materi samohranilki - ampak mi ni žal, da sva poročena (dobro leto).. Mogoče se malo pozna pri vrtcu, pa še verjetno kje, ampak sem ponosna, da imam moža..

Upam, da boš vredu uredila..

Pa še to si poglej:

http://www.stud-druzine.org/pravice%20dru%9Ein.htm

Bobek

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   denar
7.7.2005 17:10:42   
bobek05
Pa še ta naslov sem našla:

http://www.studentskedruzine.com/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   denar
7.7.2005 17:17:36   
bobek05

http://www.ringaraja.net/studentskedruzine/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   denar
7.7.2005 22:00:41   
kimi
nalin ne ne dobiva socialne. Jaz sem še prijavljena pri svoji mami on pa pri svoji.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   denar
8.7.2005 9:30:24   
Amoss
Kot mami samohraniliki ti pripada 40000 sit starševskega dodatka, pa cca. 25 000 sit otroškega (če podpišeš najnižjo preživnino), pa kasneje lahko za otroka vložiš za socialno pomoč, dobi se cca. 20000.
Pa paket za novorojenca itak pripada vsaki, kak je pa za matere študente pa ti ne vem povedat.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   denar
8.7.2005 10:10:24   
eM
ej, Bobek 05.... a za pomoc
ob rojstvu otroka moras posebi kej tezit in izpolnit kako vlogo da dobis tistih 50 000, al se sami spomnijo in ti jih dajo, ko urejas ostale zadeve. Pa na kateri obcini: tam kjer bo mali prijavljen al tam, kjer sem jaz sedaj...?

hvala ze v naprej,
m.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   denar
8.7.2005 10:34:40   
bobika
Hvala za informacije.
Imam še veliko časa, da premislim, kak bo naprej. V vsakem primeru pa bom prosila za podaljšanje statusa.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......