Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 12:15:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, slišala sem, da se je spet odvijal en dobrodelni koncert za lačne v Afriki(ne vem kako se imenuje...nastopa veliko znanih po svetu). Ampak še vedno dvomim, da gre ves denar v lačne roke. Mislim, da še vedno večino zbranega denarja "požrejo" tisti na položajih in organizatorji:( Tukaj se zbere ogromno, ogromno denarja....če bi šel vsaj približno ves denar za revne, bi te Afriške reveže že zdavnaj nahranili...s tem denarjem bi lahko "pozlatili" Afriko oz. revne vasi. Pred leti sem brala, koliko unicef vsako leto zbere denarja z voščilnicami in drugimi zadevami. In le nekaj procentkov (okoli 5%) vsega denarja gre v roke lačnih. Veliko večino denarja gre pa za reprezentanco, ambasadorji nikakor ne delajo zastonj oz. njihova potovanja in "ogledi revnih" stanejo zelo veliko...denar gre seveda iz tega fonda....... potem so tu razna darila za ambasadorje in druge sodelujoče... MEni se zdi to zelo sramotno. Naprimer Milena Zupančič...na TV se dela tako dobro, vse dela kako zastonj, v dobro drugih. Resnica je pa čisto druga. Sicer še vedno upam, da je le moje mnenje tako in da res vsaj malo pomagajo lačnim. Mal sem se zlajala in sedaj se že bolje počutim. KAj pa ve mislite o tem....ali je res vse taka huda dobrodelnost ali je le karifari za nategovat ljudi in od njih spravljat denar???
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 12:24:48
|
|
|
|
huda
|
vsepovsod je enako... jaz nikoli ne dam denarja takšni organizaciji,....raje kakšni družini v bližini, ki ga resnični potrebuje (ponavadi jim kupim kakšne nujne življenjske potrebščine...) :grrr:ne zaupam unicefu, karitasu, in rdečemu križu (zakaj??? ------- raje bom tiho)
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 12:27:37
|
|
|
|
CatJa
|
Majhen popravek - Live 8 ni bil dobrodelen koncert (zgolj za zbiranje denarja), je bil pa organiziran z namenom opozoriti najbogatejse drzave sveta naj odpise dolg najrevnejsim afriskim drzavam. V ta namen so zbirali "podpise", da bi tem velesilam pokazali koliko ljudi sveta podpira to akcijo. Kar se tice pa teh humanitarnih organizacij - ja, res je da tudi taksna organizacija pozre ogromno denarja in da vsa pomoc namenjena lacnim, bolnim, zatiranim,.... verjetno ne gre v prave roke. Kaj mormo, krivica se je in se bo vedno dogajala. Ubogi :duda: pa umirajo od lakote. :angel:
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 12:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Bush popolnoma ignorira in se noče pogovarjat,da bi se izbrisal dolg revnih držav.Drugi državniki pa bodo tudi tiho...veliki Bush ukazuje oni pa plazijo. Nič ne bo ljudstvo doseglo ne s protesti na z zbiranjem denarja,ker denar nikoli ne pride v prave roke. Revni nikogar ne zanimajo,ker ni v Afriki nafte ne nobenih političnih in ekonomskih interesov. Briga jih,če vsako minuto umre od lakote žeje in bolezni en otrok. Mi lahko samo govorimo in se jezimo vse bo pa po starem. Pomagamo lahko le enemu največ dvem otrokom,če jih posvojimo na daljavo in mesečno nakzujemo denar. ampak to je le kapljica v oceanu.
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 12:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, in G-8 so že pred koncertom odpisali dolg :zmeden2:
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 13:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Al bina tud ;)
|
|
|
|
Unicef in razni dobrodelni koncerti! 7.7.2005 18:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko slišim Unicef ali Rdeči križ, mam že pritiska nad 200 :grrr: Res, tud ene lepe stvari nimam o njih za povedat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......