|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrosko kolo - blatnik
5.3.2010 10:43:45   
tinaaja
Za malecko za 3rd kupujemo kolo.
Ona bi imela tega
user posted image

Pa me malo skrbi, ker nima blatnikov.

Schwinnow Tiger jih ima, pa ji ni vsec.
user posted image

Kaksne imate izksunje - kok je pomemben blatnik?user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrosko kolo - blatnik
5.3.2010 10:55:54   
tinaaja
Se to - za 3 letnika, nekje 97cm - kok colsko priporcate 12 ali 14? gremo itak testirat tudi v trgovino, samo me zanimajo izkusnje do kdaj so vasi otroci uporabljali 12colsko?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2010 11:18:22   
živa
12 colsko, nujno. Smo preskusili 14 v trgovini in je bilo preveliko. Ni dosegel dobro tal z nogami, pa prevelik je obod pedala, je preveč moram pritiskat na pedala ...

blatnik - hja, na vožnji po mokrem bi bilo že bolje ... ampak bistven pa najbrž ni, edino pranja bo več, če se pošprica ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 11:42:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2010 12:02:18   
**Tinkara78**
http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopprod&id=13620

Mi imamo tega. Blatnika ne pogrešam, ker se v dežju ne vozimo, če so pa luže pa zaenkrat ni letelo nič po hrbtu.

Smo pa drugače zadovoljni. Naslednje kolo ji bomo pa verjetno kupili Felt, ker tudi sama kolesarim in šele zdaj vidim kako pomembno je pravo kolo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2010 12:05:19   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Za malecko za 3rd kupujemo kolo.
Ona bi imela tega
user posted image

Pa me malo skrbi, ker nima blatnikov.

Schwinnow Tiger jih ima, pa ji ni vsec.
user posted image

Kaksne imate izksunje - kok je pomemben blatnik?user posted image

http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopcat&id=887

Kaj pa tole?

Jaz osebno bi sprobala več koles, ker hčerka določenih modelov ni mogla niti zagnati. Na tem ko ga ima zdaj pa brez problemov.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2010 13:21:02   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Jaz osebno bi sprobala več koles, ker hčerka določenih modelov ni mogla niti zagnati. Na tem ko ga ima zdaj pa brez problemov.

Ja, to je res, enim paše nekaj, drugim nekaj drugega. Moj tudi enega BMX modela ni mogel niti zagonit, drugega, pa čeprav tudi v obliki BMX- je pa lahko. No, potem smo pa še "gorskega" problai, tisti je bil pa daleč najboljši.

Tudi kar se tiče 12 ali 14 col je zelo odvisno od kolesa. Naš ta "gorski" je npr. imel "geštel" 14-colskega, kolesa pa 12-colska. Probat je treba, ni druge.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2010 15:22:46   
K_a_t_i
Takega, 12'' (pač kak model starejši) je lani Žiga gonil brez problema (2,5l). Pa tudi punčka, ki je enih 5cm (ali pa še malo več) manjša od njega, ga je gonila brez problema!
Tako da - takle podoben model za 3 letnic, okrog 100cm veliko definitivno ne bi kupovala 12''! No, RAZEN če imaš kake ambicije, da ga bo že letos vozila brez malih koleščkov user posted image . Se pa načeloma 14'' goni lažje kot 12'' - je treba manj trajbat, da se kam pride.
Ampak kot že rečeno - v trgovino pa probat.
Blatniki - če ga ne bo ravno po blatu vozila, potem bi jaz izbrala tistega, ki ji ji všeč (izkušnje pravijo, da otrok ne bo niti poskusil, če mu kolo ni všeč user posted image ). Pa še - tisti brez blatnikov je verjetno kako deko lažje - in ga boš lažje vlekla za sabo user posted image .
K.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.3.2010 15:24:18 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2010 15:41:16   
Anonimen
Mi tudi kupujemo za nasga,ki bo pocasi tri.Je pa emd manjsimi, cca 97cm ima. V trgovini smo sprobal 14colskega ampak mu je prevelik,ne seze do tal.Tako,da dobi 12colskega.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2010 15:42:26   
špelin@
Blatnik zna biti zelo pomemben - mi smo ga celo dokupili, ker je imela hčerka vso rit in hrbet "ošpricana" s svinjarijo, ko je vozila čez blatne luže user posted image
Drugače pa vidim, da ima rozasti zadaj sedežek za punčke - to bo čisto ok blatnik, ga boste pač zadaj večkrat obrisali user posted image

Se strinjam, da mora biti kolo otroku všeč, drugače ga je škoda kupovat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2010 16:15:16   
Splišni
Jaz za tole kolo po izkušnjah vem, da je super, je veliko lažje od raznih Schwinov ali Diamonbackov in podobnih in ful trpežno:

http://www.trgoavto.si/index.php?page=izdelek&id=1612&item=103&grp=ostali&sklop=4&target=otroska_kolesa-ostali&media=

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2010 22:12:29   
tana-2
Mi smo imeli tega in smo bili zelo zadovoljni: http://www.sportniksi.com/kolesa-in-oprema/otroska-kolesa/otrosko-kolo-hudora-rs-3-12.html user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2010 14:02:36   
tinaaja
Najvecji hec se je zgodil danes v trgovini, ko so nam predlagali, da naj vzamemo 16colskega.. mene je frslok. al nadaljuje se s tem,d a je mala na 16colskem celo nekako zavrtela pedala, na 12 pa nikakor. na 12 colskem ima kolena tam nekje pri bradi, tko stisnjena mi deluje, medtem ko na 16 colskem lepo sedi. in zelo se razlikujejo modeli med sabo. schwinn ji totalno ni odgovarjal, aurora pa zakon. tko da sem se bolj zmedena user posted image  
tale je ozji izbor,ce bo 16 colski (no moj je odlocen, da bo user posted image )

user posted image

user posted image
user posted image  

(odgovor članu tana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2010 14:06:29   
tinaaja
aja, pomembno pri teh, ki se se ne vozijo brez pomoznih koles je, da lepo seze do pedal, ne do tal. priznam, da ce ne bi na lastne ocividela, kok mali bolj odgovarja 16colski,da bi si mislila (oz sem si, ko je prodajalec predlagal) da je to ornk neumnost. je pa res, da obstaja verjetnost,d a bo rabila malo dlje casa, da dobro zvozi - tako pravi prodajalec. imamo se 2 tedna za razmislek user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2010 8:26:50   
K_a_t_i
Logika je taprava! Sej sem ti rekla - da če bo mela še koleščka, pol ni važen, če seže do tal user posted image . Je pa dober podatek ta z okvirjem! Si bom zapomnila.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2010 10:39:55   
tažana
tudi mi bomo za našo punco 4,5 let kupovali kolo. pa sem nekje prebrala, da se splača večjega kupit, ker se itak dajo prilagodit višine.
jaz imam v planu kar v trgovino it, pa bo vse probala. in tisto kar ji bo pasalo bomo potem kupili.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2010 14:01:05   
Adelina
Glede tega, da če so pomožna koleščka ne rabi otrok z nogami segat do tal ne vem, če glih drži. Vem, da je imela Splišni eno neljubo izkušnjo. Sem mal čakala, če se bo oglasila-mogoče se bo še.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.3.2010 14:22:38   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Glede tega, da če so pomožna koleščka ne rabi otrok z nogami segat do tal ne vem, če glih drži.

Se strinjam. Če recimo otrok pelje po bregu, pa ga zaradi hitrosti zagrabi panika, menda ne mislite, da bo bremzal na roko ali s pedali? Prvi vzgib je, da da noge na tla in bremza s čevlji! In če ne doseže tal, si lahko prestavljate, kaj se zgodi.

Definitivno ne kupujte kolesa, če ne doseže s celimi stopali tal.

Je pa res najbolje kar v trgovini preskusit, kaj otroku odgovarja.

Lp,

živa

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2010 21:27:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Glede tega, da če so pomožna koleščka ne rabi otrok z nogami segat do tal ne vem, če glih drži.

Se strinjam. Če recimo otrok pelje po bregu, pa ga zaradi hitrosti zagrabi panika, menda ne mislite, da bo bremzal na roko ali s pedali?

A ti bi otroka, ki še sploh ne zna orenk zaganjat pedal peljala, da se vozi po bregu user posted image Pa če bi že bil kak mini klanček - ne bi zraven stala in ji pomagala bremzat user posted image Mogoče si spregledala - ampak tukaj je govora o 3 letnici, ki še nikoli ni gonila kolesa...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2010 21:39:04   
živa
Kati, seveda bi ga držala in mu pomagala bremzat. Ampak po drugi strani pa so otroci nepredvidljivi - in mi imamo že dovoz do hiše po bregu dol, in še preden bi se dobro obrnila, bi mi lahko ušel in se spustil. Res, vprašajte Splišni, njej se je zapeljal po stopnicah na prevelikem kolesu (toliko se spomnim iz ene teme).

Aja, pa jaz imam letos 4-letnika, koli je dobil lani poleti pri 3 in pol ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2010 18:06:35   
Adelina
Ja, tole od Splišni imam tudi jaz še v glavi, ko je pisala. Pa je bil tudi star 3 leta in na 16 colskem kolesu. Pa 12 colska kolesa tudi niso vsa enako velika-mislim guma je 12 col, sam je odvisno tudi kako veliko je ogrodje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?