Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 4.3.2010 20:43:20
|
|
|
|
leo**tia
|
tak je naša,sam ko zaspi se toliko obrnem z roko nazaj in dam sedež v polležeči položaj
|
|
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 4.3.2010 22:55:13
|
|
|
|
lex
|
pa jaz sem jim kupila tiste oporice za glavo in ko zapijo jim jo namontiram kar od spredaj, da brado naslonijo gor, pa jim je ok
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 4.3.2010 23:10:55
|
|
|
|
vanilla
|
Naša je tudi v avtosedežu 9-18 kg, stara 10 mesecev.... Ko med vožnjo zaspi ji tudi glavica nekam naprej pade, potem pa hitro avtosedež premaknem v bolj ležeči položaj in v bistvu leži skoraj tako kot je prej v lupinici.. No, malo manj, ampak vseeno zelo udobno in glavico ima samo na stran, nič pa naprej.
|
|
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 5.3.2010 8:27:11
|
|
|
|
Katy78
|
Mi smo našega presedli iz lupinice v sedež pri manj kot enemu letu pa mu glavica med spanjem nikoli ne pade naprej.
|
|
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 5.3.2010 9:01:36
|
|
|
|
kristinaj
|
a nima avto sedež več položajev? jaz naše dam v ležečega in spista ku bombončka
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 5.3.2010 9:34:52
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Mi smo našega presedli iz lupinice v sedež pri manj kot enemu letu pa mu glavica med spanjem nikoli ne pade naprej. tudi mi nimamo takih težav. sicer pa ima sedež za 300 eur ali pa za 50 več stopenj nagiba. vsaj pri naših dveh sedežih je tako.
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 5.3.2010 21:20:05
|
|
|
|
PC Baby
|
Mi imamo Roemerja safefix plus tt pa nismo našli opcije, da se ga da nagnit
|
|
|
|
RE: položaj med spanjem v avtosedežu 5.3.2010 21:30:20
|
|
|
|
zmajaz
|
Malo boljše poglej - na sredini spodaj (med nogicami otroka ampak pod sedežnim delom in nad podstavkom - ne vem, kako ti naj napišem ) je ena ročica, ki jo povlečeš in skupaj z njo sedež naprej, pa se nagne - ro j vsa umetnost.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 5.3.2010 21:31:33 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?