Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 14:45:57
|
|
|
|
emaa
|
:fis:
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 14:46:51
|
|
|
|
Špelka
|
Jest bi mela pa kozorogeca - sej veste zakaj! ;)
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 14:50:26
|
|
|
|
emaa
|
a gremo tekmovat :pika::rak::fis::pika::rak::fis::pika::rak::fis::pika::rak::fis::pika::rak::fis: :)-
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 19:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce!:pika: Očitno imamo premalo smeškov. hihihihi. koga lahko nahecamo, da nam doda nove? Koliko časa ste ve najdlje čakale, da niste naredile testa? Jaz čakam že od 29.6., ko bi jo mogla dobit, pa si ne upam narest testa. bomo videli koliko časa bom zdržala...
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 19:52:00
|
|
|
|
emaa
|
UnderEja jaz sem najdlje zdržala 5 dni zamude. Eno vprašanje, mam 19 dan ciklusa, 10 po klomifenu in me boli za znoret. A je to torej ovulacija, ker moram rečt, da je tole pasje, pol naj pa še seksam:zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 19:56:02
|
|
|
|
Kalina
|
jap to naj bi bila ovulacija :zmeden2: jst boga sploh nevem kako je to k mas ovulacijo, no ja kaj cmo:) ja jst tud cakam od 28.6. pa cakala bom do, hmm kdaj smo rekle, 19.7? :)
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 19:58:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla! Ema, po mojem je to O, mene je tudi zelo bolelo zaradi klomifena, pa sej mi ni drugega preostalo, če pa je bila ravno O:zmeden: Sej me med seksom ni bolelo, ne vem al sem pozabla, je pa res, da je bil tut moj:love: takrat bolj nežen:ups: Pri meni nič novega, prej me je popoldan začela glava bolet, pa sem šla malo dremuckar, zdej me ne boli več mi je pa na trenutke slabo. Mi gre na živce vreme, ker se, kadar je slabo, počutim ko ena cota. V soboto bo menda že boljše:) Pia, jst te čisto razumem, da ti ne paše vročina, ker sem jst takrat tudi bolj noter, pa sem šele na začetku9nebesa, ampak se pa dosti boljše počutim, če je lepo vreme, kot pa tako sivo. Danes ste ble pa kr razigrane:bravo::bravo::bravo: Nimam kej napisat pa malo klobasam:)-:)-:)- No fajn bodite, bom drugič kej bolj pametnega napisala, mam danes čist prazno glavo:)- Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 7.7.2005 22:08:08
|
|
|
|
Anitka
|
:pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika: :pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika: :pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika: :pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika: Hej ve čveke! Joj ste me prijetno presenetile. Jaz sem že skoraj obupala, saj sem mislila, da vas Za nas ne interesira več. Jaz sem bila danes v Avstriji v Siersbergu in vam moram priznati, da sem bila kar malce razočarana. Imajo res že veliko znižanega, a mislim, da to še ni prava poletna razprodaja, saj se le-ta začne se mi zdi tudi pri njih 15.7. Vglavnem v trgovini MANGO npr. so bile cunje tako grdo nametane in nagužvane, da je joj, poleg tega pa imajo znižane neke cunje, ki jih do sedaj na policah nisem videla. Kot da bi bile izpred petih letih. Ne vem, no, kaj naj porečem. Pa tudi nekatere druge trgovine ne zaostajajo dosti. Sem si nabavila nekaj novih stvari, a še zdaleč ne toliko, kot včasih. Zdaj pa se sprašujem, ali sem jaz postala staromodna (mislim, da ne:)-:)- )ali pa so se trgovine pokvarile za 100% ali pa še malo več. Naj bo to za danes vse. Pridne bodite, rade se imejte in ne pozabite jutri storiti nekaj lepega zase in za svojo dušo, pa čeprav bo to morda le en telefonski klic, kakšna kavica s prijateljico ali kaj podobnega. Pa pa, vaša :pika: Anitka
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 8.7.2005 8:32:32
|
|
|
|
Špelka
|
uNDEReJA, ODVISNO OD TOČNOSTI CIKLUSOV - ČE MAŠ NEREDNE, POTEM LAHKO ČAKAŠ TUDI 1 MESEC, ČE MAŠ PA REDNE, POL JE PA ŽE SKRAJNI ČAS ZA TEST! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: ZA :modri::roza::modri::roza::modri::roza:!
|
|
|
|
ZA NAS (251. nadaljevanje) 8.7.2005 9:24:10
|
|
|
|
bambi
|
Pozdrav!!! Anitka, tudi jaz sem bila v ponedeljek v Seiersbergu in mi je tudi bilo neko čudno znižanje.... Sicer si jaz sedaj ne morem kupit nič ekstra, ampak iskala sem navadne natikače in da se ubiješ, jih nikjer nisem našla..... Mislim, da znižanja tudi niso več to kar so bila...... Mi pa gremo čez 1 teden na morje :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:in komaj že čakam, upam samo da ne bo deževalo. Pia73, ti se nič ne sekiraj če tvoja :duda: malo zamudi in ne bo rak, bo pa zato mali levček, kar je zame najlepši znak (:) ker sem to jaz :):):)) in smo levčki res super, samo nismo pa mirni in smo radi glasni :bravo::bravo::bravo: Še malo pa naša Koala ne bo več gospodična ampak gospa, upam da se do poroke še kaj oglasi in nam sporoči kako potekajo zadnje priprave.....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Kje pa so kaj ostale punce??????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.