violinski
|
Živjo, a sem zadnja. No, sej ponavadi sem res zadnja, ampak danes je čisto slučajno :) Zutraj sem odpeljala 'otroke' ;) v slžbo in vrtec, pol sem pa šla direkt na kavo in zajtrk h eni kolegici, ki je nisem že dolgo videla, pa sem rekla, se ustavim pri njej, preden rodim, glede na to, da je ona na dopustu. In sva prečvekali vse jutro na vrtu za hišo, vmes se je pooblačilo pa pihat je začelo, ona si je začela oblačit dolge rokave, meni pa še kar naprej vroooooooče - sploh se ne morem shladit. Prejšnjo noč je bilo prvič po res dooooolgem času, da sem se pokrila v spanju. Res pa je, da že par noči čisto dobro spim, če odštejem nočne sprehode na WC, ampak ti so do jutra že pozabljeni :bravo: . No, potem sem šla pa še malo v službo po moje datoteke, tako da če bo kje kako vprašanje, da bom imela stvari pred sabo in odgovore pripravljene (nikoli se ne ve in NNNP). O, tea01, vidim, da si tam, kjer moja tašča, ona je tudi jamrala včeraj, da je 15°C v Bruslju, pa da bi rada šla v mesto in da išče dežnik, pol se je pa tako ulilo, da se niti po telefonu nisva dobro slišali, ker je po strehi tako močno štropotalo. :) No, lani v tem času smo bili mi trije tudi tam in je bilo 10 dni takega sonca, da smo zvečer do 11 ure ali več sedeli zunaj, ker je bilo toplo in prijetno piti pivo na terasi (belgijsko, kajpada), sploh pa je tam poleti zelo dolgo svetlo. Bubabaya, prebrala sem tvoje teme in upam, da bo res tvoja :duda: počakal še kakšen dan, če ne pa... no, boš pa julijka, kakopak :) glih tako super, samo da bo :duda: prav. Jessy se ti tudi zna pridružit, jaz sem tudi že slišala za ta 'medenični' porod, načeloma je na tem področju že kar nekaj strokovnjakov, slišala sem sicer za enega G v Ljubljani, ti boš sicer rodila v PO, če sem si prav zapomnila, ampak tudi tam slišim, da so same face. Držim pesti, da bo vse dobro potekalo, pa magari brez CR. Jaz bi, po pravici povedano tudi raje padla med julijke, pa ne mi zamerit, nimam nič proti vam, samo moj otrok je tudi veeeelik, pa me kar malo skrbi, prva malčica je bila čisto mala, oz. povprečna in že tam je trajalo 10 ur, kaj bo šele, če om morala roditi tega korenjaka....(pdp imam čisto na začetku avgusta) Dogajanje pri meni je pa čisto na nuli, nič popadkov, nič odpiranja samo prekladanje :duda:, brce in iskanje dobrega položaja v svojem malem prostoru. Pa vsi nekaj hvalijo, kako imam lep trebušček, meni se zdi samo, da je velik in pika (imam še od prej 20kg preveč) Glavo ima pa že precej nizko, ko jo je predvčerajšnjim hotel G izmerit, je rekel 'privzdignite prosim malo trebuh, da sploh pridem do glave, ker je zelo nizko....' Ohja, sej vem, čutim, ko kolca Držte se!
|