|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 8:30:11   
žabec
Dobro jutro!:)
Kako ste spali? Mi še kar dobro. Sem pa zjutraj, ko sem ga previla, malo debelo pogledala. Njegova kakica je bila zelo smrdeča in temno siv-zelenksate barve:zmeden:. Sva pa na Beba 2 mleku.
Mislite, da je to od zobkov? Danes mu je še drugi ven pogledal:bravo:.

Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 8:31:35   
Anonimen
Ponavadi blato malo pozeleni oz. posivi, če ni otrok takoj preoblečen in je drekec že malo postan.

(odgovor članu žabec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 8:49:17   
žabec
Pokakan od prej ni bil, ker je kakal tik predno sem ga previla.

(odgovor članu žabec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 9:09:36   
Anonimen
Pol pa ne vem.

(odgovor članu žabec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 9:48:36   
mia-1
Hoj mas mali ma tudi zadnje dva dni taksen kakec pa sem bla pri pediatrinji in je rekla da je to se cisto normalno-da se vcasih pojavljajo kaksna odstopanja v barvi.Ce bi pa odvajal zelo pogosto je pa to driska-tako mi je vsaj rekla.LP

(odgovor članu žabec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sivkasto-zeleno kakanje
7.7.2005 10:10:55   
Nia30
Moja ta prva pupa je imela nekje pri 5 ali 6 mesecih tako blato par dni skupaj in sva šle k zdravniku. In kaj so mi rekli - da je moja pupa podhranjena (pri 6 mesecih težka 8,5 kg s klobasami na rokah in nogah in glede na tiste njihove diagrame zmeraj nadpovprečna) :zmeden: Kakec je bil po par dneh spet tak kot mora bit.

Upam, da se čimprej porihta.

Lp

(odgovor članu žabec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?