|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali je videz ženske
4.3.2010 7:34:43   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

seveda je videz pomemben, še bolj pa energija, ki jo nekdo oddaja.

Od tega se vrata odpirajo sama, namesto da bi trkal na njih. Za vrati je zgodba ista, če si lep ali grd-je treba delat.

ej, tvoji odgovori so mi pa d'best!user posted image

resuser posted image user posted image .......me pa spominja na nekogauser posted image

nisi edinauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.3.2010 7:46:45   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

seveda je videz pomemben, še bolj pa energija, ki jo nekdo oddaja.

Od tega se vrata odpirajo sama, namesto da bi trkal na njih. Za vrati je zgodba ista, če si lep ali grd-je treba delat.

ej, tvoji odgovori so mi pa d'best!user posted image

resuser posted image user posted image .......me pa spominja na nekogauser posted image

nisi edinauser posted image

Mič?...sam vprašamuser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.3.2010 8:01:14   
mika

Mič?...sam vprašamuser posted image

mhmuser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2010 8:06:52   
noranate
Sama mislim, da hitr dokaj dobr precenim ljudi in tako prej opazim njegovo "notranjost", kot pa zunanjost, ki me niti najmanj ne zanima. Mogoče mi ravno ne sede, če je ženska zanemarjena, drgač pa lepa, suha, pobarvana, kičasta, če je njej prav....
Sem se pa velikrat srečala s problemom ženske zunanjosti, pa ne tolk lepote, bolj atributov na zaželjenih mestihuser posted image . Sem bla tud parkrat verjetn tud mal v prednosti pred kakšno bolj obilno žensko, al pa tako, ki nima ,recimo temu, "željenih atributov". In to me moti, hudo motiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2010 8:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: onka

res tako pomemben..
- vprašanje za tiste, ki ste lepe in suhe, ste občutile, da ste s svojim videzom večkrat pripomogle k uspehu (družbenem in službenem)
- in vprašanje tudi za tiste, ki ste bolj popolne, se vam zdi, da ste bile zaradi videza bolj odrinjene, bodisi glede sodelavcev, prijateljev itd....

Videz JE pomemben. Osebni videz in nastop pove več kot katerakoli vizitka. Tukaj ne govorim o "lepoti", temveč o urejenosti, zobeh, oblačenju, itd.

Videz moškega je pravtako pomemben. Visoki, lepi, karizmatični, dobro grajeni in uglajeni moški so najbolj zaželeni menedžerji, ker dajejo vtis močnih pogajalcev, z močno samodisciplino in jasnim ciljem. Ženskam po drugi strani, lahko lepota tu in tam tudi škodi.

Sicer je pa veliko študij na to temo. Bojda višji ljudje zaslužijo več kot nižji (sploh v moški konkurenci), pri ženskah to ni tako izrazito, se pa pozna isti vzorec.

(odgovor članu onka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.3.2010 8:25:45   
mojamura
veliko vas je že napisalo in tudi sama sem tega mnenja, da je bolj pomembna karma oz. energija ki jo nekdo izžareva ko stopi v prostor. pozitivno energijo pa je možno izžarevati le takrat, ko je človek sam sebi všeč in je zadovoljen s sabo. če pa ima nekdo zaradi družbenim meril: ''kaj je lepo in kaj ne'', slabo mnenje o sebi pa ima problem z samozavestjo.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.3.2010 8:28:23   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

veliko vas je že napisalo in tudi sama sem tega mnenja, da je bolj pomembna karma oz. energija ki jo nekdo izžareva ko stopi v prostor. pozitivno energijo pa je možno izžarevati le takrat, ko je človek sam sebi všeč in je zadovoljen s sabo. če pa ima nekdo zaradi družbenim meril: ''kaj je lepo in kaj ne'', slabo mnenje o sebi pa ima problem z samozavestjo.

Lahko rečeš, da te ljudje sedaj, s 30 kg manj, ne dojemajo drugače kot prej? Pa tu ne mislim ravno najožje družine, ampak malo širše, služba, okolica,.....
Saj konec koncev tu ni toliko govora o notranjem počutju kot o tem ali so prednosti/slabosti dobrega izgleda.

lp, mojca

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.3.2010 8:34:59   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Lahko rečeš, da te ljudje sedaj, s 30 kg manj, ne dojemajo drugače kot prej? Pa tu ne mislim ravno najožje družine, ampak malo širše, služba, okolica,.....
Saj konec koncev tu ni toliko govora o notranjem počutju kot o tem ali so prednosti/slabosti dobrega izgleda.

lp, mojca

glej...jaz sem shujšala zaradi sebe zaradi svojega zdravja...in ja, priznam, da sem dolgo časa čakala na tisti prokleti klik v glavi. kar hočem reči je to, da sem šla dol s kilami zato ker sem jaz to hotela, ne pa zato, da bi se drugim zdela bolj privlačna oz., da bi me drugače dojemali.
verjetno je bila fora v tem, da se jaz v svoji glavi nikoli nisem imela za debelo....(ok, edino ko sem se pogledala v ogledalo mi je to pokazalo pravo sliko). in zaradi tega sem tudi tako ''nastopila'' v družbi, ko jaz, človek, karakter, ne pa kot nekdo, ki je zakompleksan s kilažo.
in ne, nimam občutka da me ljudje zdaj drugače dojemajo. fora je le v tem kako ti sama sebe dojemaš.

aja pa še to....po vseh takoZvanih standardih, imam še vedno preveč kil.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 4.3.2010 8:36:06 >

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.3.2010 8:55:49   
Anonimen
ste mi dal(i)e malo za mislit...

jaz, npr. z vsako kilo, ki jo izgubim, več izžarevam in z vsako pridobljeno nekaj svoje pozitivnosti izgubim. pa je samo kila... verjetno je to nekakšno ravnovesje telesa in duha...kot nekakšen user posted image

torej, kot ste nekatere že napisale: hujšam zaradi sebe... in posledično temu zaradi sebe v družbi.
in nekako (to bo verjetno trend prodaje) najdem stvari zase, če se dobro počutim (beri: če imam svojo idealno težo)

še celo mojega imam z vsako izgubljeno kilo rajši, ga bolj zapeljujem,... čeprav sem mu všeč tudi kot "debelinka"

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
4.3.2010 10:04:56   
water lily
Tisti ki trdi da videz za uspeh ni pomemben....je mal smešen.
Pri ženskah je še kako pomembno.
Pa ne da si ultra lep. Ampak vsaj povprečen. Če pa v kateri stvari štrliš ven iz povprečja se morš pa miljonkrat bolj dokazovat da te sprejmejo.
Govorim iz lastnih izkušenj. Sem imela čast spoznat oboje. Leta ko sem bila 50kilska blondinka z joškiuser posted image , pa leta k sm knedluser posted image .....sej prijatli tapravi so ostali, sam odnos na novo spoznanih ljudi je pa krepko drugačen kot je bil včasih. Saj s časom ko se spoznamo je kul. Sam na prvi vtis.....
Mam pa sam to srečo da nisem zatežena, pa zakompleksana pa zamorjena in mam kar širok krog znancev in kolegov. Pa tudi v službi so me sprejeli.
Mi je pa smešno za znoret ker sedaj ko sem malo shujšala vsi okol mene skačejo pa me trepljajo po rami pa so kao ful ponosni, k da je to moj največji življenjski dosežekuser posted image
Btw niti pol teh mi ni čestitalo ko sem dobila eno nagrado v šihtu za katero smo se res nagaral k prasci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.3.2010 10:12:17   
liliana
Jaz bom pa rekla tako…..do idealnega telesa danes ni težko priti…..veliko težje si je pridobiti zaupanje v lastno podobo…..

In opažam, da je vse manj žensk in zadnje čase tudi moških, ki bi nekaj izžarevali……pa drugače izgledajo tako, kot da bi stopili iz naslovnice Vouga«…..ker ženske ne moremo biti karizmatične, če smo vedno obremenjene s tem, če se nam na pasu pozna, da smo za zajtrk pojedle pol žemlje…...če pazimo na vsak gib glave, da bo profil lepši, da se nam ne bo pramen las postrani postavil……karizmatičen človek pač zna živeti tudi s svojimi pomanjkljivostmi in jih zna sprejeti…..zato je verjetno takšen kot je…..

In same si kopljemo jamo……ker smo v bistvu same ustvarile ideal neke popolne ženske, ki itak ne obstaja, obstajajo samo približki, ki želijo biti čimbolj podobni temu idealu….in vse kar je malo bolj odmaknjeno od tega ideala popolnosti za nas ni dobro in se želimo distancirati od tega…….zato s pomilovanjem in tudi zviška gledamo na tiste, ki imajo nekaj kilogramov preveč, ki se ne urejujejo po zadnjih modnih smernicah in smo polne pokroviteljskih nasvetov do teh »revic«, ki so tako uboge, ker ne izgledajo tako kot da bi stopile iz naslovnice revije Vouge……

Moškim (itak se je ideal lepote pojavil predvsem zato, da bi ugajale moškim) itak ni tako pomembno imeti ob sebi popolno žensko iz naslovnice….ta mit smo ustvarile ženske…..moški so ga le sprejeli…in zdaj vehemento trdimo, kako je "drugim" pomembna zunanja lepota in se moramu temo podrejati......v bistvu pa je to pomembno le nam samim......

Sama sicer nisem doživela nobene odrinjenosti v službi in tudi v družbi zaradi svojega videza zdaj, ko sem odrasla…..sem pa odrinjenost doživljala v puberteti, ker sem imela 5 kil več kot tiste v Mili in Anteni….ko pa sem enkrat čudežno ugotovila, da sem lahko privlačna tudi s tem dodatnim paketom na sebi, pa so me tudi drugi sprejeli privlačno……..

< Sporočilo je popravil liliana -- 4.3.2010 10:13:45 >

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.3.2010 10:16:27   
liliana
Mi je pa smešno za znoret ker sedaj ko sem malo shujšala vsi okol mene skačejo pa me trepljajo po rami pa so kao ful ponosni, k da je to moj največji življenjski dosežekuser posted image
Btw niti pol teh mi ni čestitalo ko sem dobila eno nagrado v šihtu za katero smo se res nagaral k prasci

Ja, ker danes je največji dosežek ženske biti čimboljši približek ideala lepote.......vse drugo ni pomembno.......

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.3.2010 10:21:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

In same si kopljemo jamo……ker smo v bistvu same ustvarile ideal neke popolne ženske, ki itak ne obstaja,

Kako da ne? To je Damjan Murko user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.3.2010 13:38:39   
uškinamama
hm,hm , zanimivo...na temi "kako zgledati tipi-topi" same dobrodelne , ponotranjene  dekline, ... pravzaprav me je na tisti temi obšla misel, da ne tekmujejo več za supeRRmamo ampak kar svetnico teRRezo user posted image , toliko dajo ene na notranjo lepoto...

Tukaj pa , da je videz pomemben user posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.3.2010 14:49:50   
Ženkica

- vprašanje za tiste, ki ste lepe in suhe, ste občutile, da ste s svojim videzom večkrat pripomogle k uspehu (družbenem in službenem)
- in vprašanje tudi za tiste, ki ste bolj popolne, se vam zdi, da ste bile zaradi videza bolj odrinjene, bodisi glede sodelavcev, prijateljev itd....

Sj še sama ne vem, al na žalost, al na srečo, ampak videz je dandanes zelo pomemben. Odpira mnogo več več vrat kot sicer, čeprav na koncu je treba pokazati tudi še kaj več kot neko zunanjo lepoto. No, pri meni je bilo tako; do 20. leta sem bila bajsika, proti koncu že kar ornk debelušna; nisem bila ravno zadovoljna sama s sabo, imela sem sicer ogromno prijateljev, vsi so mi vedno govorili, da iz mene izžareva neka posebna energija, pa bla bla. No ja, službe nisem mogla nikakor dobit, pa tudi fantje me v resnici niso preveč marali, vsaj za kaj bolj resnega ne.

No, potem sem shujšala, se pobarvala na blond - uspeh zagotovljen! user posted image   Resno. user posted image   Sprememba s strani družbe ( na splošno) je bila ful pozitivna, veliko bolj sem bila povsod sprejeta oziroma bom rekla, bolj sem opažena. Včasih je to tudi moteče, na srečo le redko.

Hmm, ja, videz je pomemben.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.3.2010 16:16:18   
kaya2007

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

mislm da ni stvar v samem videzu ampak v tem, kako se ženska nosi. če je samozavestna, se lepo drži, je nasmejana, komunikativna bo lahko tut ne-popolno izgledajoča dobila službo (al pa bilokej) medtem ko lahko ena lepotica, k je smotana k zajla, tiho, godrnja, se sključeno drži pač ne bo mela te šanse...
drugač se mam jest za povprečno, razen pač e košarice, pa težko rečem da sm bla kdaj zrd izgleda v plusu ali pa v minusu.

jaz bi se full strinjala z zgoraj napisanim...se mi pa vseeno zdi, da je luštnim puncam v določenih primerih lažje, kot pa tistim malo manj luštnim. bi lahko rekla, da so mi kdaj kje pogledali skozi prste tudi zaradi videza, ja.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.3.2010 19:29:34   
mateyka
veliko vas je že napisalo in tudi sama sem tega mnenja, da je bolj pomembna karma oz. energija ki jo nekdo izžareva ko stopi v prostor.

ok,temu se ne reče karma, ampak karizma. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.3.2010 12:23:16   
Pia73
Se mi zdi, da moj videz ni nikoli na nič posebej vplival, ne v pozitivnem ne v negativnem smislu,... no kar se moških tiče je sevda drugače,... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.3.2010 13:31:29   
puncica

res tako pomemben..

kak nej vem kam spadam user posted image

NO rečmo da sem suha in lepa pa sem bila večkrat odrinjena in mi videz ni nič pripomogel, poznam pa punce, ki so lepo izpopolnjene in ne zgledajo ne vem kolk pa so priljubljene ko čokolada, tako da tvoja teorija pade tle v vodo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.3.2010 13:35:20   
Pia73

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

res tako pomemben..

kak nej vem kam spadam user posted image

NO rečmo da sem suha in lepa pa sem bila večkrat odrinjena in mi videz ni nič pripomogel, poznam pa punce, ki so lepo izpopolnjene in ne zgledajo ne vem kolk pa so priljubljene ko čokolada, tako da tvoja teorija pade tle v vodo user posted image

Škoda, da ti ni vsaj samozavest pomagala,....

Ja, ja,...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.3.2010 13:37:58   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73

Škoda, da ti ni vsaj samozavest pomagala,....

****t ga, takle mamo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.3.2010 13:48:16   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

veliko vas je že napisalo in tudi sama sem tega mnenja, da je bolj pomembna karma oz. energija ki jo nekdo izžareva ko stopi v prostor.

ok,temu se ne reče karma, ampak karizma. user posted image

jep maš prav...se pardoniram

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.3.2010 16:47:43   
rogljicek
ko sem zmagala anonimni oblikovalski natecaj in potem imela predstavitev v svetu moskih, sem slisala kar nekaj pripomb, da je moj videz pripomogel k zmagi. user posted image Drugic, ko sem sla na nek poslovni sestanek s senior oblikovalcem, ga je stranka (moski) spet vprasala, kje me je nasel user posted image
Da bi pa res kdaj videz zares pripomogel, pa ne vem. Rada verjamem, da dosegam stvari v zivljenju zivljenju zaradi mojih sposobnosti in ne videza.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?