Ženkica
|
- vprašanje za tiste, ki ste lepe in suhe, ste občutile, da ste s svojim videzom večkrat pripomogle k uspehu (družbenem in službenem) - in vprašanje tudi za tiste, ki ste bolj popolne, se vam zdi, da ste bile zaradi videza bolj odrinjene, bodisi glede sodelavcev, prijateljev itd.... Sj še sama ne vem, al na žalost, al na srečo, ampak videz je dandanes zelo pomemben. Odpira mnogo več več vrat kot sicer, čeprav na koncu je treba pokazati tudi še kaj več kot neko zunanjo lepoto. No, pri meni je bilo tako; do 20. leta sem bila bajsika, proti koncu že kar ornk debelušna; nisem bila ravno zadovoljna sama s sabo, imela sem sicer ogromno prijateljev, vsi so mi vedno govorili, da iz mene izžareva neka posebna energija, pa bla bla. No ja, službe nisem mogla nikakor dobit, pa tudi fantje me v resnici niso preveč marali, vsaj za kaj bolj resnega ne. No, potem sem shujšala, se pobarvala na blond - uspeh zagotovljen! Resno. Sprememba s strani družbe ( na splošno) je bila ful pozitivna, veliko bolj sem bila povsod sprejeta oziroma bom rekla, bolj sem opažena. Včasih je to tudi moteče, na srečo le redko. Hmm, ja, videz je pomemben.
|