|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aparat za peko kruha
3.3.2010 19:43:39   
symona
Zanima me, tiste ki imate aparat za peko kruha na eno metlico, kako ste zadovoljne z njim? Jaz sem si ga naročila pri neckermannu, firme clatronic, je na eno metlico, pa sem malo v dvomih. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aparat za peko kruha
3.3.2010 20:47:41   
donat
žal jaz imam na dve metlici, ker sem skoraj vsak dan delala kruh na aparatu so se metlice spodaj obrabile in se zdaj na sploh več ne vrtijo, v bistvo v prazno, moram jih tiščati dol da se kaj vrtiuser posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2010 21:25:49   
urška
ja ga imam z eno metlico. sicer kenwooda. in sem čisto zadovoljna. 

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2010 8:27:54   
travica
mi je prodajalka rekla, da so ti aparati ena redkih električnih stvari, kjer ni pomembnen proizvajalec

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2010 8:33:32   
pety78
Meni se je pa Clatronic med vikendom pokvaril? Katerega priporočate za nakup? Sicer sem bila s tem zadovoljna, ampak mi je mal hitro šel k vragu. user posted image

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2010 8:55:35   
symona
pety, kak dolgo si ga pa imela? Ker jaz ga imam še vedno v škatli zapakiranega in ne vem ali ga naj vrnem ali ne. 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2010 9:05:26   
pety78
Symona, mislim da nekje 3,5 let. Ampak vmes je bil tudi kar lep čas zapakiran, ker nisem nič pekla.
A tebi se je tudi pokvaril? Po kolikšnem času pa?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2010 9:08:46   
symona
Jaz sem ga komaj ta teden dobila od neckermanna, ko pa sem vidla, da ima samo eno metlico, sem ga nazaj zapakirala in ne vem ali jim ga bom vrnila

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2010 9:18:57   
pety78
Aja, seveda, saj si ti temo odprla. user posted image
Jaz bi ga vrnila. Se mi zdi, da je vseeno bolje, če je na dve metlici. Pa še večja prostornina posode je. Jaz sem recimo nekajkrat naredila v njem testo za krofe in so bili res fantastični.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2010 9:27:56   
symona
Sem pa klicala na neckermann, pa so mi rekli, da so oni nimajo nobenega modela aparata z dvema metlicama, majo samo na eno. 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2010 9:44:56   
robinzon
Clartronic ali bomann . to je ena in ista zadeva, sta v redu. Sem pekla kruh z njim ene dve leti, zdaj pa pečem tistega brez gnetenja in aparata skoraj ne uporabljam več. Če bi ga kupovala, bi kupila panasonica, čeprav je nekaj čez 160 €.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2010 9:50:07   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Sem pa klicala na neckermann, pa so mi rekli, da so oni nimajo nobenega modela aparata z dvema metlicama, majo samo na eno. 

Saj je vseeno. Itak lahko vrneš v 15-ih dneh. Ga pa drugje kupi.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2010 10:24:51   
Felicita
mi ga mamo na eno metlico pa je čist ok... mislm da je matrix? nism zihr... res pa da zadnje čase ne pečemo notr (v avtomatu) ampak ga sam za mesenje in vzhajanje uporabljamo. je pa res da praktično nič kruha in podobnih zadev ne pojemo, zato nam je tut 750g kruha, kokr ga od tam vn pride, čez glavo zadost.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2010 17:23:20   
bumerang
Zmagovalni aparat na testu revije VIP ima eno metlico - Panasonic.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.