|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IKEA- ste že bile in kaj ste nabavile za doje...
3.3.2010 19:40:48   
Mariana

Zanima me ali ste bile v IKEI in kaj ste tam nabavile za dojenčka? Ogledala sem si katalog in ne najdem razen nekaj malega posteljnine
in posteljic nič posebnega. Zanima me ali je to vse od posteljnine kar vidiš v katalogu ali je tam kaj večja ponudba? Kupila bi posteljnino za posteljico in zaščito in kakšno blazinico oz.odejico, pa zaščito za jogi ipd.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IKEA- ste že bile in kaj ste nabavile za ...
3.3.2010 19:46:21   
MC09
Mi smo kupili že avgusta lani posteljnino 2x, banico, obrobo za posteljico, ki je zakon, se zelo rad pogovarja z njo user posted image , igračko, kopalni plašč, povšter, kovter, dekico, odejico pa verjetno še kaj se ne spomnim, za samo 100€, pri nas je ena posteljnina okrog 60€, se splača it.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2010 20:14:37   
x_srečka_x
Previjalno+omaro, tetra plenice, ker so tko lepo pisane, pri nas sem videla samo bele. Pa tako podlogo za na previjalno iz pliša, nepremočljivo. Posteljnino za ta večjo ampak imajo čudne mere za povšter (premajhna).
Drugače imava pa še drugo pohištvo iz ikeje, meni je super pa vse je enostavno sestavit, ker vse paše skupaj. Sem skoraj vse sama sestavila user posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2010 20:27:49   
PC Baby
Ja Ikea je zakon, sploh zdej k se po avtocesti v Vilesse pripelješ ko grof in ne rabiš avstrijske viniete kupovat itd...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 20:48:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2010 20:51:24   
Mariana

Hvala vam za odgovore. Vidim, da se res splača iti.

lp

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2010 21:07:29   
Anonimen
Jaz sem za tamalo tam celo sobo kupila in kar nekaj dodatkov zanjo in tudi za ostalo stanovanje. Sem pa za dobrih 700€ kupila tam za tamalo:
  • garderobno omaro
  • previjalno mizo s komodo, ki je kasneje lahko samo komoda
  • eno ozko omaro s policami
  • stenski regal
  • lesen zaboj za igrače (kolmkišta po domače)
  • posteljico
  • baldahin
  • 2 kompleta posteljnine
  • kouter
  • obrobo za posteljico
  • tepih
  • lučko
  • brisačo s kapuco
  • 2 plišasti igrački
  • stolček antilop
  • žličke
  • slinček
  • ...
Pa ko bo spet nekaj ekstra penezev, gremo gor še po omare za spalnico, pa tavelka postelja za tamalo bo tut iz tam, ...

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2010 21:49:23   
šrimpf
ti svetujem, da raje na internetu pogledaš, katalog ni tako pregleden, pa tudi ne vem, če je vse not. na netu pa dobiš tudi informacije o zalogi, ceni, kje zadevo najt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2010 0:13:06   
naty28
mi2 z mojim sma pa pred kratkim v Ikeei kupila:

-kindebet
-obrobo za ta kinderbed
-odejo
-pojšterček
-komplet posteljnino(prevleka za odejo,pa za  pojšterček, orjuha, pa še ena taka dekica je bla zraven)
-baldehin(oni vlki ko se na strop obesi pa pol do tal sega)
-eno malo kociko
-tako mehko ropotuljico
-2x mobile (ko se nad zibelko obesi pa dojenček to gleda)

In sva dala nekje okrog 100€, pri nas niti kinderpeta nebi dobila za ta denar, tak da se splača it tja.

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2010 8:15:54   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf

ti svetujem, da raje na internetu pogledaš, katalog ni tako pregleden, pa tudi ne vem, če je vse not. na netu pa dobiš tudi informacije o zalogi, ceni, kje zadevo najt...

To je res. Na internetu je predstavljenih veliko več oz. vse stvari, tudi tiste, ki jih ni v katalogu.

Mi2 imava tudi kak nekaj pohištva iz Ikee, zagotovo bo tudi kaj za user posted image . Mi je ok, ker je relativno poceni in mi ne bo škoda, ko bodo otroci kaj poškodovali ipd. Pa še skandinavsko - severnjaško oblikovanje mi je zelo všeč.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2010 8:20:11   
x_srečka_x
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

jaz imam iz ikee naslednje stvari:
-eno stropno in eno stensko lučko
-oborba za kinderpet
-baldehin
-kovter+povšter
-2xpostlejnina
-2kom rjuh
-predalnik predelan v previjalno
-antilop stol

pa en kup gospodinsjkih in dkeorativnih stvari po stanovanju
so pa lušne in in poceni tudi brisačke, koaplni plašči in podobno

Dobro,da si me spomnila, midva sva tudi kupila antilop stol, pa lučko za ta večjo user posted image
Ta antilop stolček ima smešno nizk ceno, ampak je pa super.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2010 10:04:53   
Hope2
Super se nam je obnesla stenska lučka (za nočno previjanje, ker svetijo ravno prav da vidiš in da otroka ne predramiš). PVC slinčki, da jih ne rabiš non stop v stroju prat, le s splahneš jih pod pipo. Vreča za plišaste igrače, ki jo obesiš na strop in visi dol. Mamut mizica in stolčki. POsteljine so super, samo moraš kupit tudi kovter, ker so mere drugačne kot pri nas. Super se obnese tudi pončo (precej bolj praktično od kopalnega plašča). Kupili smo še enkaj lesenih didatktičnih igrač

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.3.2010 10:05:17 >

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2010 10:30:00   
stelika
Pozdravljene!
Midva imava tudi namen v ikeo kupit otroško sobico. Me pa samo nekaj zanima ali je bližja ikea vilesse ali katera izmed avstrijskih. Pa še ali se da vse zmenit v Italiji (govorijo angleško) ker midva žal italijansko ne znava user posted image ?

LP

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2010 10:32:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: stelika
Me pa samo nekaj zanima ali je bližja ikea vilesse ali katera izmed avstrijskih.

Odvisno iz kje si user posted image

(odgovor članu stelika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2010 10:40:16   
stelika
Okolica Domžal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2010 10:49:13   
Anonimen
Oooo, soseda user posted image !

Ja Domžalam je baje najbližji Celovec, potem Vilesse in potem Gradec. V Vilessah še nisem bila, samo baje je nekaj takega kot v Celovcu. Ampak jaz grem še vseeno najraje v Gradec ... tam je večja Ikea kot v Celovcu pa še nemško dovolj znam, da nisem čisto zgubljena med policami. Italjansko ne znam čisto nič in mi nič ne pomaga, če prodajalec zna angleško, če ne znam sama tistih artiklov po policah najdt, ki se jih brez prodajalca vzame.

(odgovor članu stelika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2010 11:00:24   
stelika
Ja sej vem, midva sva tud kar na Ikeo v Grazu bolj navajena, pa že vse poznava, čeprav za en artikel (previjalno mizo) gledam že cel mesec in ga še kar nimajo na zalogi, v Italiji pa ga imajo. Mislim, da bova na koncu šla kar v Graz.

Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2010 11:14:46   
Barbara_L
Prejšnji teden sva bila v Vilesse, do dol ves čas avtocesta oz. hitra cesta, Ikea pa blizu izvoza. Nakupila sva ful stvari za dnevno, za malega pa previjalno mizo (v bistvu komodo, na njo bomo dali pa previjalno dilo), podlogo, odejice, jogi (da ne govorim o pregrešnih cenah pri nas), rjuhce, brisačke... se zelo splača.

(odgovor članu stelika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2010 11:41:01   
stelika
Barbara L ali je večja Ikea kot v Grazu ali manjša?

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.3.2010 12:13:08   
phelps
Mi2 sva najprej hodila v Graz, sedaj pa v Celovec. V Celovcu je tudi dobra izbira (zaloga), trgovina je sicer manjša, je pa novejša in preglednejša, predvsem je pa manj drena (vsi Hrvatje gredo v Graz). Pa še blizu je (1 dobra ura iz LJ).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu stelika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.3.2010 12:52:52   
Barbara_L
Meni se zdi skladišče malo večje, sami razstavni prostori pa približno enako veliki.

(odgovor članu stelika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.3.2010 12:59:30   
3x mami
v Villese lepo govorijo tudi slovensko in hrvaško. ne vsi zaposleni, ampak vsak ima na sebi značko z imenom in pa zastavico države, katere jezik obvlada. tako da glede tega ni strahu.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?