|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno vprašanje
6.7.2005 22:26:07   
buškica
Ker greva z mojim lubijem na morje čez teden dni in se mi seveda obeta menstra ravno tisti teden, sem šla k ginekologu da mi da tabletke za prestavitev menstruacije. Dobila sem primolut-nor.
a jih katera pozna in kako vplivajo na počutje?

Tanks
Neposredna povezava do sporočila: 1
   eno vprašanje
6.7.2005 22:30:58   
moni30
Jaz sem jih enkrat jemala, ker sem imela krvav izcedek med ciklusom (kljub jemanju KT). Nisem imela nobenih težav, vendar pa nisem imela težev tudi z nobenimi KT.

Nekatere pa majo ful problemov (s KT mislim), tako da je mogoče od osebe do osebe različno.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   eno vprašanje
6.7.2005 22:30:58   
Kalina
Eh nic posebnega nim mogoce bos mejckn vec lacna te dni k bos pila, pa zmatrana, to je pa vse, u bistvu pa itak stranski ucinki ne vplivajo na vse isto, tko da lahko da sploh ne bos obcutila razlike, upam :)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   eno vprašanje
6.7.2005 22:36:48   
Rozika20
Pozdravljena.
Jaz nisem imela čisto nobenih težav. Jedla sem jih iz istih razlogov kot ti, na morju.

Prijetne počitnice :)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   eno vprašanje
7.7.2005 7:33:40   
buškica
Hvala, za hitre odgovore.

Kolkko časa prej si jih pa vzela?
Meni je rekla da vsaj 4 dni prej kot imam začetek M.
Joj kok sem nevedna, ampak tabletk pa nisem jemala in zato sem malo :ups:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   eno vprašanje
7.7.2005 8:36:58   
gaja*
Jaz jih jem pa zdaj za spožitev :hudicek:, pa sem čist :(. Mi je dostkrat slabo in ful se mi smoti (ker imam že drugač nizek pritisk). Moj :love: ful pazi name :)-:)-:)-
Drugače jih pa jem 5 dni 2 tableti. Če si pa hočeš prestavit je meni G rekel, da 5 dni pred pričakovano :hudicek:, isto 2 tabl.
LP, gaja*

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   eno vprašanje
7.7.2005 8:52:19   
buškica
ja meni je sestra pri ginekologu rekla naj kar tri na enkrat vzamem ker potem je za sigurno, a je to pametno?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   eno vprašanje
7.7.2005 9:45:11   
Rozika20
Jedla sem jih 1-krat dnevno, deset dni. Če pa je tebi ginekolog predpisal kako drugače, ga upoštevaj. Vendar pa večja koncentracija naenkrat, po mojem mnenju lahko poveča verjetnost nezaželenih učinkov.
Mogoče pa se posvetuj še s farmacevtom ali pa kar ginekologom, še enkrat.

:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   eno vprašanje
7.7.2005 12:29:52   
GoYa
Punce, a je pametno takole vplivati na cikluse :zmeden::zmeden: Že tako imamo težave z zanositvijo.

Jaz okoli tega ne delam problemov. Svojo :hudicek: sem dočakala lih na hanimunu. Pa kaj. Tampon vstaviš notr, pa je. Ni ne prvič, ne zadnjič, da sem jo imela na morju. Že tako se nam ruši ravnovesje od vseh teh hormonov. Posebej tiste, ki smo v OBMP.

Ne vem...moje mnenje :zmeden:

Sej ne vem...mogoče ni to nič takšnega, če si prestavljaš M s temi tabletami. Pojma nimam. Sam po moje kemija ne more bit lih zdrava. Pustmo primere, ko se jo je potrebno pusluževati. Sam, če ni treba.........

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   eno vprašanje
7.7.2005 14:46:21   
koala
Meni je moj G predpisal iste tabletke, ker je moja gospo napovedana ravno na poročni dan, ker pa jo zelo težko prenašam, sabost, bolečine, pritisk tako nizek, da omedlavam, jo bom prestavla, čeprav se načaloma strinjam z GoYo, ampak, da se pred oltarjem onesvestim, ne to pa ne!
Aja, meni so naročili, da jih začnem jemati 3 dni pred pričakovano menstro jemala bom 2 na dan, naj pa se nebi prestavljala za več kot 14 dni.
Sem pa vprašala, če lahko to kako vpliva na postopke, pa je dr rekel, da ni panike

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!