Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ledvični kamni in žolč-porod prehitro? 2.3.2010 9:40:57
|
|
|
|
Ileus
|
jaz sem imela napad žolčnih kamnov oz. hudo vnetje žolčnika in sem bila operirana, z ledv. kamni pa nimam izkušenj. če je treba op, je najbolje v začetku 2. tromesečja, ker je kasneje problem s celjenjem rane zarad velikega pritiska v trebuhu.
|
|
|
|
RE: ledvični kamni in žolč-porod prehitro? 2.3.2010 10:17:01
|
|
|
|
Martinčka
|
ileus meni so rekli da bodo operirali potem po porodu žolčnik ker imam noter polip ki ne neha rasti.. zato me skrbi.. sam me še bolj skrbijo kamni v ledvicah ki jih imam že tako več let ampak zdaj med nosečnostjo so bolj problematični...
|
|
|
|
RE: ledvični kamni in žolč-porod prehitro? 2.3.2010 19:10:24
|
|
|
|
bskrle
|
MArtinčka, upam,d a piješ velike količine vode in kake čaje. Sicer pa držim pesti, da bo vse ok.
|
|
RE: ledvični kamni in žolč-porod prehitro? 3.3.2010 6:38:13
|
|
|
|
mišamaša77
|
Živjo, jaz imam tudi težave z žolčnikom že od prej, vf začetku nosečnosti me je grozno bolel, sem šla h ginekologu, ki je rekel da nosečnost taka stanja pač poslabša, ma da se bo potem umirilo. No se je potem že umirilo kmalu, zdaj sem v 26 tednu; ti priporočam da se RES držiš diete - jaz sem v zač nosečnosti celo še pila neke kapljice eterične za žolčnik - ajej, sem bila potem čist panična nekaj časa da kako je to vplivalo na plod , ma upam da ni bilo hudega!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?