Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.4.2010 22:22:47
|
|
|
|
športnica
|
tko ja. dej pejmo že vse na maj, junij. skos morm skakat
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.4.2010 22:28:35
|
|
|
|
baguSka
|
No pa pejmo. Ceprav se ni maj.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.5.2010 6:49:41
|
|
|
|
tassi1
|
1
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 6.5.2010 6:52:19 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.5.2010 21:05:47
|
|
|
|
pupe
|
zdravo punce vsem ki ste zanosile čestitam, jaz grem v boj jeseni imam že napotnico po neuspelem postopku se nisem oglasila, sem bila preveč razočarana, tko da sedaj sem nazaj in sem pripravjena na nove boje
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 2.7.2010 1:15:14
|
|
|
|
dinchy 86
|
caw punce,naj vam jst povem svojo zgodbo..z mano je tako da 3 leta delam na .. mam pa PCO,,prvo kaj sem poskusla je biu klomifen in nic brez resultata,potem pa IUI in negativno..potem se odlucmo za IVF v maju imela postopek in ..nisem mogla verjet da sem koncno noseca..use je blo uredu ,v 6 tednu sem slisala srcek ..i was so happyyyy..par dni po tem se pa pojav krvavitev ..moja G mi pove da je use ok .7t4d spet sem slisala srcek .hsg level ok..nasled pregled za en tedn...8t2d to je blo 2 dni nazaj..jst sem bla tok srecna da bom slisala srcek ampak se to ni zgodilo..my is not more with me.to je biu pa sok sem misla da ne bom prezivela ta dan .ampak 2 dni po tem sem uredu..nebom obupala ,bom sla v nove boje ker najvec na svetu si zelim ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?