Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kodralnik las ali ravnalec las 27.2.2010 21:34:51
|
|
|
|
Isabellabina
|
No jaz si bom sedaj kupila tega na top-shopu---instyler al neki takšnega se mu reče.Pol bom pa vidla kako se obnese.
|
|
|
|
RE: Kodralnik las ali ravnalec las 28.2.2010 9:58:57
|
|
|
|
naja17
|
Jaz imam od Rowente ravnalec in s tem istim si lahko tud kravžlaš. Imaš zraven priložena navodila.
|
|
|
|
RE: Kodralnik las ali ravnalec las 28.2.2010 21:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam kodralnik... če želim, si jih lahko vseeno tudi samo zravnam... znamka Remington.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 28.2.2010 21:02:07 >
|
|
|
|
RE: Kodralnik las ali ravnalec las 28.2.2010 21:52:47
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Isto kot naja17. Na začetku gre bolj nerodno vse, ko se naučiš se da krasno in enostavno kodrat.
|
|
RE: Kodralnik las ali ravnalec las 1.3.2010 13:10:20
|
|
|
|
ivao1
|
jaz mam ravnalec gamma pa lahk rečem da je ta res daleč najboljši, pred tem pa sem imela nekega Roventa, še prej pa se ne spomnem, ker mam tega tazadnjega če 3-4 leta. se pa hiter navadiš, in če je likalnik dober je to neki najboljšega kar maš lahko v kopalnici, jz ko si sušim lase samo z fenom, nič več krtače ne gonim, zjutraj pa pol oblikujem z likalnikom, in to je to mir za 2, 3 dni, odvisno od tega kako se mi zmastijo lasje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?