Pia67
|
Živjo! Ja, Ninocka, kakor, da bi bila jaz tvoj klon. Enako se mi dogaja. Že zadnjič sem jamrala, da me nekaj špika spodaj. V ponedeljek sem bila pri svojem giniču, ki mi je to sicer strokovno razložil (in celo skiciral): najina otročka sta se obrnila in tiščita z glavicami v spodnje kosti, poveča se tudi pritisk na ožilje, zato tak zoprn občutek. Glavice so ravno prav majhne, da veselo tiščijo tam, kjer ne paše. Skratka, zjutraj se komaj poberem z jogija (ki je pripravno na tleh :(( O Rutar kdaj boš dobil mojo posteljo? Če pomislim, da sem pred dobrim tednom še vozila kolo, me začne kar zvijat. Jaz sem sicer pri ginekologu navijala, da dajva pogledat kaj se dogaja, pa se ni dal omečit. UZ in naslednji pregled imam šele 8.8., ker sem zdrava, mi nič ne fali in to, zaradi česar jamram spada med nosečniške radosti :zmeden: Glede robe za pikico, imam vse, razen kozmetike. Včeraj sem šla v Tosamo, kupila tetra gazo, da urežem krpice in jih zarobim. Torej stvar navdiha in časa. Mal me že ma, da bi vsa oblačilca oprala in zlikala. Ampak, mislim, da se bom zabavala z krancanjem punčkinega kotička, tako, da se bom med vikendom sproščala nad žago, brusilcem in čopičem. Mislim narediti eno luštkano stalažo z žepki za potrebščine, katere načrt sem našla v stari reviji Dom. Moja punčka bo spet negibno spremljala očarljive zvoke orodij. Ponavadi čisto otrpne;) Upam, da ste že vse skoraj na dopustu oziroma že na..., mene čaka še ta teden in po moje me bodo še klicali, tako, da bom modro tiho in se ne bom veselila prezgodaj. Ampak, dopust že komaj čakam. Se beremo, jaz imam še slabih 8 tednov (CR) in čas leti. Pia
|