Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 6.7.2005 10:25:13
|
|
|
|
*AnaL*
|
Nataša31! Ne jokat in obupavat prehitro; Glavo gor in naprej v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek: Men se to vleče že 2.leti, pa še kar ne mislim jokat in obupat. Ko priteče malce preklinjam, ampak se hitro umirim in mislim, bo pa naslednji mesec boljše,... Boš videla, da bo tudi nam ratalo - nekaterim mal prej, nekaterim mal poznej, ampak glavn da bo... L.P Ana
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 6.7.2005 10:42:00
|
|
|
|
Špela100
|
Pa je prišla tudi pri meni...ta mesec že 23.dan. Prejšnji mesec pa 29. dan in sem že s testi okrog letela. Ta mesec pa šest dni prej.Drugače sem jo imela pa 9 mesecev na 25,26 dan.Zdaj ga je pa začela mal sratiiiiiiiiiiiiiiii. V petek gremo na :morje: tako, da edino dobro da bo že skoraj konec.Pol pa spet naprej. Drugače sem pa ta mesec manj žalostna, ker je prej prišla. Prejšnji mesec sem imala pa fajn krizo, ker je zamujala 3 dni in sem že ful upala. Ma naj gre vse v r..... Anitka dol s seznama me daj, na konec 29.7. si mislim.
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 6.7.2005 12:24:08
|
|
|
|
mateja78
|
Živjo:pujs: Kar glavo pokonci punce. Nama je uspelo zdaj po šestih mesecih in ko zagledaš črtice se vso drugo čakanje povrne.Pravijo da do enega leta poskušanja povsem normalno. Pa še en nasvet- čimmanj preračunavajte datume in ovulacijo samo vsak drug dan hopacupa:sloncek::sloncek::sloncek: pa bo zagotovo ratal. Preizkušeno 9nebesa. PL Mateja:nosecka::nosecka:
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 6.7.2005 14:10:52
|
|
|
|
Sash
|
Nataša ne jokat. Boš vidla, da bo naslednji mesec ti uspelo zagledat :modri:. Na :morje: se bosta odpočila, odvrgla slabe misli in kot bi mignil boš :nosecka:. Govorim ti iz svojih izkušenj. Dopust koristi usem. Tudi sama sem že obupala pa eko sem že proti koncu svoje :nosecka:. Želim ti :duda: in veliko :sloncek: na :morje:! :sloncek::nosecka: Sash :kuza:
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 6.7.2005 18:56:25
|
|
|
|
Anitka
|
Punce držte se in ne obupajte, prav kmau bo tudi v vaša življenja pokukalo sonce sreče :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 7.7.2005 10:21:36
|
|
|
|
Jajček
|
Nataša, sem glihkar hotla enak forum odpret. Mene vrže vsaka menstruacija v čisti obup.:(:(:( Že prvi znaki, npr. boleče prsi. Potem se kakšen dan dva mislim, da so morda to prvi znaki nosečnosti - in niso!!! Nikoli... Ampak glavo gor! :bravo: Moramo biti bolj pozitivne,če ne brez veze - si predstavljaš kako depresivnega otroka lahko narediš :) na ta način. Pozdravček, Jajček
|
|
|
|
Pa je prišla...sem ful žalostna 7.7.2005 11:17:01
|
|
|
|
Nataša31
|
Jajček! Mene je tale :hudicek: kar vrgla v slabo voljo..in jok. Ampak v ponedeljek greva z :love: na :morje: in takrat se začne tudi moja ovulacija. A ne bi bilo fajn, če bi naredila :duda: kar lepo v Grčiji? Upam, da ze naslednjič zagledamo vse tukaj :modri::roza:. Treba je biti optimist, pravi moj :love:. A je tako?:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
19%)
2x tedensko (
11%)
1x tedensko (
16%)
1x mesečno (
29%)
1x letno (
19%)
nikoli (
7%)
Število vseh glasov: 70Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!