|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa je prišla...sem ful žalostna
6.7.2005 10:19:54   
Nataša31
Punce moje!

Točno kot ura, je prišla moja :hudicek:. Sem tako zelo žalostna, kar na :(( mi gre. Naslednji teden se odpravljava na :morje:, pa bo naslednji mesec :roza::modri:. Drugi mesec je za nama, greva v tretjega. kot pravijo v tretje gre rado :bravo:
Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.7.2005 10:25:13   
*AnaL*
Nataša31!
Ne jokat in obupavat prehitro; Glavo gor in naprej v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek:
Men se to vleče že 2.leti, pa še kar ne mislim jokat in obupat. Ko priteče malce preklinjam, ampak se hitro umirim in mislim, bo pa naslednji mesec boljše,...

Boš videla, da bo tudi nam ratalo - nekaterim mal prej, nekaterim mal poznej, ampak glavn da bo...

L.P
Ana

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2005 10:42:00   
Špela100
Pa je prišla tudi pri meni...ta mesec že 23.dan.
Prejšnji mesec pa 29. dan in sem že s testi okrog letela. Ta mesec pa šest dni prej.Drugače sem jo imela pa 9 mesecev na 25,26 dan.Zdaj ga je pa začela mal sratiiiiiiiiiiiiiiii.
V petek gremo na :morje: tako, da edino dobro da bo že skoraj konec.Pol pa spet naprej.
Drugače sem pa ta mesec manj žalostna, ker je prej prišla.
Prejšnji mesec sem imala pa fajn krizo, ker je zamujala 3 dni in sem že ful upala.

Ma naj gre vse v r.....

Anitka dol s seznama me daj, na konec 29.7. si mislim.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2005 12:24:08   
mateja78
Živjo:pujs:

Kar glavo pokonci punce. Nama je uspelo zdaj po šestih mesecih in ko zagledaš črtice se vso drugo čakanje povrne.Pravijo da do enega leta poskušanja povsem normalno.

Pa še en nasvet- čimmanj preračunavajte datume in ovulacijo samo vsak drug dan hopacupa:sloncek::sloncek::sloncek: pa bo zagotovo ratal. Preizkušeno 9nebesa.

PL Mateja:nosecka::nosecka:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2005 14:10:52   
Sash
Nataša ne jokat. Boš vidla, da bo naslednji mesec ti uspelo zagledat :modri:. Na :morje: se bosta odpočila, odvrgla slabe misli in kot bi mignil boš :nosecka:. Govorim ti iz svojih izkušenj. Dopust koristi usem. Tudi sama sem že obupala pa eko sem že proti koncu svoje :nosecka:.
Želim ti :duda: in veliko :sloncek: na :morje:!
:sloncek::nosecka: Sash :kuza:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2005 18:56:25   
Anitka
Punce držte se in ne obupajte, prav kmau bo tudi v vaša življenja pokukalo sonce sreče :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 10:21:36   
Jajček
Nataša, sem glihkar hotla enak forum odpret.
Mene vrže vsaka menstruacija v čisti obup.:(:(:(
Že prvi znaki, npr. boleče prsi. Potem se kakšen dan dva mislim, da so morda to prvi znaki nosečnosti - in niso!!!
Nikoli...

Ampak glavo gor! :bravo:
Moramo biti bolj pozitivne,če ne brez veze - si predstavljaš kako depresivnega otroka lahko narediš :) na ta način.

Pozdravček, Jajček

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2005 11:17:01   
Nataša31
Jajček!

Mene je tale :hudicek: kar vrgla v slabo voljo..in jok. Ampak v ponedeljek greva z :love: na :morje: in takrat se začne tudi moja ovulacija. A ne bi bilo fajn, če bi naredila :duda: kar lepo v Grčiji? Upam, da ze naslednjič zagledamo vse tukaj :modri::roza:. Treba je biti optimist, pravi moj :love:. A je tako?:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2005 11:05:39   
Jajček
Maaa... Saj si skoz pravim, da ne smem preveč komplicirat in delat paniko preden je to potrebno. Zdaj so počiznice in se moramo sprostiti in uživati.

Jaz grem na :morje: šele čez 14 dni in se mi ful vleče. Dobro pa je, da mam glih takrat ovulacijo!!!:);) Če pomislim še na to, kako nama ponavadi na dopustu libido podivja, bi morala dvojčke al pa trojčke nardit. :bravo::)-:sloncek::sloncek:

Tro krat hura za optimizem - bomo depresivne, ko bo to RES nujno potrebno.

pozdravček, Jajček

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!