Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 9:33:04
|
|
|
|
Pupica
|
čestitke:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: ideje..hm...jaz sem pristaš nenavadnih porok, nekje na samotnem otočku,,,,bo katera kaj bolj konkretnega predlagala! LP:rozica:
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 9:37:32
|
|
|
|
viv_
|
definitivno poroka zunaj - kateri konec imaš pa v mislih?
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 9:43:17
|
|
|
|
malecka
|
ja a boš imela tud cerkveno al ne...? jaz je nisem imela in smo na ta račun v uradu odprli šampanjc....res pa da smo bili zadnji ....po tleh rožce...veliko govora...blo je čist po mojem okusu. Sedaj pa je odvisno kar si ti želiš tvoje želje, sprobaj jih zrealizirat na list papirja.In še nekaj najbolj pomembnega izpolni si vse želje, ker tak dogodek ti ostane vedno v spominu. Sedaj pa veselo na delo:bravo::bravo:
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 9:47:49
|
|
|
|
hati
|
jana, če hočeš kak predlog, nam zaupaj kakšen podatek o sebi, da si malce predstavljamo kak tip človeka si. Recimo, če imata oba rada gore in hribe, lahko pripravita poroko tam, na kakih 1000m, če je možno naj bo dostop tudi z avtom. Lahko izbereta kak neobljuden morski kotiček. Če sta recimo motorista, si lahko omislita ''bajkersko'' poroko in se namesto z avtomobili prevažata z motorji in vso zadevo okrasita na tak način. Ma idej je vedno ogormno, samo premalo te poznam. Upam, da sem ti kaj pomagala. pozdravček
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:03:38
|
|
|
|
janapan
|
evo me, sva iz severne primorske, poročila se bova tudi cerkveno....civilno po občini padeva na zemono, kjer je res lepo ampak postal je tako obljuden, midva sva za bolj intimne zadeve....no povabla bova okvirno 50 sorodnikov in prijateljev.... Jaz sem zelo romantična dušca čeprav me definitivno bolj kot klasične stvari privlačijo nenavadni obredi pa ne do skrajnosti.....na samotni otoček....bi šla takoj sam finance da bi tja spravla tud moje najbližje, ki želim da so zraven....manjkajo želela bi si....(to bo pa zdaj nemogoče) nekaj lepega, preprostega in obenem z okusom, zunaj! takoj če bi se le dalo, kaj pa če je potem dež? datuma še nisva zbrala...mene mika poletje al pa zgodnja jesen...njega pa maj...kaj menite ve še mal o meni 27. let, romantičen praktik, neučakana, vse mora bit takoj in zdaj, pozitivka 100 na uro rada imam družbo čeprav najbolj uživam ko je ob meni malo a res dobrih ljudi..... rabim nasvete za vse ker sem bosa....nič ne vem o tem kako naj to stvar zorganiziram..... hvala hvala hvala jana
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:11:11
|
|
|
|
viv_
|
jana, midva (sicer gorenjca) sva se poročila na S primorskem - crkveno v Kobaridu, civilno na Pristavi Lepena (maš slikce v albumu). Meni je bilo noro lepo - v kobaridu sicer ni orgel v cerkvi, pa smo potem kombinirali s saksofonom (je igral moj bratranec), civilna na Pristavi je bila pa pravljična. Obred je trajal skoraj eno uro, matičar je vmes povedal pravljico o zlatorogu... pa v ozadju tisti hribi, konji na paši... res noro lepo! veliko sreče obema! viv
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva se tudi na Zemonu civilno, ker je bil avgust in sezona je bilo ful našponano na 15 min ena poroka. Smo si pa vzeli čas po civilni, svatje so neki spili midva sva se pa šla v vinograd pod dvorcem slikat. Svatov je bilo med 70 in 80. Je bila pa cerkvena doživetje, ker sem vedela, da s tako gužvo na Zemonu ni kaj filozofirat. Pel nama je otroški zbor, najbolš prjatlca je orgle igrala... skratka nepozabno. Za zunaj je pa tako, da te slabo vreme lahko kar ornk zfrkne, če ni tudi to predvideno že prej. Aja maja pa je tudi gužva, še večja kot poleti in zgodaj jeseni - preverjeno.
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne poslušat Viv, njej je mož že zdavnej pobegnil in se prejšnji teden na Bahamih poročil z Jennifer Garner, pa še oplodu jo je :)-
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:14:28
|
|
|
|
viv_
|
s.o.b. :)- Zanjga so pa tele Jeniferke tudi pogubne... Najprej J. Lo, zdej tale... dobr da sem mu vmes jaz lepšala življenje :)-:)- P.S.: Meta. zmerjane bova k napredava neki brezveze ...
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:15:58
|
|
|
|
sazi
|
vse je zelo odvisno od tega, kakšen "kraval" si želiš okoli poroke. midva sva se poročila na prečudovit majski dan sredi tedna in ni bilo ne duha ne sluha o kaki gužvi, umikanju drugim porokam in podobno. sva pa imela obred v zaprtem prostoru, ampak nama v tistem dnevu tistih 20 minut ni predstavljalo vrhunca, saj nama je bilo bolj pomembno, da so okoli naju ljudje, ki jih imava rada, da smo potem šli vsi skupaj na super kosilo, ki se je zavleklo pozno v večer in da je bilo vse skupaj zelo sproščeno, neobremenjeno in veselo. definitivno zagovarjam ali poroke na nenavadnih krajih, ali pa med tednom, ko ni drugih svatov. malo se pogovorita, kaj si želita, obrni nekaj telefonskih številk in se pozanimaj za možnosti, potem pa pride odločitev (če po navadi res ne kompliciraš) kar sama od sebe želim ti lepo poroko
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A Ben Afleck je mož od viv? Jaz bi tudi, jaz bi tudi ... bila Jennifer Garner. Boga viv.
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:16:30
|
|
|
|
janapan
|
...viv ta tvoj ben ga pa štima pol okoli:)....drugač pa sem letela pogledat slikce iz albuma, res nekaj posebnega, in šopek si imela res lep....ampak res lep
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:17:31
|
|
|
|
viv_
|
hvala hvala jana :) Splišni - sej ga bom privila za preživnino... bošček reuček bo vidu kaj se pravi z viv češnje zobat :)-
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:18:14
|
|
|
|
viv_
|
Aja Splišni - pravni poduk: Meta. in še ena sta ugotovili da je čist Benu podoben.
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:23:10
|
|
|
|
janapan
|
sazi...a veš da sem razmišlajala že o tem, da bi blo sred tedna...a kej veš če je pol to mogoče sam na matičnem uradu al se da zrihtat tud kako drugače....ma ja se bom začela mal zanimat okoli ...drugače pa mi je najtežje določit kakšna poroka in kje bo....pol pa ni problema bova spelala skozi....obleke, rože, dekoracije, vabila in te stvari me ne sekirajo bom že mal porabla moj foh .....
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi se jst poročila, bi želela, da se moj po vrvi spusti kot artsit...in mi natakne prstan. A je to izvedljivo?
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 10:38:49
|
|
|
|
viv_
|
al bina - alles is moeglich :bravo:
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 11:16:02
|
|
|
|
k1
|
Na MON-u imaš poseben forum Poroka! tam najdeš vse kar potrebuješ... pa vesele priprave na poroko! :rozica::rozica:
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 12:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, je izvedljivo, če mu daš propeler v rit, če slučajno pade. Dodatna zaščita mora po zakonu biti.
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 12:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
To me pa njamanj skrbi..da pade namreč. Se bo pa pobral :)-
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 12:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja že, ampak zakon je zakon. Propeler v rit in posledično varnostni brezrokavnik. Zaradi prometa po nebu. Da se ga opazi.
|
|
|
|
...nasveti za poroko... 6.7.2005 12:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, da bi po zemlji ril s propelerjem v riti...kot krt...bi vsaj odplutal daaaaaaaaaalllllleč proč :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?