|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   First sign-zjutraj ali kadarkoli
25.2.2010 12:17:11   
Anonimen
Živjo punce!
user posted image mi zamuja, pravkar sem kupila test v lekarni in rečeno mi je bilo, naj naredim jutranji test, sedaj pa berem v navodilih, da lahko kadarkoli v dnevu user posted image . Sem zelo vznemirjena in ne vem, ali je res bolje počakati na prvi jutranji urin, da ne bom jutri zjutraj prva v čakalni vrsti v lekarni, ker bom danes prehitro uporabila test.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: First sign-zjutraj ali kadarkoli
25.2.2010 12:22:18   
sanasan
ojla, jaz sem ga ravno delala pred kakšno urco, tudi first sign (duo) user posted image in upam, da se obdržiuser posted image

eno user posted image za srečo user posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2010 12:23:23   
ljupka
Jaz sem delala popoldan ob 3h in je pokazal!Mislim da 10 dni po ovulaciji!Sam sta dva in je bilo tudi hormonov več!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2010 12:29:22   
Anonimen
Oj, hvala, torej grem kar v akcijo!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2010 12:47:10   
mini86
js sm ga nardila zvečer enkrat..pokazal mi je +, bla je pa črtica bolj intenzivna kokr k sm za vsak slučaj nardila še zjutriuser posted image držim pesti

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2010 13:06:42   
Zvezdici
Tudi jaz sem ga delala popoldan in enkrat zvečer in je obakrat pokazal +.
Tako, da je čisto vseeno, ker je zelo občutljiv. Zazna že kar malo hormona.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2010 13:24:47   
kapitan jan
Prej sem bila vznemirjena, zdaj pa bi zakričala na ves glas -takoj sta se pokazali user posted image , jupiii, juhuhu!!! 
Čestitke tudi vsem ostalim novim srčkom in mamicam, očkom v pričakovanju. Prej sem vam pozabila čestitam, ker sem bila toliko vznemirjena.

Midva sicer nisva načrtovala še enega, ampak včasih naju je malo zaneslo. In malo za šalo rečeno -moj je pravi bikec za razplod, haha (ne linčajte me, le malo sem se pošalila), bila sva brez zaščite nekje 6-8x, pa bova upam, da kmalu dobila tretjega user posted image .
Joj, pripravila bi mojemu presenečenje pred veselo novico, še razmišljam kakšno, pomoje bo čisto šokiran. Ko sva se poročila leta 2005, sva bila oba za enega otroka, sedaj pa kar nočeva nehati, haha.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2010 14:15:10   
ljupka
Bravo čestitam!Kaj češ boljš,kakor da te preseneti pa si vseeno vesel!Če pa plairaš,so pa živčki!
Mi smo želeli tretjega pa se nam je sreča podvojila,tako da bodo štirji,dve pupe,pa dva poba!Sem v 31t,pa sta že velikana 2000g,tako da drug mesec bo,po mojem akcija!
Saj otroci so najlepše v življenju!

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2010 20:46:05   
orto2
Hej punce!
Dolgo že nisem bla na tehle forumih o nosečnosti,....prej sva se trudila 3 leta, pa IVF,....sedaj imamo fantka, starega 1 leto.

Ampak, zdej pa user posted image  ni! zamuja 7 dni, pa vidim da debatirate o testih. Sem kupila od Romeda test, ki je najcenejš, pa je pokazal eno debelo in eno rahlo črtico. Kaj  to pomeni? A je možno, da se je zmotil in ni nosečnosti? V bistvu jaz še ne bi,...pa saj vem, da sva sama kriva, če je bla pa taka situacija,....jao

Please, dajte mi mal pomagat, naš fantek je zelo zahteven in ne bi še zmogla še enega tako kmalu.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2010 9:10:48   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan

Prej sem bila vznemirjena, zdaj pa bi zakričala na ves glas -takoj sta se pokazali user posted image , jupiii, juhuhu!!! 
Čestitke tudi vsem ostalim novim srčkom in mamicam, očkom v pričakovanju. Prej sem vam pozabila čestitam, ker sem bila toliko vznemirjena.

Midva sicer nisva načrtovala še enega, ampak včasih naju je malo zaneslo. In malo za šalo rečeno -moj je pravi bikec za razplod, haha (ne linčajte me, le malo sem se pošalila), bila sva brez zaščite nekje 6-8x, pa bova upam, da kmalu dobila tretjega user posted image .
Joj, pripravila bi mojemu presenečenje pred veselo novico, še razmišljam kakšno, pomoje bo čisto šokiran. Ko sva se poročila leta 2005, sva bila oba za enega otroka, sedaj pa kar nočeva nehati, haha.

user posted image user posted image user posted image

A si ti anonimna, ki je pisala zgoraj? Ja čestitke v vsakem primeru! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tokrat prvič delala FS Duo, enkrat popoldan, urin je bil že parkrat iztočen, pa tudi pila sem, pa je kljub vsemu pokazal črtico. Naslednji dan pa je CB samo še potrdil. user posted image

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?