Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv... 24.2.2010 21:08:51
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Pri meni je ob dojenju samo zjutraj in zvečer relativno hitro zmanjkalo mleka. Naša sicer ni kazala nobenih znakov lakote, je pa začela hujšat, zato sem jo enkrat stehtala pred in po podoju in je revica dobila pri 8h mesecih komaj 50ml obroka . Takrat sva na hitro zaklučli z dojenjem in od takrat pije AM.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv... 24.2.2010 21:41:47
|
|
|
|
melanija
|
Moja je tudi stara 10 mesecev pa se podojiva zjutraj tam nekje med 5 in 7 uro(lahko da se dojiva tudi 2x v tem času). Potem ko vstane dobi takoj zajtrk to je med 7.30 in 8.00(kruh + kakšen namaz ali čokolino). Ni važno če se pol ure prej dojiva, ko vstane hoče zajtrk. Malico ima ponavadi tam med 9-30 in 10.00 (včasih dobi jogurt, skuto, če smo pa zunaj tudi kak frutek). Kosilo ponavadi moram kar pohitet ker ga hoče jesti že takoj ko je 11 ura mimo in se dobesedno napoka - kot da ni še nič jedla. Če vidiš da je lačen mu daj jesti, ne vem pri desetih mesecih, da ti zdrži dve uri in pol samo z dojenjem - meni se to zdi malo glede na to koliko moja pupa poje.Kako pa naj ped. ve da ni lačen - kaj ga je vprašala. Naredi po svoje tako kot ti čutiš in vidiš pri otroku.
< Sporočilo je popravil melanija -- 24.2.2010 21:43:11 >
|
|
|
|
RE: za tiste, ki dojite samo še zjutraj in zv... 24.2.2010 21:42:18
|
|
|
|
Najaa
|
Ne oziraj se na P in mnenja, da ziher ni lačen. Če bi jedel, mu daj za jest. Jaz mojo dojim za uspavat, to je zjutraj in zvečer pa včasih čez dan. No in zjutraj po dojenju komaj zdrži eno uro, pol je pa že ful lačna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?