Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 12:50:35
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnavesna07 Cau! Sama sicer še nisem mamica, me je pa šokiralo, ko mi je brat povedal, da bosta z ženo 5 letni punčki spremenila ime, do zdaj je bila Nika, zdaj pa ji nameravata spremeniti ime in ji dati ime Zarja. Ne vem, če bom lahko kar preklopila. Ali poznate mogoče kakšen primer, ko so otroku spremenili ime in kako se je obneslo v praksi? Ali so jih potem drugi imeli za čudne? oprosti, jaz bi jih že imela za čudne... in tudi ne bi mogla kar tako preklopiti kakšen pa je razlog Ne poznam takega primera... poznam pa par odraslih oseb, ki so se preimenovali... ampak to je njihova volja in pravica... me ne moti
|
|
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 12:51:24
|
|
|
|
ledenaa
|
Zakaj bi jih imeli za čudne Manj ukvarjanje in vtikevanje ter šokiranja v druge pa bo
|
|
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 12:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa se punčka strinja oz. kako je sprejela novico, da ji bodo spremenilil ime? Je mogoče celo ona pobudnica, da bi bila raje Zarja?
|
|
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 13:14:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: palmina A pa se punčka strinja oz. kako je sprejela novico, da ji bodo spremenilil ime? Je mogoče celo ona pobudnica, da bi bila raje Zarja? Tole pa mene tud firbec matra.... Sicer pa vsak po svoje. Ampak zame osebno je tud butasto, da pet let stari puncki menjajo ime! Od rojstva so jo klicali po njenem imenu, zdej bo pa kr naenkrat neki drucga!? Mislim, sej se clovek navadi no... ampak vseeno, men pac to ni ok. Tko kot mi ni ok, ko starsi npr svoje otroke silijo v verovanje... ko svojim otrockom luknjajo usesa ipd.
|
|
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 13:17:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sicer pa vsak po svoje. Ampak zame osebno je tud butasto, da pet let stari puncki menjajo ime! Od rojstva so jo klicali po njenem imenu, zdej bo pa kr naenkrat neki drucga!? Mislim, sej se clovek navadi no... ampak vseeno, men pac to ni ok. Tko kot mi ni ok, ko starsi npr svoje otroke silijo v verovanje... ko svojim otrockom luknjajo usesa ipd. Se strinjam, malo bo sigurno zmedena.
|
|
RE: SPREMEMBA OTROKOVEGA IMENA 23.2.2010 15:24:52
|
|
|
|
thevenus
|
Če že, potem bi bilo boljše 2. ime dodati prvemu. Ne razumem, zakaj bi spreminjali otroku ime. Kar tako, ker so se starega naveličali? Potem je to skrajno neumno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?