|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temperatura mleka
5.7.2005 20:01:27   
Bejba
V bistvu me je Boni vprašala kaj jaz mislim o tem in ker ne vem, bom dala vprašanje še sem gor (saj nisi huda, Boni ;)).
Ali v tej vročini (do danes :() dajete svojim malčkom še vedno toplo mleko za pit ali ga lahko dam tudi na sobni temperaturi? Naš malček ima sedaj samo še 1-2x na dan mlečni obrok in tako kot jaz včasih z užitkom v vročini spijem hladno mleko, bi ga verjetno tudi on :zmeden2:. Ali se motim in je bolje če je vedno pogreto na tapravo temperaturo?

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Temperatura mleka
5.7.2005 20:10:07   
aleksandra 78
brez skrbi mu po vrocini daj mrzlo mleko-zelo vesel bo. Moja puncka zelo rada pije jogurt in ji ga dam kar mrzlega. To pocneva ze mesec dni in za enkrat se ni prehladila. Vidim pa da je zelo zadovoljna, saj kar sama rine glavico v kozarcek-namrec noce iz flasice.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Temperatura mleka
5.7.2005 20:28:39   
jazz
Jaz mojemu dajem hladnejši čaj za odžejat, mleko pa vedno toplo, saj ima po hladnem takoj drisko. Tudi nam, čeprav je vroče zunaj, vseeno prija toplo kosilo, ne pa mrzla juha. Za kakšen hladnejši jogurt ali podobne zadeve se pa strinjam. Čao

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Temperatura mleka
5.7.2005 20:39:04   
Natas@
Jaz dam mleko zmeraj toplo, voda je na sobni temperaturi, jogurt ali skuto pa dam včasih iz hladilnika prej (če se spomnim), drugače pa direkt iz hladilnika, je pa res da imam Anžetove stvari na vratih ali na dnu hladilnika, da je manj mrzlo.

Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Temperatura mleka
5.7.2005 21:20:17   
BONI*
No, da še ta glaven firbec oglasi. Jaz sem Bejbo vprašala, če misli, da se adaptirano mleko lahko pripravi z vodo sobne temperature ali pa je treba vodo res vedno pogreti, ker mislim, da je tu fora samo v tem, da naj bi bila voda prekuhana:zmeden2: Mi pa vode itak ne prekuhavamo več, ampak dajemo flaširano. V tej vročini (ne mislim današnjega dne) pomoje tudi:duda:res odgovarja nekoliko hladnejša hrana in pijača.

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Temperatura mleka
5.7.2005 22:20:11   
špelica
Meni so še v porodnišnici, ko sem mogla malemu zadnja dva dni dodajat(je izgubil preveč na teži in non stop spal)dali mleko(se pa ne spomnim katere znamke, verjetno Aptimil)sobne temperature in sem ga imela na omarici cel dan...je stalo zunaj na zraku!!! Ko zdaj pomislim, na Aptamilu piše, da ga moraš porabit v eni uri :(jaz se pa dobro spomnim, da je stalo cel dan na omarici in da ni bilo nikoli toplo, ampak mlačno(je bil september in je bilo vroče)...

Nič mi ni jasno!!???

Zdaj mu pa delam toplo, ker ga itak pije zvečer pred spanjem, ne v največji vročini!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Temperatura mleka
5.7.2005 22:27:41   
Tasika
Mleko je potrebno pripravljati z vodo pribl. 50 stopinj (Aptamil, za ostala ne vem temperatur). Če je voda prevroča, beljakovine koagulirajo, in mleko izgubi hranilnost, če pa je hladna se ne raztopi in lahko povzroča hude krče. Pri nas jih je, ker na začetku nismo bili pozorni na temp. vode. Mleko pa lahko :duda: pije tudi hladno, če mu tako paše.

LP

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Temperatura mleka
6.7.2005 6:57:44   
Carmen
nekje sem prebrala, da naj bi skoz dajali mleko z enako temperaturo, torej če začneš s toplim mlekom, potem vedno toplo in obratno. Ma ne vem, jaz nalijem vodo v flaško, primem flaško z roko in če čutim, da je toplo, pripravim, sicer pa dolijem vročo oziroma hladno vodo. V prejšnjih dneh, ko je bila vročina, pa sem tamiceni ponujala več hladnega čaja, pa je blo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Temperatura mleka
6.7.2005 7:00:08   
Primoza
Mleko na sobni temperaturi ne bo škodovalo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Temperatura mleka
6.7.2005 7:23:44   
BARBARA R.
Vprašanje kaj je zate mrzlo mleko. Moj možek ga pije iz hladilnika, jaz niti pod razno ne.Kristini pa ga segrejem na sobno temperaturo :zmeden: ali nekaj takega.Ne toplo in ne mrzlo.

:muca:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Temperatura mleka
6.7.2005 8:12:51   
Bejba
Jaz nisem mislila mrzlega mleka iz hladinika na primer, ampak na sobni temperaturi. Se pravi, če imam vodo zunaj na pultu in potem zamešam mleko ali mu lahko dam takega ali ga še pogrejem? To sem mislila. Predvsem zato, ker je naš že skoraj čisto na gosti hrani in dobi topel obrok za kosilo in večerjo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Temperatura mleka
6.7.2005 8:57:34   
Carmen
ja, to je čist OK, mislim iz vode, ki je zunaj na pultu.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?