Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (za DD... 22.2.2010 22:26:13
Moyca_
pozdrav!
Ker si žal ne moremo odbijati DDV za nič kar je povezano z avtomobilom (ki je naše osnovno sredstvo in pogoj za delo), bomo šli v nabavo tovornega. Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni )
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:48:01
mala maja
ja sigurno, skoraj vsi terenski telekomovci ga imajo. Če pa počakaš 3 tedne te pa preusmerim na kolegico ki dela na renoltu pa ti bo kaj več vedela povedat.
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 8:06:19
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR
Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni )
Vidim, da se spoznaš na tovorna vozila/kombinirana tovorna vozila kt "krava na sedlo" (reče moja babi). Najbrž iščeš nekaj "predelanega" s homologacijo oz. manjšega dostavnika. Tovorni matiz - ne, ga pa res ni . Največ je kkšnih kanoojev, pa berlingotov...obstaja pa ClioIII, da ima zadaj keson - ne vem, a takega rabiš? Pa C2 tudi, je še manjši od Cliota...Samo reklamni bi bil potem lahko kakšen Smart..
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:34:08
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni )
Vidim, da se spoznaš na tovorna vozila/kombinirana tovorna vozila kt "krava na sedlo" (reče moja babi). Najbrž iščeš nekaj "predelanega" s homologacijo oz. manjšega dostavnika. Tovorni matiz - ne, ga pa res ni . Največ je kkšnih kanoojev, pa berlingotov...obstaja pa ClioIII, da ima zadaj keson - ne vem, a takega rabiš? Pa C2 tudi, je še manjši od Cliota...Samo reklamni bi bil potem lahko kakšen Smart..
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:44:59
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1
kaj pa ta bipo al kaj je že od pižoja, ta je tak liškan mejhen...
bipper tepee? al pa fiat cubo. al pa citroen nemo. bi rekla da je isto sra*** drugo pakovanje, ampak dejansko ni, ker je čist isto pakovanje men so drugač blazno všeč, vsi trije
drugač pa moyca, ne vem če bo šlo da kupiš rabljenega oz. ga boš mogla v vsakem primeru preko avtohiše (ali drugega zavezanca za ddv) vzet, da boš lahko ga dobila brez ddv. in pomoje ma TT prov, boš rabila dostavnika, kot je npr kangoo al pa škoda praktik (roomster z blindiranimi okni), citroen berlingo,... recimo za citroen vem, da ti ob nakupu novega avta (npr berlinga) zaračunajo cca 1000€ za predelavo iz osebnega v tovorno vozilo in dobiš njihovo homologacijo in vse.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 13:59:25
Anonimen
Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ...
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 14:24:26
**Tinkara78**
pozdrav!
Ker si žal ne moremo odbijati DDV za nič kar je povezano z avtomobilom (ki je naše osnovno sredstvo in pogoj za delo), bomo šli v nabavo tovornega. Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni )
Če prav razumem mora biti dostavno vozilo, ki ima potem v prometnem dovoljenju napisano tovorno. Na firmi smo imeli Nissana brez zadnjih stekel. Jaz bi pa imela tega:
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:35:43
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ...
saj je to vse kul...samo potem pa pride ena davčna....pa je malo manj kul
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:42:16
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija
saj je to vse kul...samo potem pa pride ena davčna....pa je malo manj kul
Zakaj pa? Avto rabi tut za službo pa materjal sem in tja vozit ... rabimo ga pa tut za osebne potrebe ... računovodkinja je rekla, da je to vse ok ...
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:58:51
Moyca_
ja saj ni to problem, nam gre tudi vse v stroške. Problem je ker si od tega ne moremo odbijati DDV. In ker imamo 2 avta in ogromno kilometrine, se nam bi na mesec kar nekaj DDV-ja nabralo. Na leto pa par tisoč,...