Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: elektronska naprava za odganjanje mačk 21.2.2010 20:57:54
|
|
|
|
tascha
|
moj jo je predlani kupil, pa ni nič pomagalo. Pa smo probali tudi z nekimi rožami, ki jim baje smrdijo, pa nič. Potem pa je nekdo rekel, da naj okrog nasujemo popoer v prahu. In res smo to naredili, nasuli okrog vrta, klopi, pa pomaga.
|
|
|
|
RE: elektronska naprava za odganjanje mačk 23.2.2010 7:39:07
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hvala za namig, Tascha. Tudi mi smo že poskušali z rožami, brez uspeha. Zdaj bomo najprej poskusili s poprom. Koliko ste ga pa potresli? Je potrebno nanos ob dežju ponavljati? LP M
|
|
RE: elektronska naprava za odganjanje mačk 23.2.2010 13:22:23
|
|
|
|
moja malenkost
|
Uf tole bom pa tudi jaz poskusila s poprom, ker imamo tudi mi konstantne probleme s posranim in poscanim dvoriščem......resnično sem začela mačke sovražiti iz dna duše
|
|
|
|
RE: elektronska naprava za odganjanje mačk 28.2.2010 8:11:39
|
|
|
|
tascha
|
Sorry za pozen odgovor. Ja večkrat je potrebno ponavljati posutje popra (veter, dež). Potreseš ga pa po občutku, ne sicer tako, da bi se vilda črna črta, ampak kar tako malo okrog. Pri nas je delovalo, letos pa še nismo šli v akcijo (ker pa bomo kmalu več zunaj, bomo kar mogli it)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?