Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 13:45:22
|
|
|
|
ledenaa
|
Pa ji daj mleko big deal
|
|
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 14:16:59
|
|
|
|
PC Baby
|
Naš ni hotu pit do 10. meseca pa smo ga pustili. Če normalno in dovolj pogosto lula - ni nič narobe če ne pije. Pusti jo. Je pa že enkrat bil izpostavljen ta problem na enem forumu, sicer za malo starejše dojenčke, ki niso hoteli iz nobene flaške, kljunčka, kozarčka itd pit. Naš je bil med njimi in mogoče bo komu v pomoč če povem, da ko sem mu začela dajat pit iz plastenkice Jana junior pije brez problemov in to po cca. 3dcl na dan.
|
|
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 15:23:51
|
|
|
|
Nončika
|
PC Baby, naša zdaj že skoraj 5l je tudi začela malce bolj piti, ko sem ji dala po tej flaški in sicer z okusom jagoda-quava. zdaj pa jo moram skoraj opozarjat naj neha pit, saj bo mela samo tekočino v trebušku.
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 19:19:52
|
|
|
|
PC Baby
|
Ja, hecno
|
|
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 22:20:51
|
|
|
|
frutka_
|
Če bi bila žejna bi pila. Verjemi. Sicer pa dehidriranost dojenčka prepoznaš po vdrti mečavi na glavici. Daj ji piti na kozarček, saj ni nujno da pije po flaši.
|
|
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 22:40:45
|
|
|
|
čili
|
moj pije, če mu dajem med GH.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2010 23:06:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 20.2.2010 23:33:04
|
|
|
|
eee35
|
Imam enak problem..najin sicer vzame tekočino (po žlički, iz flaške, magičnega lončka etc.) v usta, ampak pol vse nazaj ven leti, včasih se mi zdi, da še več, ko je noter prišlo...Nimam nobene pametne ideje razen te, da mu ponujam vedno pijačo. Mogoče se bo enkrat navadil, pa začel piti.
|
|
RE: Noče piti - prosim za ideje 21.2.2010 22:01:02
|
|
|
|
frutolina
|
moj na začetku tudi ni želel piti...pa se mu stisnila malo jabolka in dodala vodo in je pil. probaj, mogoče mu/ji bo všeč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?