Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Reakcija na Bronchomunal 19.2.2010 19:52:42
|
|
|
|
urška
|
moj ni imel nobene reakcije, nikoli. pa jemlje bronchomunal zdej že tri leta, vsako jesen.
|
|
|
|
RE: Reakcija na Bronchomunal 19.2.2010 20:28:03
|
|
|
|
juniorka
|
Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad staknil .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 21:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Reakcija na Bronchomunal 20.2.2010 10:34:17
|
|
|
|
Ryssa
|
Pri nas je bila reakcija edino to, da je kašljal. Vedno ob vsaki kuri je kašljal, ko se je kura končala je nehal Pediatrinja pa je rekla, da to že ni od tega. Samo jaz sem pa sigurna, da je kašljal zaradi tega, ker drugače ni problemov. Jemali smo pa od julija do septembra. Aja, res je pa tudi, da je potem po končani celotni kuri kar kmalu zbolel za bronhitisom in prehladom, ki se ni in ni hotel končati.
|
|
|
|
RE: Reakcija na Bronchomunal 20.2.2010 15:29:46
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad staknil .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada... enako. če te firbec matra da zarad tega,ponovi vajo poleti,ko je prehladov manj(sedaj ne veš al je zarad tega ali ker je vse naokoli bolno in primeren čas),da bo že fit & slim pred vrtcem.recimo da začneš julija.boš takoj na jasnem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?