|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reakcija na Bronchomunal
19.2.2010 19:46:50   
Sončni žarek
Imam eno vprašanje- hči je stara 2,5 leta in dobiva 2 mesec kuro bronchumonala...... Nekje 5-6 dan jemanja nam je že prvi mesec zelo zbolela in sedaj spet......

Pa me zanima, če je možno da je reakcija na zdravilo-a ima katera tako izkušnjo? Res nimam pojma ali gre za naključje ali pa je res reakcija...... Sem prebrala stranske učinke in se nekateri tudi ujemajo.....

Vesela bom vsake izkušnje........

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reakcija na Bronchomunal
19.2.2010 19:52:42   
urška
moj ni imel nobene reakcije, nikoli. pa jemlje bronchomunal zdej že tri leta, vsako jesen.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2010 20:28:03   
juniorka
Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad stakniluser posted image .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 21:15:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2010 10:34:17   
Ryssa
Pri nas je bila reakcija edino to, da je kašljal. Vedno ob vsaki kuri je kašljal, ko se je kura končala je nehal user posted image Pediatrinja pa je rekla, da to že ni od tega. Samo jaz sem pa sigurna, da je kašljal zaradi tega, ker drugače ni problemov. Jemali smo pa od julija do septembra. Aja, res je pa tudi, da je potem po končani celotni kuri kar kmalu zbolel za bronhitisom in prehladom, ki se ni in ni hotel končati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2010 15:29:46   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Mi smo imeli isti primer novembra, 2,5letnik je po par dneh tak prehlad stakniluser posted image .. sem mu nehala dajat in mu tudi nisem ponovla, jemjemo pa vitamin c in od takrat ni blo nic kaslja, prehlada...

enako.
če te firbec matra da zarad tega,ponovi vajo poleti,ko je prehladov manj(sedaj ne veš al je zarad tega ali ker je vse naokoli bolno in primeren čas),da bo že fit & slim pred vrtcem.recimo da začneš julija.boš takoj na jasnem.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2010 16:57:54   
Splišni
Ne, pri nas ni bilo reakcije.

je pa tako, da pnavadi otrci, ki jim damo Bronchomunal, pogosto zbolevajo in verjetno težko zdržijo v tem času 1 mesec, brez da bi zboleli. Lahko d aje to, da bi isto zbolela brez Bronchomunala. Ni pa še prijel zdaj.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?