|
Enoletniki, hrana, hotel 19.2.2010 13:09:57
|
|
|
|
Petka09
|
Jaz pa zadnje čase razmišljam... ah, saj se vam bo zdelo skrajno butasto, ampak mene malo "skrbi" . Namreč, tkole je: Naša punca je kr dobra jedka oz. to kar ji skuham za kosilo lepo poje. Ima pa svoje finte... Če je kak nov okus, ji je čudno, včasih oz. velikokrat kr z rokico vse stran odriva čeprav ji je dobro in bi jedla... Pa malice znajo bit problem, ker se mršči in včasih sploh noče jest, čeprav recimo dobi stvar, za katero vem, da ji je dobra... V glavnem, finte pač! No, in če bi šli tkole na dopust v hotel... Pa je ona stara okrog enega leta ali malo več.. Ko se tko al tko ne morš veliko zmenit s takim malim . In tam valjda ješ hotelsko hrano, vzameš polni penzion. Ok, naložiš krožnik tudi za otročka - zelenjavica, juha, pire krompir... Oz. pač tisto, kar smatraš, da lahko jé in ga s tem hraniš tudi doma. In če ima ta tvoj otrok te svoje finte in zaradi spremembe okolja noče jest, ma svoje fore, se afna, obrača stran, joka.... No, malo me je tega strah. Pa nočem komplicirat in zdej samo v apartmaje rinit.... Bi šla pač tudi rada v hotel, da ne rabim glih za šporhetom stat.... Ampak a je to sploh mogoče pri takem otroku s fintami pri hrani? Bo menda bolje počakat, da bo kake 2 leti stara, ko bo res jedla vse oz. se lahko že kaj zmenimo in skomuniciramo al kako? Tako malemu pa moraš vseeno še it na roko, ker te finte hranjenja so pač čist normalne pri otrocih mlajših od enega leta oz. okrog enega leta... Ali se motim? Kako ste ve to nardile? Ste kljub temu šle v hotel in upale ,da bo otrok jedel njiovo hrano? Eh, saj vem, butasto vprašanje, sam nekak mi to zadnje čase hodi po glavi.... Ker naša dostkrat tut ne bo jedla, če jo bodo vsi gledali oz. bo veliko ljudi okrog.. Mislim, kr neki .
|
|
|