|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slaba vest
5.7.2005 9:27:17   
nena80
Pozdravljene. Sem v 9 tednu in par dni nazaj sem ful zbolela, vnetje ušes (čeprav nisem nikdar še imela probleme z ušesi) in grlo. Dežurna zdravnica mi je predpisala Hiconcil, nakar je včeraj moj osebni zdr. rekel, da ga naj preneham jemat, ker sem že tko imela ful slabo vest ker sem ga jemala, čeprav so mi vsi rekli, da ne škoduje plodu in tudi v navodilih piše ,da ga kao nosečnice lahko jemlejo, je pa tudi rekel, da lahko pa tudi virus prehlada škoduje plodu, tko da ne vem ful me je strah, da bi bilo kaj narobe, sploh ne vem več kaj naj si mislim,... Prosim za nasvet in kaj pravite ve???!!!:zmeden::zmeden::((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slaba vest
5.7.2005 9:32:11   
malika
Kot prvo se pomiri in ne misli slabo, ker boš potem še samo bolj nervozna in žalostna, to pa tudi škodi tvojemu :duda: .Pa tudi tvojemu psiho(pardon) zdravniku ne verjemi vsega, ker je očitno imel slab dan, da ti je šel razlagat, da tudi virus prehlada škoduje.

Posvetuj se s tvojo gin in jo vprašaj za nasvet.

:rozica:

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slaba vest
5.7.2005 9:39:54   
Anonimen
Če v navodilih piše, da ga nosečnice lahko jemljejo, potem bi ga jaz jemala naprej. Ker najslabše je med kuro prekiniti z antibiotikom, ker telo naslednjič naj ne reagira.
Vprašaj ginekologa, kako je s tem, ampak gotovo ti bo tudi rekel, da jemlji naprej. Vnetje useš in grla je treba pač pozdraviti z antibiotiki, drugače ne gre. In če so to taki, ki nosečnici oziroma otroku ne škodujejo, potem je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slaba vest
5.7.2005 10:10:37   
soncek&luna
nena80, naj te nikar ne skrbi...tudi jaz sem prebolela zelo hud prehlad oz. virozo in sicer v 5 tednu, lezala ves teden v postelji z visoko temperaturo...zdaj sem v 24 tednu in sem ze 2x jemala antibiotike zaradi vnetja mehurja in moj :duda: se lepo razvija...
brez panike ;)

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slaba vest
5.7.2005 10:33:18   
Kety
Nena80, BREZ PANIKE!! Tudi jaz sem prebolela v 7t ful močno virozo z angino in jedla zato antibiotike (iste kot ti) in mi je G. rekla, da jih moram pojest, da ne škodijo otročku in da bolj škoduje če se počasi sama zdraviš. Je bila celo jezna na mojo splošno zdravnico, da mi jih ni prej predpisala in sem se tako zdravila cele tri tedne. Zdaj sem v 33t in je vse OK, mali pa velikan!

Ti se samo pozdravi in ne razmišljaj slabih stvari!

LP Kety

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slaba vest
5.7.2005 10:41:06   
anajmad
Hikoncil najmanj škodi:nosecka:.Po dopolnjenem 16 tednu pa:nosecka:komot lahko je ostale antibiotike.Naj te potolažim:bolj škoduješ otročku z vročino in sekirancijo,kot pa s temi zdravili.Ti se lepo pozdravi in:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš vesela in debela:nosecka:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slaba vest
5.7.2005 11:11:31   
tanaja*
Jaz sem jedla Hiconcil, ko sem dojila. Tako da mislim, da ni panike:miska:

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slaba vest
5.7.2005 11:14:51   
nena80
Hvala vsem za te besede, ste me potolažile, tko da jih bom vzela do kraja. Mal me je panika, ker nisem vedela ali jih lahko vzamem ali ne....Res hvala. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vse in naj vas :angel::angel::angel:čuvajo

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slaba vest
5.7.2005 11:31:16   
Pia73
Tudi jaz sem jemala Hiconcil, ko sem bila :nosecka: 3,5 meseca. Baje je full bolj nevarno, če ga ne vzameš do konca. Zaenkrat je z našim :duda: vse v najlepšem redu.

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 37t 4/7

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?