|
RE: neredne mestruacije, opravljena laparosko... 18.2.2010 21:53:46
|
|
|
|
witto
|
Draga Anonimna, tudi jast sen ena izmed tistih,ki niso imele redno m. in ovulacijo. Za smo se odločili 2006.Pa smo mesec, dva, pet 8 mesecev.....nič. Šla sem do ginekologa, kje so mi ugotovili pco sindrom, posledično nih menstruacij in ovulacij. Pa me je dal, za tri mesece na klomifen in cicla proginovo. Po prvih treh mesecih, je bilo ok. Redne m, vendar ovulacij ni bilo. Pa smo naredili še eno tri mesečno terapijo, stvar je bila enaka. Oktobra2007, sem šla na laparoskopijo, bila je uspešna, dobila sem redne menstruacije, in zelooooooooo boleče ovulacije. 3 mesece po laparo, mi je uspelo zanosit, vendar le za kratek čas. Pa smo začeli v februarju 2008 z manjšo dozo klomifena in z štopkami....nič. Marca 2008 smo stvar ponovili. Klomifen-štopka, in sledila je iui, vendar neuspešno. Aprila, smo cel postopek ponovili, in rezultat je bila spet . Takrat sem imela vsega dost, in se z zdravnico zmenila, da narediva do jeseni pavzo. No, naj ti povem, da sem že prihodnji mesec, maja 2008 zanosila,po čisto naravni poti, . Imam malega navihanega škrata, ki sedaj leži v naši postelji, in spokojni drnjoha . Pogumno naprej,in z veliko mero potrpljenja. In boš videla, tudi tebe čaka nekje tvoj mali škratek. Nedvomno. Pošiljam veliko energije , srečno
|
|
|