|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro
5.7.2005 7:22:26   
AKŠ
evo mene spet nazaj - mal sem bila na dopustu (bolj študijsko obarvanem) in nisem imela dostopa do interneta....

a ste me kaj pogrešale? hihihi

in kako se kaj počutijo oktobrčice in seveda vse ostale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro
5.7.2005 7:25:26   
Udb
Jutro!

Veš, da smo te pogrešale!!! ;)

JAz imam eno slabo novico, glede našega kofetka!!! Namreč včeraj so me klicali moji majstri električarji in so rekli, da mogoče pridejo že v sredo!!!!! :((:((:(( Zdaj pa ne morem kar tako it!! Se opravičujem ker sem zaribala, ampak nujno rabim spalnico! :)-

Me boste drugič še hotle s sabo?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro
5.7.2005 7:32:17   
AKŠ
tud pri nas doma se dela-upam da nam bo poratalo, da bomo zase še preden ta micen prijoka na svet....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro
5.7.2005 10:15:59   
soncek&luna
jutro, ni panike udb...bomo jutri videle koliko se jih bo sploh javilo jutri tukaj gor, da bi se dobile...

vceraj sem pricela z materinsko solo oz. solo za starse...moram priznat, da mi je bilo kar malce tesno pri srcku, ker so skoraj vse :nosecka: spremljali njihovi :love: pa tudi sestra vedno govori v dvojini: partner bo tisti, ki vam bo pomagal pri dihanju, partner bo tisti, ki vam bo stal ob strani, partner, partner, partner...ce bo danes enako, bom kar znorela in ji bom rekla, ce lahko mal preneha s tem oz. naj bo uvidevna do nas nas, ki smo brez :love: :((:((:((

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro
5.7.2005 10:47:23   
Udb
SONČek, kaj pa kakšna sestra, ali mama, ali prijateljica? A boš šla čist sama rodit? Ker če bi bila jaz na tvojem mestu, bi nekoga hotela s sabo!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro
5.7.2005 10:53:45   
soncek&luna
udb, bom videla, prijateljica je sicer nekaj rekla da bo sla, samo sej ves kako se stvari do poroda lahko spremenijo...nekaj je ze izjavila, da ce grem v postojno, da tolk dalec ne bo sla :((, jaz pa bi res rada tam :duda: na svet spravila

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro
5.7.2005 11:02:54   
Udb
sonček, pa taka prijateljica!! Jaz vem, da če bi me moja prijateljica prosila, če grem z njo rodit, ad bi šla - pa čeprav v Ameriko!! A ne ve, koliko to pomeni človeku?????? Ne zastopim takih ljudi!! Pa saj je nisi prosila, če ti gre kilo kruha kupit!!! :grrr:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jutro
5.7.2005 11:06:43   
soncek&luna
sej javila se je sama....jo bom zdaj se enkrat vprasala, ce je resno mislila, drugac si bom koga drugega najdla...bi bilo pa cisto drugace ves, ce bi sel :love: z mano... pa zal to ne bo mogoce :((:((:((

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jutro
5.7.2005 11:07:11   
soncek&luna
danes sem spet v fazi, ko bi se samo :((:((:((:((:((:((

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jutro
5.7.2005 11:52:52   
Udb
SONCEK, NE JOKAT! Brez veze!!!!!! Ti pa verjamem, da ti je mal hudo, ker vidiš druge PARE! Ampak, tvoj :duda: bo imel najboljšo mamico na svetu in se nikar ne sekiraj!! Raje se malo nasmej, da bo tudi :duda: vesel!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?