|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   motor???
5.7.2005 6:58:59   
Katja77
Pozdravček!:)

Nekaj časa nazaj sem zasledila, da ste imele tako vmes, na eni temi, debato o motorjih.
Midva se začenjava navduševati za te ¨mašince¨ oz. moje navdušenje je že na višku:bravo::)-, vendar sva naletela na en problem: sva v bloku.:(

Zanima me, ali je katera med vami, ki ga ima in živi v bloku? Kje ga shranjujete?
Midva sicer imava starše ene 15 km stran, vendar se mi zdi neumno se tam vozit, pa potem nazaj ...

Me malo skrbi, da bodo te sanje težko realizirane!!!

Pa lepo se imejte!:metulj:

Katja77:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   motor???
5.7.2005 7:09:22   
Anonimen
Garažo bo treba najet.

(odgovor članu Katja77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   motor???
5.7.2005 7:29:40   
Marogica
Moj znanec, ki tudi živi v bloku, si je najel v bližini svojega doma garažo, ki jo je uporabljal samo za motor in vse kar spada zraven.

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   motor???
5.7.2005 7:38:36   
Katja77
Hja!:zmeden::ups::zmeden:

Midva živiva v manjšem mestu, tko da ne vem, koliko je takšnih garaž. Bova preverila, hvala za nasvet.
Koliko pa je ta najemnina?

A mi lahko še zaupate, kakšne motorje imate? (tip...)

Saj vem, da sem velik firbec!;););)

Hvala!

Čao!:sloncek:

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   motor???
5.7.2005 8:44:46   
Anonimen
Najemnine za garaže so pri nas okoli 12.000 SIT na mesec. Motor smo imeli pa Suzuki ne vem kaj, tak dirkalni, pa zaradi mene, če ga nimamo nikoli več. Oziroma upam, da zaenkrat ne, ker pač otrok potrebuje očeta bolj kot oče motor.

(odgovor članu Katja77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   motor???
5.7.2005 9:42:51   
anitaz
Od mojega :love: brat ima motor in živi v bloku.Dogovoril se je pa s hišnikom,če ga ima lahko v "kurilnici" se mi zdi.Pa ni nobenih problemov,ker imata samo onadva ključe.Probaj ga še ti vprašat,mogoče ima kje kak prostor...

lp,

anita

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   motor???
5.7.2005 9:46:24   
malecka
ja pri nas je cel džumbos glede motorjev imaga moj :love: ima ga moj tast in še cel kup žlahte.;) to drgne in drgne tako da me je že kar strah z malim ven (kadar motor laufa)ker čudno gleda te zadeve

Imamo pa od croske, trika do choperja.Kar ti srce poželi
:rozica: za vse

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   motor???
5.7.2005 9:51:08   
rija
Midva sva ga mela, pa sva ga imela v garaži pod našim blokom. Drugače pa, če nimaš garaže je škoda takega mašinčka zunaj puščat. Če ne drugo, ljudje znajo biti navoščljivi, pa se mu hitro kaj zgodi.

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   motor???
5.7.2005 9:52:46   
malika
Mi ga tudi imamo, ampak stanujemo v hiši, tako da ni težav glede tega.(BMW 1200 GS)

Je pa moj :love: , preden me je ujel :)- živel v bloku in tudi imel motorje, pa nikoli ni bilo težav.Dokaj blizu je stanoval njegov prijatelj in tako sta bila dogovorjena, da je makina lahko parkirana pri njih v enem kotu parcele in je bil vsem čisto nemoteč. Saj ne vzame dosti prostora.

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   motor???
5.7.2005 9:53:01   
rija
plačevala 2500 na mesec,
yamaha drug star 1100
moj ga je želel prodati, jaz sem bila proti, kakorkoli sem se peljala v treh letih ca. 3x. Še zdaj mi je žal, ko pa je bil tako krasen.

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   motor???
5.7.2005 10:41:09   
jaz99
Kot so že napisale zgoraj. Ali prosita kakega frenda , ali pa v kurilnici , kolesarnici, ali pa si najemita garažo.
V naši garaži pa inano SUZUKI 1100 R

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?