Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 4.7.2005 22:50:00
|
|
|
|
nat
|
Pozdrav! Jaz bi vas vse lepo prosila, da mi napišete vaše izkušnje, kako so se vaši dojenarji navadili na ostale ljudi...babi, dedi, teta,... Namreč, pri nas je bilo do zdaj (5m) vse OK, zadnje dva, tri tedne pa je to postal pri nas problem. Vedno ko se pazi pri moji mami in jaz grem npr. v trgovino, k frizerju, ona joka kot dež...:((:((:(( Ko opazi , da me n, npr. 5 minut ona plane v jok in joka, joka,...:ups::ups::ups: A je to normalno, a je mogoče že v tem času tako navezana name al kaj??:zmeden: Hvala... Nataša in Špela:metulj:
|
|
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 4.7.2005 22:51:42
|
|
|
|
nat
|
SOOORII.. NASLOV SEM ČISTO ZAKOMPLICIRALA..... POPRAVLJAM - Navajanje otroka na druge ljudi Čao
|
|
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 4.7.2005 22:53:44
|
|
|
|
eva1
|
Moj je isti, če mene ni zraven :(( do Amerike! Če me vidi je ok, drugače pa živa groza!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2005 23:09:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 5.7.2005 9:53:48
|
|
|
|
Baby
|
Poskusi se igrat z njim skrivalnico. Skrij se potem pa naredi kuku. Skrij se za hip potem pa za kako sekundo, 2, 3,... Tako da bo videl, da prideš vedno nazaj in se ne bo bal.:bravo:
|
|
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 5.7.2005 10:55:09
|
|
|
|
rainbow
|
da, Lukrecija in baby imata prav, dojenček nima predstave, da si nekje, če te ne vidi. Skrivalnice so dobre, da se otrok to nauči. :metulj:
|
|
|
|
Navajanje otoka druge na ljudi... 5.7.2005 11:40:32
|
|
|
|
Lauri mauri
|
Pa sem mislila, da bo naša zlata :duda: "cmera", ker če jo kdo ogovarja tako skremži ustnice, da te srce zaboli, a očitno je to normalno pri tej starosti. Pri meni in možu je najbolj srečna, če pa jo kdo drug prime (še posebej če je lačna ali zaspana) pa jok. :(( Je pa res, da je tudi pri moji mamici rada. Vsak dan se vidimo, vsaj za 1 urico in mama se dosti z njo igra. Tako, da je je že navajena. Ravno včeraj je zaspala pri njej, z možem sva šla po opravkih. Ko se je zbudila, ni bilo težav. Po moje je dobro, če so malo navezani na osebo, ki jih čuva in jo takoj prepoznajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?