Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
voziček joolz - športni del 16.2.2010 13:58:41
|
|
|
|
pupa06
|
Pozdravljene! Ali katera mogoče ve, če se da kje dobiti za voziček joolz samo športni del, torej brez globoke košare za dojenčka? Pri nas v BC se dobi samo komplet. Mi imamo sicer hartana, dojenček pa je star 4,5 m, ampak mi gre ta voziček full na jetra (trikolesnik) in bi ga rada z veseljem zamenjala samo za športni del. Pa če katera pozna kakšen link v tujini kjer bi ga lahko dobila ceneje (samo športni del), ker mož nori, da hočem menjat in moram to narest čimbolj potiho in poceni . p.s.: full ne znam prit do teh povezav, pa če je katera tolk prijazna, da mi to najde, pliiiz.... aja, pa koliko bi bila cena samo za športni del? Hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2010 14:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.