|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka na Bledu !
4.7.2005 21:55:23   
srnica

Z mojim sva se odločila da se poročiva na Bledu in to drugo leto maja.

Zanima me kako in kaj ker nimam pojma kam naj se obrnem in kako naj vse sploh izgleda.Vem le da bi se rada poročila na otočku, kako pa s ostalimi stvarmi pa nimam pojma.

Sem od daleč Murska Sobota, pa bi prosila gorenjke za malo pomoči okrog nasvetov katere krvavo potrebujem.

Hvala že vnaprej !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poroka na Bledu !
4.7.2005 22:07:28   
Annny
Ehm:ups::ups: V bistvu je moj :love: doma z Bleda in lahko ti rečem, da je gotovo najlepša poroka na Blejskem gradu. Otoček meni ni preveč všeč.
Žal kaj praktičnega o tem ne vem..svetujem ti, da se obrneš na Občino Bled (tam je tudi matičar itd..).

Čestitam vama za super odločitev!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poroka na Bledu !
4.7.2005 22:07:47   
rubin
Po moje je najbojše, da se obrneta kar direkt na matičnega na Bledu in bojo največ znali povedat kako pa kaj glede poroke na otočku.
Sicer pa tudi mene zanima kako poteka ta poroka na otočku, ker sem tudi jaz razmišljala v tej smeri, če bi se pač kdaj odločila da se bova poročila. Sem pa brala tu gori da je super civilna poroka na gradu na Bledu, res nekaj posebnega.

Uspešne priprave vama želim in čim manj izgubljenih živčkov!;)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poroka na Bledu !
4.7.2005 22:39:46   
TaRe*
Kolkr jaz vem,je poroka na otočku bolj redkost ,bolj prakticirajo to na gradu.
Pred leti sem delala tam blizu in vem,da je bil cel halo,ker se je en par poročil na otoku..bila pa sta američana,ki sta odštela poštene denarce za ta luksuz(tako se je potem govorilo)...pozanimaj se na občini oz.matičnem uradu,pol pa še nam povej;)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poroka na Bledu !
5.7.2005 8:24:47   
bebika
Lep pozdrav!
Tudi midva sva se poročila na Bledu in danes je ravno dve leti od tega :bravo: . Sicer sva se poročila samo civilno na matičnem uradu. Potem pa smo vsi s pletnam odšli na otoček, kjer me je nesel po stopnicah in tam sva pozvonila in si zaželela.... in še danes drži. Bilo je nepozabno, tako, da si se odločila za pravi kraj. Mislim, da ti bodo vse informacije znali povedati na občini Bled.

Veliko sreče in lepih trenutkov, pri organizaciji poroke, kot tudi kasneje v življenju.

bebika

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poroka na Bledu !
5.7.2005 9:32:01   
nana 27
Tudi midva sva se poročila na Bledu; in sicer na matičnem uradu in v cerkvici na kopnem. Matični urad je zelo lep, blizu je parkirišče in po poroki lahko nazdraviš v njihovem parku s pogledom na otok. Midva sva tudi mislila na otoček, ampak sva šla pred poroko gor na izlet in me je vse minilo: vožnja je kar dolga in na otoku polno turistov, ki hočejo zvonit in hodijo v cerkev. Tudi cerkvica na kopnem je zelo lepa, pa še do praga se pripelješ. Glede gradu je pa tako, da moraš vložiti vlogo, ki ti jo morajo odobrit. Lani je taka poroka stala 80 tisočakov.

Najbolje, da pokličeš v matični urad na Bled - upravna enota Radovljica. Zelo so prijazni in vama bodo vse povedali. Tista gospa se je pisala Dolžan. Kakšno soboto, ko so poroke pa odrinita na izlet na Bled, da se razgledata in preverita razdalje.

Vse dobro na vajini skupni poti!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poroka na Bledu !
5.7.2005 12:18:27   
Anonimen
Jz sem blejka, in ti resnično svetujem poroko na gradu v stilu "Grajska poroka", kjer vama bo služila sama grajska gospoda v srednjeveških oblačilih. Organizirajo tudi razne srednjeveške igre in nasploh je zelo super.

Malo si prebrskaj strani, mogoče boš našla kaj koristnega:

http://www.burger.si/Bled/Bled.html
http://obcina.bled.si/

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?