Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za drugi rojstni dan 15.2.2010 21:45:56
|
|
|
|
Lejči
|
Mi smo naši kupili kolo (poganjalec) brez pedal. Sicer pa po mojem ne moreš zgrešiti z nakupom kakih barvic, pobarvanke, plastelina, knjigice, lego kock, posode za kuhanje, lahko tudi kakega dojenčka....
|
|
|
|
RE: darilo za drugi rojstni dan 15.2.2010 22:37:35
|
|
|
|
Ursi2
|
Pomoje kaka sestavljanka, knjiga, pobarvanka z nalepkami, plastelin, pralni flomastri, vodene ali prstne barve. Pa mogoče kak komplet posodic ali lončkov za čaj ali kuhanje (plastičnih seveda), pa lahko imajo čajanke. Mogoče kako blagajno ali kak sintesajzerček. Ali pa kaka druga glasbila.
|
|
|
|
RE: darilo za drugi rojstni dan 16.2.2010 8:49:23
|
|
|
|
ksenija12
|
Poleg našega programa (beri podpis:) se mi zdi primerna kakšna knjigica-teh ni nikoli dovolj, morda kakšen osnovni set lego kock.
|
|
RE: darilo za drugi rojstni dan 16.2.2010 11:00:07
|
|
|
|
kristinaj
|
za dve leti.... naša je dobila za dve leti svašta in sploh je ni zanimalo... palilo je kinder jajčke, vse ostalo brez veze... naredi takole... staršem daj darilni bon, njej pa komplet kinder sladkarij...
|
|
RE: darilo za drugi rojstni dan 16.2.2010 18:01:59
|
|
|
|
valči
|
Naša dve leti stara pupa je za božička dobila set plastičnih šalčk za čaj,pladen in žličke.Bila zelo vesela in še sedaj se zelo rada igra s tem.Sestavljank ne mara,jih imamo ohoho. Tomy_jeve račke,ki gagajo in jih pelješ za povodec ima rada. Pa balone obožuje. Pa flomastre,ko rišeta večjadva,rišejo vsi,flomastri so ji všeč,ker se vidijo,bolj,kot barvice Zelo rada ima gugalnega konjička,ga imamo še od prvega otroka,sem ji ga mislila kupit ra roj. dan,pa je rekel mož,kaj čeč z dvemi.Prav je imel.Vglavnem,to je prav fajn. Tu se pa počasi konča,aja,pliškote in dojenčke ima še rada.Pa voziček za dojenčka lahko kupiš,če še nima. Da napišem,naša najmlajša se od vseh treh najraje igra z igračami,večja dva jih skoraj da ne rabita več.Edino lego kocke so zakon.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?