|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ste za en čajček, coca~colo....?
4.7.2005 19:42:53   
Anitka
Že dolgo ni bilo kakega večernega čveka na tem forumu, v Za nas pa tui nekaj škriplje :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Kako ste kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.7.2005 19:49:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2005 19:55:07   
Anitka
Hej bejba, me veseli, da si danes že veliko bolje. Pa tudi zelo pridna si v počitnicah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej.

Jaz sem pa trenutno zelo zasedena. Danes sem imela še zadnji dan rač. seminarja, zdaj pa moram še napisati letno poročilo in evalvacijo enega projekta. Imamo v vrtcu toliko ene pisarije kot, da bi v kaki pisarni delali.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2005 19:57:37   
Anonimen
Dober vecer!

Men je slabo, sem se prevec piskotov najedla. :ups:
Ameriski cookiji so mi dobri kot sam vrag, a kaj ko nimam nobene mere pri hrustanju le - teh. Pol pa busi buba.:(

Drgac pa pri nas se vedno ga vreme sto na uro serje, veter tak fejst piha, da nas bo vsak cajt vse odpihnal, dezuje, grmi & bliska. Men ni to cist nic po godu.
Neki ze dons na veliko studiram o naslednjih dveh tednih, ki me se locijo do prihoda :hudicek:, pa sem kao na off...hmmm:zmeden2:ocitno ne ravno najbolj hard core off:zmeden2: Se dobr, da grema ze pojutrijsnjem na dopust!:morje::bravo:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2005 20:04:08   
lenika
Anitka, kar se tiče pisarije se kar strinjam. Sicer delam na šoli in ne v vrtcu, ampak je verjetno kar podobno. No ampak bo že, jutri imamo še zadnjo konferenco in potem bo zares konec za letošnje šolsko leto.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2005 20:49:10   
anajmad
Jst sem pa sama,brez moje hčerkice:((:((:((:((je šla kampirat z mojo sestro za dva tedna:(.No,pa vsaj bo hitro minilo.Pol,ko pa pride nazaj,imam pa jst dopust in bo tolk lepše.
Midva intezivno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na vseh koncih in krajih delava na projektu:duda:.Mi je tko,kot mulki,ko sva začela skupaj:)-:)-:)-:)-.Upam,da bo kakšen pozitiven rezultat,tam čez tri tedne:modri::zmeden2:.Bomo vidl.Pr nas je blo ful soparno cel dan,da mi bo kr pasal mal dežja.Drugače pa nič novega.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2005 20:54:00   
Pia73
Hajli, hoj,....

Anitka je ušla,..... :kuza::kuza::kuza:

Anitka je že prebrala, pa če še katero zanima Pika74 se je imela na poroki fajn, sedaj pa je trenutno v San remu,... pa :hudicek: p.... jo je obiskala,..... Samo se ne da motit, ker se ima fajn s svojim :love:
:bravo::bravo::bravo:

Saj bo Damjana,... Sedaj pa le akcija! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2005 20:54:15   
lenika
Midva bova tudi naslednji mesec začela delat na projektu :duda: in upam, da se bova čim manj obremenjevala s tem in pa seveda upam, da čim prej rata.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2005 20:55:19   
lenika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika 74.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2005 20:59:30   
Pia73
Če se boš obremenjevala ali ne to nima veze z zanositvijo, je pa bolje, če se ne, ker tako lažje živš,......

Želim ti lenika, da vam takoj uspe! :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2005 21:01:20   
GoYa
o bejbe
jaz sem pa danes z :morje: pa sem priletela pogledat mal novičke. upam, da je kaj dobrih. zaenkrat sem se kar pri prvem postu ustavla ;)

aha, pol jo je pika mahnila v uno smer:bravo::bravo:. mene je tudi :hudicek: obiskala na :morje: :grrr::grrr::grrr:

kaj se kaj drugače dogaja?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2005 21:05:18   
Kalina
jst sm ucer mela prvo obletnico poroke, pa sm :sloncek: k nooooora:))) juuuuuuuupi:bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2005 21:06:22   
Pia73
Goya WB! :rozica::rozica::rozica:

GoYa a tebe tudi??? P...... :hudicek::hudicek::hudicek:

Ja, Pika74 pa zdaj uživa,... :morje::morje::morje: pa še bo 4 tedne,......

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2005 21:10:00   
GoYa
uf, moj medeni teden je bil pa kratek :(:(
bomo pa avgusta imeli še enga, pa bo :)
4 tedne...uf, pika....UŽIVAJ!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2005 21:37:17   
Anitka
Hej, hej, Anitka je come back :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Hja Lenika mislim, da je kar podobno v šolah in vrtcih. Imamo čez leto ene pisarije, da je joj, pa potem na koncu in spet za začetek šolskega leta. Kar glava boli. A bomo že. Delam do 15.7., potem pa sem fraj do 16.8. - zasluženo, da ne bo pomote :)-:)-:)-

Ja ta presneta :hudicek: pa spet nekaj kolovrati naokoli :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2005 21:44:56   
tia
hej ,hej

sem malce med vas pokukala.

Vidim da je bolj dopustniško.

:);)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2005 21:47:35   
Anitka
Hajli, hajlo Tia, ti potepinka;) Nič kaj te ni slišati. A si že v polni pripravi na prihod :duda: Le glej, da bosta počakala do moje vrnitve z morja ;);)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2005 21:52:01   
tia

Joj kaj bi dala,da bi res že bila pred datumom,saj me bo vročina ,otekli gležnji in zgaga pokopale.

Kdaj greš Anitka na :morje:?
Ja upam,da bom počakala,samo naj hitro mine.

Veš Anitka med tednom,bolj lenarim oz. sem čisto aut od vikenda,ko sem sedaj hodila in vneto nakupovala za :duda:,ter opravljam še tisto kar ne bom mogla takoj ko bo :duda: pri meni.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2005 22:17:57   
Anitka
Hej, jaz grem na morje 23.7. in se vrnem 6.8., tak, da bosta verjetno počakala. Vsekakor pa ti že zdaj želim, da se boš hitro rešila in da bo s pikico vse O.K.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?